Klomen ile yumurtası oluşmayanlar haydin içeri

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Selam kızlar. KLomen ile tedaviye başladım. İlk aymız ama doktorum yumurtanın olmadığını söyledi. Sonra bana klomen ayda 5 günden fazla kullanılmaz ama sen pko lusun günde 2 ye çıkar devam et dedi. Hiç içime sinmedi çok üstünkörü söyledi gibi geldi. Birde forumda hiç okumadım öyle olmadı ama sen devam et diyen doktor. Önceki muayenemde klomen için östrojenin 40-50 olması lazım dedi dün 77 idi nasıl devam et diyebildi. Bende içmedim soğan kürüne başlamıştım devam ediyorum. Ama oluşmayınca korktum neden etki etmedi diye böyle olup sonraki ay oluşan yada hamile kalan var mı :18:

merhaba, benimde 2. klomen kullanışım bu ay. ilk ay kullandığımda günde 3 kez içtim ve benimde yumurtam oluşmadı progestan kullanarak adet oldum. Bu ayki klomen ile yumurtam oluştu ve iğne yapmaya gerek kalmadan çatladı bakalım ay sonunu beklicez olmazsa bir dahaki aya yine devam..
bu arada bende pco luyum.

Benim doktorum hiç bahsetmedi direk ikiye çıkar dedi bende kullanmadım. Sözde en iyi doktora gidiyordum. Bu ay soğan kürü yapıyorum. İnşaallah birbirimize hamiş haberi veririz hmen 😊😊

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben calistigim icin sogan kurunu cok duzenli yapamadim ama 2 ay boyunca duzensizde olsa denedim ise yaradimi bilmiyorum ama sunu biliyorum karnimdaki sislik inmisti gaz sorunumu giderdi:) doktor bana klomen bitince progestana basla hamile kalirsan devam edersin olmazsa birakirsin adet gorursun dedi. Yalniz doktor bulmak hakikaten zormus ben 5 doktor gezdim. Insalllah hayirli haberlerimizi aliriz:)

selammmmm klomenle hamile kalanlardanım :) Umarım sana umut olurum. 2 kez kullandım günde iki kere ikisinde de hamile kaldım. ilki düşükle sonuçlanıd (herkeste olacak diye bişey yok korkma) 2. sinde de hamile kaldım :) Ve şu an 31 haftalığız çok şükür. Keşke dr unu dinleseydin ve günde 2 kez içseydin. ihmal etme nolur..

Merhabaa 😊😊 maşaallah sizede minnaka da 😊 benim için günde 1 tane 5 gün kullanacaksın dedi. Bende kullnandım ultrasona gittim oluşmamış günde 2 ye çıkar ve devam et dedi yumurtlama zamanım geçti zaten. Bunu derkende klomen 5 günden fazla kullanılmıyor ama ! Dedi bunu duyyunca bende birdaha ki aya kullanayaım dedm hemde doktorumu değiştirirm

Adet düzensizliğin var mıydı tatlım mesela onu düzenledi mi

aman aman sakın heee bu sefer seni yumurtlama komasına sokar hastanelik olursun !

iyi yapmışsın değiştirerek. eğer istanbuldaysan dr umu tavsiye edebilirim.

aman aman sakın heee bu sefer seni yumurtlama komasına sokar hastanelik olursun !

iyi yapmışsın değiştirerek. eğer istanbuldaysan dr umu tavsiye edebilirim.

Malesef 😞 istanbulda olsam zaten prof. Bulurdum. Ama ne yazık ki 😞

iPad 'den gönderildi

Malesef 😞 istanbulda olsam zaten prof. Bulurdum. Ama ne yazık ki 😞

iPad 'den gönderildi

hiç profluk bi durum değil bu, inan kafana ne kadar çok takarsan o kadar fena oluyor. koyver gitsin hiç dert etme ve sana tavsiyem dr unu değiştir bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…