Klomen ile şişlik

Ay canım benim ya inşallah fazla bekletmeden gelir size geçmişi bir nebze olsun unuturur. Rabbim hepimizin yardimci olsun

Canım benim ya. Allah sana tez zamanda evladının kokusunu koklamayı nasip etsin. İnşallah bu ay hamile kalırsın da ve biz de kalırız da aynı ayda doğururuz ve bebeklerimizin gelişimini bebeklerimize ne aldığımızı nasıl büyüttüğümüzü burda beraber paylaşırız :)

Ay canım benim ya inşallah fazla bekletmeden gelir size geçmişi bir nebze olsun unuturur. Rabbim hepimizin yardimci olsun
aminn canım ınsallah gebelık surecı onemlı biçok kişide problem olmuo ama nadıren de olsa benım gıbı kötu tecrubeler yasayanlar oluyo ınsallah bu sefer alcaz kuccagımıza daha gelmeden hıssedıyorum bu sefer olcak dıye

Maşallah nazar değmesin rabbim böyle devam ettirsin bende çalışmiyorum daha doğrusu izin vermiyor eşim biraz gösterişli bir kadınım sarışın yeşil gözlü 1.70 boy felan aşırı kıskanç kendisi.. bende yapamam onsuz rabbim bizi eslerimizzden ayirmasin sağlık sihaat versin bizlere ve onlara. Onlarsiz ev bomboş olur herhalde hayatimizin tadı tuzu olmaz

Inşallah olur şekerim inşallah. Moral çok önemli ama gebelikte kalmadan önce kaldıktan sonrada

maşallah maşallah sızın bu mutlulugunuzu goren melekler bıle dua edıo aıle saadetı cok onemlı hem de gelecek bebıs ve bebiler için

Bence de olmaz. Ben de çalışmıyorum iş arıyorum ama bulamadım henüz üniversite mezunuyum ben. Kendime göre iş bulamadım. Bebeğimiz olsun istiyoruz şimdilik bebeğimi biraz büyüttükten sonra tekrar iş arayacağım. Ama henüz bebeğimizin varlığını bilmek istiyoruz.

maşallah maşallah sızın bu mutlulugunuzu goren melekler bıle dua edıo aıle saadetı cok onemlı hem de gelecek bebıs ve bebiler için

Evet tatlım onlara çok iyi anne baba olmak için uğraşıyoruz gelecekte onun için planlar yapıyoruz Sağol tatlım benim inşallah rabbim herkezine yuvasını huzur mutluluk versin

Evet şekerim şuanda bebeğe yoğunlaştık bizde inşallah hemencecik gelir

Allahım hepimize sağlık sıhhat mutluluk versin. İnşallah hamile kalırız bu ay ve sağlıklı bir gebeliğin ardından küçük meleğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
siz bı gebe kalın ben surecı ıyı bılıyorum :) en ufak bı sıkıntınız olursa hiç çekınmeden sorarsınız

siz bı gebe kalın ben surecı ıyı bılıyorum :) en ufak bı sıkıntınız olursa hiç çekınmeden sorarsınız

Çok teşekkür ederiz... Bu muhabbet iyi geldi :) ben eşim ile evleneli 6 ay oluyor ve 6 aydır bebek planlıyoruz. Korunmamamıza rağmen olmadı. Doktor bu ay klomen tedavisine başladı klomenim bitti çatlatma iğnemi bugün oldum. Ama ben aşırı derece bebek delisiyim :) her gördüğüm bebeği ellemeden mıncıklamadan bırakmıyorum

Olur şekerim sen en azından tecrübe kazanmissin iyi veya kötü sorarız sana rahatsız ederiz seni
seve seve cevpalarım çalışmıycam cunku hamılelelıkte bol bol dınlenıcem peki gebelık oncesi hazırlık yapıo musunuz mesela folık asıt takvıyesı gibi

ınsallah ugrastırmıycak canım klomen ıyıdır benım dıger ıkısı de klomenle oldu bırıncısınde 4 ay ıkıncısınde ıkı ay bekledım 4 ay beklememın sebebı de kanallarda bı problem varmıs ondan olmamıs hemen kanallar acılınca hemen o ay oldu bebişimiz peki doktor sana bı problem var dedı mı mesela ben pko sendromu hastasıyım bu neden le çok nadır yumurtluyorum klomenle surecı hızlandırıyoruz sizde boyle bısey var mı

seve seve cevpalarım çalışmıycam cunku hamılelelıkte bol bol dınlenıcem peki gebelık oncesi hazırlık yapıo musunuz mesela folık asıt takvıyesı gibi

Yok şekerim ben almadım hiç yarin doktora gidicem 18.5mm yumurtam ne durumda bakicak sanırım catlaticak o zaman sorucam ve yazdiricam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…