- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Valla şekerim en fazla benim sanırım her gün bazen günde 2 -3 gidiyor
kalktımda mecbur kalktık 6 bucuk ta işimiz vardı :)
Maşallah maşallah :) bu günlerde eşim grip oldu. Bende de astım var ama şuanlık iyiyim bir şeyim yok. Ama grip bana geçerse çok kötü olurum hem astım hem grip ne yapacağımı şaşırıyorum bir de bu aralar biliyorsunuz ilaç kullanamayız. Kötü durum
Inşallah şekerim inşallah bende özledim sizleri hatla ilgili sıkıntı yaşadık. Düzeldi şükür. Ben iyiyim tatlım şükürler olsun sık idrara çıkıyorum göğüslerim hassas yüzüm sivilce dolu ara ara kasığım da batma oluyor öğle devam ediyoruz
Aman tatlım dikkat et kendine evet doktorum beni uyardı benimde alerjim var ömür boyu kullanmam gereken ilaç var onları gösterdim dediki kullanma bende evde toz kaldirtmiyorum uzak oluyorum :)
o saaten berı once bı saat sırt justu yattım sonra soltarafıma dondum hala yatıyorum vee hiçbiri dısarı çıkmadı hepsı ıcerdeee bebeklerımın :)Ahh ahh 6 buçukbilirim bilmem miii ... Biz de sabaha karşı 4 de yapmıştık hata eşim hiç uyumadı :)
kız sen hamişşin bak :)En iyisi uzak olmak. Bu sabah evi süpürdüm şöyle elektirik süpürgesi ile sol kasığımdan rahmime inen bir ağrı oldu şeyim acıdı sanki.
Göğüslerin hassas mı ? tamam senin iş bitmişsen hamile kalmışsın
Bende o belirti yok
yavrum herkeste olacak dıye bısey yok sende hamıssın bence :)Göğüslerin hassas mı ? tamam senin iş bitmişsen hamile kalmışsın
Bende o belirti yok
o saaten berı once bı saat sırt justu yattım sonra soltarafıma dondum hala yatıyorum vee hiçbiri dısarı çıkmadı hepsı ıcerdeee bebeklerımın :)
Canım ya tecrübeye ihtiyacım var. Benim rahim dar evlendim evleneli hep dar ama 2 gündür ilişki yaşıyoruz baya geniş bunu esimde fark etti sence neden olabilir?
Cnm heveslenmek istemiyorum ama uçları sertleşti ve hassas sütyen bile takmiyorum acıyor :)
Kızlar cevabınızı bekliyorum ?
Benim göğüslerim hassaslaşmadı ama ucu koyulaştı ucu ve çevresi koyulaştı.
nasıl yanı rahım ıcı kalınlıgımıHamilelikte oluyor diye biliyorum ben. Eğer rahim içi geniş olursa hamilelik belirtilerinden biri olduğunu biliyorum. Bir yerde okumuştum.
yavrum herkeste olacak dıye bısey yok sende hamıssın bence :)
Şekerim renk değişimini dikkat ettim benim ki sarışın olduğum için hafif kahve renkli. Daha önceden hiç analiz yapmadım açıkçası
Hamilelikte oluyor diye biliyorum ben. Eğer rahim içi geniş olursa hamilelik belirtilerinden biri olduğunu biliyorum. Bir yerde okumuştum.
ben npcam yhaa daha en erken test yapacagım gune bıle on gun varnasıl gececek on gun haftaya da rapor alcam evde yatcam hıc gecmez okulda yıne gecıo anlamıyosun nasıl gectıını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?