Klomen ile şişlik

Aynen şekerim allah allah normalde rahim bu kadar kasilmazdi benim. Bide dediğin gibi gece sık kalkar oldum tuvalete. Hafif egildigimde hassasiyet var orada.. yanıyorum birde ateş var çok..

Aynen şekerim allah allah normalde rahim bu kadar kasilmazdi benim. Bide dediğin gibi gece sık kalkar oldum tuvalete. Hafif egildigimde hassasiyet var orada.. yanıyorum birde ateş var çok..

1-3 güne ateşin geçer de. hafif kalır yine. Benim eskisi gibi çok değil hafif... Valla canım inşallah hamileyizdir :)

Canım bende iğne olmadan 2 gün önce yumurtam 18mm diyince doktor. Gündüz ikiz erkek bebek emziriyordum sol göğsumden süt akiyordu

1-3 güne ateşin geçer de. hafif kalır yine. Benim eskisi gibi çok değil hafif... Valla canım inşallah hamileyizdir :)

Inşallah şekerim eşimin bile dikkatini çekti menopoza girmiş karilar gibisin diye dalga geçiyor hep sıcak basıyo klima fayda etmiyor yanıyorum deyip dolasioruum evde şort akletce

Valla şekerim benim tarafta yoksa kayinvalidem ikizmis ikizi doğduktan sonra ölmüş

Hmmm anladım canım. O zaman yine eşinin anne tarafından ikiz geçme ihtimali var :) ...

Hem benim tarafımda var, hem de eşimin tarafında ikiz var :)

Ama dikkatini çekerim klomen içtik. Klomen kullananların çoğu ikiz gebelik yaşıyormuş :)

Doktor bana bişi demedi ama ben prospektuste okudum ve soook :) olsun şekerim saglikli olsunlarda bakarız :) Istanbul bu arada ben

Öyle canım sağlıklı olsunlarda başka bir şey istemiyorum ben...

İstanbul'un hangi semti canım ?

Küçükçekmece şekerim.. Bu arada haftaya pazar test yapmayı düşünüyorum bu erken gebelik testlerinden :) çünkü duphaston bitince gel dedi cumartesi bitiyor

Küçükçekmece şekerim.. Bu arada haftaya pazar test yapmayı düşünüyorum bu erken gebelik testlerinden :) çünkü duphaston bitince gel dedi cumartesi bitiyor

Hmm şu erken gebelik testlerinden bandırma da yok şekerim ya. Bu bandırma da ovulasyon testi bile yok :) Ben Bursa'da oturuyordum evlenince Bandırmaya taşındım. O yüzden erken gebelik testlerinden bandırma da yok. Ben de mi yapsam acaba nette satılıyordur.

Cnm bizde eczanelerde pahali ama gitti gidiyor da Ucuz Ovulasyon test almıştım ama hiç pozitif görmedim.. bende netten alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…