Klomen ile şişlik

Valla şekerim en fazla benim sanırım her gün bazen günde 2 -3 gidiyor

Maşallah maşallah :) bu günlerde eşim grip oldu. Bende de astım var ama şuanlık iyiyim bir şeyim yok. Ama grip bana geçerse çok kötü olurum hem astım hem grip ne yapacağımı şaşırıyorum bir de bu aralar biliyorsunuz ilaç kullanamayız. Kötü durum

Aman tatlım dikkat et kendine evet doktorum beni uyardı benimde alerjim var ömür boyu kullanmam gereken ilaç var onları gösterdim dediki kullanma bende evde toz kaldirtmiyorum uzak oluyorum :)

Göğüslerin hassas mı ? tamam senin iş bitmiş sen hamile kalmışsın

Bende o belirti yok

Aman tatlım dikkat et kendine evet doktorum beni uyardı benimde alerjim var ömür boyu kullanmam gereken ilaç var onları gösterdim dediki kullanma bende evde toz kaldirtmiyorum uzak oluyorum :)

En iyisi uzak olmak. Bu sabah evi süpürdüm şöyle elektirik süpürgesi ile sol kasığımdan rahmime inen bir ağrı oldu şeyim acıdı sanki.

Ahh ahh 6 buçuk bilirim bilmem miii ... Biz de sabaha karşı 4 de yapmıştık hata eşim hiç uyumadı :)
o saaten berı once bı saat sırt justu yattım sonra soltarafıma dondum hala yatıyorum vee hiçbiri dısarı çıkmadı hepsı ıcerdeee bebeklerımın :)

o saaten berı once bı saat sırt justu yattım sonra soltarafıma dondum hala yatıyorum vee hiçbiri dısarı çıkmadı hepsı ıcerdeee bebeklerımın :)

ilki benimde öyle oldu hepsi içeri girdi hatta sabaha kadar yattım ben. sonra yaptığımız da hep yarısı içeri gitti yarısı dışarı çıktı.

ben npcam yhaa daha en erken test yapacagım gune bıle on gun var nasıl gececek on gun haftaya da rapor alcam evde yatcam hıc gecmez okulda yıne gecıo anlamıyosun nasıl gectıını

yavrum herkeste olacak dıye bısey yok sende hamıssın bence :)

İnşallah canım inşallah da. İşte adetlerim düzensiz ya bu beni biraz endişelendiriyor. Sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyor.

Bir de dün gece yatmadan evvel içimden dedim ki. Allahım eğer hamileysem rüyamda hamile olarak kendimi göreyim eğer hamile değilsem hamile görmeyeyim kendimi dedim. Ve sizce ne oldu rüyamda hamileydim ve sana anlattığım o batmanli bodyyi almıştık eşimle :)

Hamilelikte oluyor diye biliyorum ben. Eğer rahim içi geniş olursa hamilelik belirtilerinden biri olduğunu biliyorum. Bir yerde okumuştum.

Allah allah dur bende araştıram en dikkat ettiğimiz şey bu oldu sonra sık tuvalete gittiğimi eşim söyledi gece kaç defa çıktığımi bilmiyorum 10 dk 1 felan sıvı alimim yok ama sonra göğüslerim sonra yüzümde sivilceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…