• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kist yaptı bıraktık İncir ve havuç kürü ne başladım ilk ay olmadı :(

Bu ay 11 de oldum ben canım 2 gün sonra da 2.incir havuç kürü ne başlıcam bakalım hayırlısı. Senin olmama sorun ne canım ne kadarlık evlisin?

Bu ay 11 de oldum ben canım 2 gün sonra da 2.incir havuç kürü ne başlıcam bakalım hayırlısı. Senin olmama sorun ne canım ne kadarlık evlisin?
Aa benim de 10 daydı :-)
Aynı bekliyoruz bat ı desene :-)
9 ay olacak canım polikistik over var :(
İnşaallah bu ay beraber müjdeli haberi alırız söyleriz birbirimize :-)

Aa benim de 10 daydı :-)
Aynı bekliyoruz bat ı desene :-)
9 ay olacak canım polikistik over var :KK43:
İnşaallah bu ay beraber müjdeli haberi alırız söyleriz birbirimize :-)
İnşallah bakalım pek ümidim yok gibi yine olmayacak gibi ama hayırlısı geçmiş olsun sana da canım bende de yumurtalarda sorun çıktı büyüyüp çatlama klomen kullandım büyüdü ama çatlamadi çatlamadi için de kist oldu bi de onu yok etmek için uğraştım doğum kontrol haplariyla

İnşallah bakalım pek ümidim yok gibi yine olmayacak gibi ama hayırlısı geçmiş olsun sana da canım bende de yumurtalarda sorun çıktı büyüyüp çatlama klomen kullandım büyüdü ama çatlamadi çatlamadi için de kist oldu bi de onu yok etmek için uğraştım doğum kontrol haplariyla
Allah'tan ümidi kesmeyelim canım :-)
Çok geçmiş olsun valla öyle kimyasallara bulaşmadan şu incir havuç vesilesiyle bu ay bebişlerimize kavuşuruz inşallah :-) pozitif olalım testlerimiz pozitif çıksın :-)

Merhaba, ben de bu ay incir kuru uyguluyorum. Reglimin 5.gunu basladim. 7 aydir deniyoruz ama hamile kalamadim. 3 ay klomen ve duphaston kullandim faydasini gormedim. Doktora gitmeyi de biraktim. Bakalim bu ay bu kuru deneyip ona gore doktora gitmeyi dusunuyorum.

Back
X