Kist o kadar korkulacak bişey dahil, çatlamayan yumurta basit kist oluyor o da genelde adet kanaması ile gidiyor. Panik yapmayınMerhaba, pcosum ama her ay mutlaka adet oluyorum Geçen ay klomene başladım btane yumurta vardı doktor çatlatma iğnesi vermedi kendi çatlar dedi ovülasyon testi ile takip ettim çatlayan günü değerlendirdik ama olmadı bu ay adetimin 3. Gününde gittim yumurtan olması gerekenden büyük ilaç vermeyeceğim daha fazla büyürse kist olur dedi. Başına böyle birşey gelen var mı artık psikolojim bozuluyor
Tamam canım çok teşekkür ediyorumBi de adet bitince hemen değerlendirmeye başlamanızı tavsiye ederim belki o büyük yumurta kendiliğinden çatlar. Adet sonrası da hamile kalan çok kişi var
Benim de ilk tedavim kist oldu 15 gun sonra tekrar baslicaz insallah Rabbım nasip eder de olur bu ayMerhaba, pcosum ama her ay mutlaka adet oluyorum Geçen ay klomene başladım btane yumurta vardı doktor çatlatma iğnesi vermedi kendi çatlar dedi ovülasyon testi ile takip ettim çatlayan günü değerlendirdik ama olmadı bu ay adetimin 3. Gününde gittim yumurtan olması gerekenden büyük ilaç vermeyeceğim daha fazla büyürse kist olur dedi. Başına böyle birşey gelen var mı artık psikolojim bozuluyor
Merhaba benimde yumurtam 1 tane büyüdü iğneye gerek duymadı doktorum test yaptım çatladığını gördüm ilişki yaşadık fakat 1 hafta geçti benim kasık ağrım oluyor özellikle ilişkide.. Siz kist olduğunu nasıl belirti yaşadınız. Ben gece sürekli wc çıkıyorum değişik oldumBenim de ilk tedavim kist oldu 15 gun sonra tekrar baslicaz insallah Rabbım nasip eder de olur bu ay
Klomen kullandınız mı keske igne de yapsaydı yada çatlayıp catlamadigina baksin doktor bence tekrar gidin ben bidahami tedavimde çağırmasa bile gidicem benimde aynı oldu igneden sonra 15 gun boyunca yani regle kadar kasik agrisi yaşadım birden gelen şiddetli ağrılar meğersem catlamamis yumurta sik tuvalet bendede olduMerhaba benimde yumurtam 1 tane büyüdü iğneye gerek duymadı doktorum test yaptım çatladığını gördüm ilişki yaşadık fakat 1 hafta geçti benim kasık ağrım oluyor özellikle ilişkide.. Siz kist olduğunu nasıl belirti yaşadınız. Ben gece sürekli wc çıkıyorum değişik oldum
Klomen kullandım iğne için eczaneye gittim. O ara doktor yumurtlama testi pozitifse gerek yok dedi. Onun üstüne bende birşey demedim. Keşke alsaydım bilemedimKlomen kullandınız mı keske igne de yapsaydı yada çatlayıp catlamadigina baksin doktor bence tekrar gidin ben bidahami tedavimde çağırmasa bile gidicem benimde aynı oldu igneden sonra 15 gun boyunca yani regle kadar kasik agrisi yaşadım birden gelen şiddetli ağrılar meğersem catlamamis yumurta sik tuvalet bendede oldu
Catlama sorununuz yoksa catlamistir ya siz içinizi ferah tutun yinede kac yumurta oluşmuştuKlomen kullandım iğne için eczaneye gittim. O ara doktor yumurtlama testi pozitifse gerek yok dedi. Onun üstüne bende birşey demedim. Keşke alsaydım bilemedim
Sağda 1 solda 1 oluştu ama benim sağ tüpüm kapalı.Catlama sorununuz yoksa catlamistir ya siz içinizi ferah tutun yinede kac yumurta oluşmuştu
Lh testinde tam pozitif gözüktuyse çatlar ben pcos olduğum için catlamadi galiba bu ay boş tedavisiz yine yumurtlama olmadi daha doğrusu galiba yumurta buyudu catlayamadi ovulasyon testini yollayım size 18.gun yaptim benim anladığım kadarıyla bi tik daha koyu olacakti olamadan 19.gun tekrar siliklesto yani yumurtam catlamadan söndü gibime geldi gecen ay da klomenle 18.gun yumurtlamistmSağda 1 solda 1 oluştu ama benim sağ tüpüm kapalı.
