- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
- #1.381
oyy oyy ağrılı oldu bende ama şiddetli ağrın yoksa korkma adet olmazsın.
Yok tatlım da korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy oyy ağrılı oldu bende ama şiddetli ağrın yoksa korkma adet olmazsın.
korkma korkma. boşver.
Aferin benim melegime allah senin bu samimiyetini goruyo cnm mukafatini verecektir hic merak etme ona guven sadeceyapacak bir şey yok olan oldu. isyan etmicem. ağlicam ama isyan etmicem.
Aferin benim melegime allah senin bu samimiyetini goruyo cnm mukafatini verecektir hic merak etme ona guven sadece
Aminnn cnm aminn kavusalim artikinşallah canım benim inşallah... Allahım bize tez zamanda evlat nasip etsin canım.
Aminnn cnm aminn kavusalim artik
Gececek cnm bi iki gun sonra hevesle yumus gununu bekliycezbencede kavuşalım içim acıyor artık.
Gececek cnm bi iki gun sonra hevesle yumus gununu bekliycez
Su anda en cok felak nas oku icinden eline ufle vucuduna sur seytan heryerden yanasmak ister duygusal olarak zayifsin vesvese verir herkesin var senin yok bak kucagin bos der sana hamileleri gosterir kiskan onlari der sana sakin ona uyma tamami melekler seninle olsuninşallah canım benim. inşallah demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Allahım bize de göstersin evladımızı kucağımıza aldığımız günleri. içim çok sıkılıyor.
Su anda en cok felak nas oku icinden eline ufle vucuduna sur seytan heryerden yanasmak ister duygusal olarak zayifsin vesvese verir herkesin var senin yok bak kucagin bos der sana hamileleri gosterir kiskan onlari der sana sakin ona uyma tamami melekler seninle olsun
ınsallah yesımınkı de oyledır dun gece sokulmemıstı ne oldu acabagny kızlar
bel ağrısı için uzanın ve ayaklarını yukarı koyun bu çok iyi geliyo benim belim ağırdığında yapıyorum hatta bi arkadaşımda sizin gibi ara kanaması vardı bu dediğimi yaptı ve şuan 5 aylık hamile elinizden eldiğinde dinlenin
gny kızlar
bel ağrısı için uzanın ve ayaklarını yukarı koyun bu çok iyi geliyo benim belim ağırdığında yapıyorum hatta bi arkadaşımda sizin gibi ara kanaması vardı bu dediğimi yaptı ve şuan 5 aylık hamile elinizden eldiğinde dinlenin
sırt üstü yatsın ayaklarını yukarı kalkırsın ve dinlensin yerleşene kadar hiç bi işte yapmasınınsallah yesımınkı de oyledır dun gece sokulmemıstı ne oldu acaba
bakalım sonucu almıstır acaba gercekten negatıf mı cıktı ondan mı gelmedı ben inanmıorum negatıf olduuna ama gelsınde bı görelımsırt üstü yatsın ayaklarını yukarı kalkırsın ve dinlensin yerleşene kadar hiç bi işte yapmasın