Klomen ile şişlik

Kızlar internet paketim bitiyor 2 gün sonra yenilenecek.. 2 gün sonra görüşürüz allaha emanet olun sindel inşallah yumurtan buyur yeşim kendine dikkat et opuldunuz

Çok teşekkür ederim canım benim... Allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah.

Klomenden sonra çatlatma iğnesi oldun mu ? Birde iğne vurulduysan kasılmalar ağrılar hissettin mi ? Nasıl bir değişim oldu ?

hayır klomeni kullandığım ilk ayımda gecikmem olmustu.klomeni kullandığım üçüncü ayında çatlatma iğnesi olmustum çok şükür hamileydim o ay.
kızımda dört yıl olsun diye uğraştık.suan hamileyım ikinci bebeğime istediğimiz ilk ay birşey kullanmadan hamile kaldım çok şükür.

Anladım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) uzun ömürler versin meleklerinize. Belirtileriniz neydi peki ?

Canım banada tahminde bulunurmusun?
25 ağustos regl 10 eylül çatlama iğnesi dengesiz adetim demistim
reglın erken ama yumurtan 17. gun yeterlı buyuklue ulaşmıs sende 23unde kan testınde gorursun dıye dusunuyorum cnm ınsallahhhhh gebesındır mınıgın senınledır

Anladım canım... Hamilelikte korunma oluyor mu nasıl oluyor ? Hamile kaldığımı öğrenince direk ondan alıcam :)
al cnm super bişiy ferahlatıo :) gebelıkte korunmaya gerk yok dıye bılıyorum ama çok nadır de olsa bazıları yumurta yapmıs olabılıo ya dollenırse :) nolur bı dusun ben sahsen spermlerın içeri bırakılmamalarından yanayım

Anladım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) uzun ömürler versin meleklerinize. Belirtileriniz neydi peki ?

ilk bebeğimde çatlatma iğnesinden olsa gerek kasık ve bel ağrım kasılmalarım fazlasıyla olmustu.ve losyon seklinde akıntım oluyordu.

bu hamileliğimin belirtileri ise aslında ben yumurtalarımın çatladığını ve tuttuğunu hissetmiştim desem belki saçma gelecek ama.içimden bu ay hamileyim diyoordum.
fazla belirtim olmadı akıntım yoktu sadece regl günümde adet olacakmısım gibi ağrım oldu.birkaç gün geçincede bulantım oldu.iki hamilelik belirtimde çok farklıydı
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatır inşallah

Ayyy inşallah hamile kalırız bu ay...

Canım ben kaçtım, yarın görüşmek üzere hoşçakal. Yeni güzel güne uyanmak dileği ile öptüm seni çok :*
ben de senı öptummm yarın drdan gelınce yazarım mm yı ınsallah bol bol buyumusturrrrr

Aminn amiinnn inşallah canım bu duyguyu herkese yaşatsın allahım. Çok teşekkür ederim canım cevabın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…