Lh testinde tam pozitif gözüktuyse çatlar ben pcos olduğum için catlamadi galiba bu ay boş tedavisiz yine yumurtlama olmadi daha doğrusu galiba yumurta buyudu catlayamadi ovulasyon testini yollayım size 18.gun yaptim benim anladığım kadarıyla bi tik daha koyu olacakti olamadan 19.gun tekrar siliklesto yani yumurtam catlamadan söndü gibime geldi gecen ay da klomenle 18.gun yumurtlamistm
Benim testimde iki çizgide çok belirgindi çatlama oldu büyük ihtimal karnım o kadar gergin ki sol tarafım ağrıyor.. Biraz ağır kaldırmam gerekti soldaki ağrı daha da çoğaldı. Adetim 23 ünde acaba gebelik testi yapsam sonuç belli olur muLh testinde tam pozitif gözüktuyse çatlar ben pcos olduğum için catlamadi galiba bu ay boş tedavisiz yine yumurtlama olmadi daha doğrusu galiba yumurta buyudu catlayamadi ovulasyon testini yollayım size 18.gun yaptim benim anladığım kadarıyla bi tik daha koyu olacakti olamadan 19.gun tekrar siliklesto yani yumurtam catlamadan söndü gibime geldi gecen ay da klomenle 18.gun yumurtlamistm
Cikmaz regl gününü bekle benceBenim testimde iki çizgide çok belirgindi çatlama oldu büyük ihtimal karnım o kadar gergin ki sol tarafım ağrıyor.. Biraz ağır kaldırmam gerekti soldaki ağrı daha da çoğaldı. Adetim 23 ünde acaba gebelik testi yapsam sonuç belli olur mu
İlk kullanımda klomen bende de kist yaptı. Doktor adetle kist gider büyük ihtimalle dedi. 1 ay klomen yok deyip folik asit ve glifora devam etmemi söyledi. Şimdi o 1 aylık zaman dilimi içinde takvime göre ovülasyon günümdeyim. Ancak yumurta çatladığına dair akıntım vs. Yok. Klomenden sonraki ay klomensiz olduğumuzda yumurtamız çatlamıyor mu? Yani yine mi kist olarak kalacak?Lh testinde tam pozitif gözüktuyse çatlar ben pcos olduğum için catlamadi galiba bu ay boş tedavisiz yine yumurtlama olmadi daha doğrusu galiba yumurta buyudu catlayamadi ovulasyon testini yollayım size 18.gun yaptim benim anladığım kadarıyla bi tik daha koyu olacakti olamadan 19.gun tekrar siliklesto yani yumurtam catlamadan söndü gibime geldi gecen ay da klomenle 18.gun yumurtlamistm
Ben regl oldum tam günümde malesef.. Bu ağrı neyin nesiydi bu kadar zaman anlamadım. Doktor tekrar klomene başlamamı 5.günü muayene olmamı söylediCikmaz regl gününü bekle bence
Hadi ya Uzuldum nasip insallah bu tedavilerimiz olur Insallah catlamistir catlamadiysa tekrar başlatmiyor ara veriyorBen regl oldum tam günümde malesef.. Bu ağrı neyin nesiydi bu kadar zaman anlamadım. Doktor tekrar klomene başlamamı 5.günü muayene olmamı söyledi
Hayir kist olarak kalmayacak yani polikistik olarak kalıyor boyle kocaman bir yumurta büyüklüğünde 2 cm kalmıyor yani klomen cok cok büyüttüğü icin catlamayinca kiste dönüyor ama ilaçsız kendi halinde kist e dönmez catlamayamazsa en kotu küçülüyor geri sönüyor en azindan ben de öyle oldu 5 aydir regl olmuyorum duphostanla oldum son 5 aydir onceden duzenliydi yumurtam catlamadi hic ama bu kadr buyuk kistim yoktu gittiğimde sadece boncuk boncuk sag yumurtalagimda 2mm dn cok küçük yumurtalar oluyorİlk kullanımda klomen bende de kist yaptı. Doktor adetle kist gider büyük ihtimalle dedi. 1 ay klomen yok deyip folik asit ve glifora devam etmemi söyledi. Şimdi o 1 aylık zaman dilimi içinde takvime göre ovülasyon günümdeyim. Ancak yumurta çatladığına dair akıntım vs. Yok. Klomenden sonraki ay klomensiz olduğumuzda yumurtamız çatlamıyor mu? Yani yine mi kist olarak kalacak?
İlk kullanımda klomen bende de kist yaptı. Doktor adetle kist gider büyük ihtimalle dedi. 1 ay klomen yok deyip folik asit ve glifora devam etmemi söyledi. Şimdi o 1 aylık zaman dilimi içinde takvime göre ovülasyon günümdeyim. Ancak yumurta çatladığına dair akıntım vs. Yok. Klomenden sonraki ay klomensiz olduğumuzda yumurtamız çatlamıyor mu? Yani yine mi kist olarak
Bende ayni 1 ay folikasit duphostan kullandim simd 4 gun sonra regl olcam tekrar baştan baslicaz 2.tedavim olcak bu sefer femara isticem verirse eger soracam klomen demekki bizde kist yapıyor her ay ayni olmaz ama yinede femara daha etkiliİlk kullanımda klomen bende de kist yaptı. Doktor adetle kist gider büyük ihtimalle dedi. 1 ay klomen yok deyip folik asit ve glifora devam etmemi söyledi. Şimdi o 1 aylık zaman dilimi içinde takvime göre ovülasyon günümdeyim. Ancak yumurta çatladığına dair akıntım vs. Yok. Klomenden sonraki ay klomensiz olduğumuzda yumurtamız çatlamıyor mu? Yani yine mi kist olarak kalacak?
Başladınız mı tedaviyeBen regl oldum tam günümde malesef.. Bu ağrı neyin nesiydi bu kadar zaman anlamadım. Doktor tekrar klomene başlamamı 5.günü muayene olmamı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?