- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.421
ınsallah oyledır de senın adetın tam sokuldu mu yınede cuma gunu tekrar beta hcg de iste dra gıdıncene güzel işte canım adet de olmamışsın bak hamilesin işte. klomen adeti fatmamın da dediği gibi düzeltiyor ben yaşadım dün tam 15. günümdü adet olmuşum bak. Demekki iğnenin 15. günü adet oldun oldun olmadın bir daha hamilesin bitti.
ne güzel işte canım adet de olmamışsın bak hamilesin işte. klomen adeti fatmamın da dediği gibi düzeltiyor ben yaşadım dün tam 15. günümdü adet olmuşum bak. Demekki iğnenin 15. günü adet oldun oldun olmadın bir daha hamilesin bitti.
hadi gel artık yeşim heyecanlandım şimdi
ınsallah oyledır de senın adetın tam sokuldu mu yınede cuma gunu tekrar beta hcg de iste dra gıdınce
Canim dün olmam lazımdı olmadım bakalım sende negatif çıkınca ben korktum simdi
yok canım hamilesindir de idrarına geçmemiştir belkide.
Inşallah bakalım korkuyorum çoksen dün regl olunca bende korktum pedle yattım acaba dedim sabah baktım yoktu gene koydum öğle geziom
çıkar boşuna takma hamilesin sen.
o da ıyı canım bu ay olucak bence daha ılk aydı bu sabırsız oluyo ınsan ama ılk ayda da hemen olmuo amaalesef sana cooook uzun zaman gıbı gelıo ama 2 3 ay ıcınde alıcan bence guzel haberisöküldü canım söküldü. iyice çoklaştı kanamam. Öyledir canım hamilesin işte :)
9 dan berı burda beklıoruz senı canım benım hep beraber bu yola gırdık guzelı de kotuyude beraber atlatıcazbenim için heycanlandığın için teşekkür ederim arkadaşım ama sonuç malesef negatif yine her zaman ki olduğu gibi. İnşallah siz hamile olursunuz da bende sizi heycanla beklerim canım arkadaşlarım. yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederim.
Bizde sen için öğle dusunuyorduk ama
Inşallah öyledir ama korkuyorum saat yaklaştıkça heyecan basio
Ama olsa idrarda cikmaymiydi
önce kanda sonra idrar da çıkıyor canım kandan sonra 5-6 gün sonra idrarda çıkıyormuş öyle gördüm.
olsu ha sabah ha ıkı bence sen hamılesın duphaston ıctın cunku olmasan adet olurdun dunInşallah hamileyimdir heyecanla saati bekliyorum :) 2 de vericem hem kayinvalidemin işi varmış o yüzden 2 yok sa sabah erkenden verirdim ben
o da ıyı canım bu ay olucak bence daha ılk aydı bu sabırsız oluyo ınsan ama ılk ayda da hemen olmuo amaalesef sana cooook uzun zaman gıbı gelıo ama 2 3 ay ıcınde alıcan bence guzel haberi
Inşallah hamileyimdir heyecanla saati bekliyorum :) 2 de vericem hem kayinvalidemin işi varmış o yüzden 2 yok sa sabah erkenden verirdim ben
9 dan berı burda beklıoruz senı canım benım hep beraber bu yola gırdık guzelı de kotuyude beraber atlatıcaz
ınsallah canım telasa kapılma hiç bız senın hamıle haberını ılk duyanlar olcaz burdanCanlarım benim iyi ki varsınız. İnşallah bunlarda geçecek. Allahım bize doğru yolu gösterecek.
olsu ha sabah ha ıkı bence sen hamılesın duphaston ıctın cunku olmasan adet olurdun dun
su anda boyle olması normal hele bı klomene basla eser kalmıycak cnm benımben bilmiyorum şuanda kafam çok karışık başım ağırıyor ağlamaktan artık.
Canlarım benim iyi ki varsınız. İnşallah bunlarda geçecek. Allahım bize doğru yolu gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?