Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende incir+havuç kürü yaptım gecen ay
Aa benim de 10 daydıBu ay 11 de oldum ben canım 2 gün sonra da 2.incir havuç kürü ne başlıcam bakalım hayırlısı. Senin olmama sorun ne canım ne kadarlık evlisin?
Canım incir yumurtaları olgunlaştırıyor havuç ise çatlamalarını sağlıyorIncir kuru ne ise yariyor
Olmaz canım iki kür ayrı ayrı yapılması gerekiyorIncir ve sogani ayni anda mi yapsam acep
İnşallah bakalım pek ümidim yok gibi yine olmayacak gibi ama hayırlısı geçmiş olsun sana da canım bende de yumurtalarda sorun çıktı büyüyüp çatlama klomen kullandım büyüdü ama çatlamadi çatlamadi için de kist oldu bi de onu yok etmek için uğraştım doğum kontrol haplariylaAa benim de 10 daydı
Aynı bekliyoruz bat ı desene
9 ay olacak canım polikistik over var
İnşaallah bu ay beraber müjdeli haberi alırız söyleriz birbirimize![]()
İnşallah hayırlı haberlerini alırız benim de 2.olacak bakalım 25 gün yaptım ara verdim tekrar bi 25 daha başlıcam bugün:)bende incir kürü yapıyorum bu ayadetin ikinci günü basladım bakalım ne olacak :)
amin inş hepimizin güzel haberlerini alalımİnşallah hayırlı haberlerini alırız benim de 2.olacak bakalım 25 gün yaptım ara verdim tekrar bi 25 daha başlıcam bugün:)
Allah'tan ümidi kesmeyelim canımİnşallah bakalım pek ümidim yok gibi yine olmayacak gibi ama hayırlısı geçmiş olsun sana da canım bende de yumurtalarda sorun çıktı büyüyüp çatlama klomen kullandım büyüdü ama çatlamadi çatlamadi için de kist oldu bi de onu yok etmek için uğraştım doğum kontrol haplariyla
İnşallah öyle olur da burdan haber Veririz birbirimizeAllah'tan ümidi kesmeyelim canım
Çok geçmiş olsun valla öyle kimyasallara bulaşmadan şu incir havuç vesilesiyle bu ay bebişlerimize kavuşuruz inşallahpozitif olalım testlerimiz pozitif çıksın
![]()
Ne yaptın Can'ım ?İnşallah öyle olur da burdan haber Veririz birbirimize![]()