Klomen kulananlar

fadimenaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
15
1
1
20
Merhaba arkadaşlar klomen kullandım hastaneye gitim çatlatma iğnesi falan olmadım doktor dediki 10 gün boyunca bir gün var bir gün yok olacak şekilde birliktelik yaşayın aynı durumu yaşayan ve gebelik elde eden varmı?

Merhaba. Bende gecen hafta cuma gününden itibaren adetimin 2. Günü klomen kullanmaya basladim 5 gün oldu bugün son günümdü cuma günü muayeneye gidicem. Ilk aşılamam olcak. Sürec nasi ilerledi sizde. Bazen sizinki gibi hic catlama ignesi vermeden asilama yapmadan gönderiyomuş iliskiye girin olur diye bazilarinda da sadece catlama verip gönderiyolarmiş yine iliski diyolarmiş aşılamayı herkese yapmıyolarmı. Pek bilgim yok doktorum saolsun valla anlatmiyor . Merakla buealarda geziniyorum. Sizin ilk asilamanizmi

Merhabalar banada sadece klomen yazdılar kullandım kontrolle gittik bu sefer duphaston diye bir ilaç yazdılar o kadar aşılama falan olmadım bende 10 gün ilişki önerdi sadece

Bendede doktor catlatma ignesi uygulamadi. Ikinci klomen denemede hamile kaldim.
Ilkinde iki yumurtam vardi hergun iliskiye girmistik ama olmadi, Ikinci denemede 1 yumurtam vardi, gun asiri iliskiye girdik hamilelik gerceklesti. Ikinci bebegimde dogal yollarla oldu, karbonitrati azaltmistim. Yediklerinizede dikkat edin.

Merhabalar banada sadece klomen yazdılar kullandım kontrolle gittik bu sefer duphaston diye bir ilaç yazdılar o kadar aşılama falan olmadım bende 10 gün ilişki önerdi sadece
Belkide saĝlıklı ilerliyordur yumurtanız o yuzden gerek duymamıştır eşinizin testide eger sağlıklıysa ondan olabilir. Peki ayıptır sorması ilişkinin kacıncı günündesiniz ne zman test yapacaksınız. Birde ilk deneyiminizmi daha öncede denedinizmi bu ilaclari

Dün son gündü 10 günlük bir takvim hazırlamıştı bitirdik daha önce bu ilaçlari kullanmadım bide eşime test falan yapılmadı yani reglime daha var bu ay bitse test yaparım diye düşünüyorum hayırlısı inşallah

Tamam insallah konuyu takip edecegim sizde testin sonucunu paylasirmisiniz burda merak ettim insallah hayirli haberler alirsiniz

Ben kullandım şu an 11+6 hamileyim aşılama olmadı ama klomen kullandığım ay ilk defa ovu testinde pik gördüm daha önce hiç pik yakalayamiyordum şifa olsun inşaallah

Ben kullandım şu an 11+6 hamileyim aşılama olmadı ama klomen kullandığım ay ilk defa ovu testinde pik gördüm daha önce hiç pik yakalayamiyordum şifa olsun inşaallah
Amin sağolun peki gebelik planlarken duphaston ilaç yazıldımı size bana ilişki takvimi verdi doktor bide duphaston ilaç yazdi

Ben sadece günde 3 tane olacak şekilde 5 gün boyunca kullandım sonra kontrole gitiğimde ilişki takvimi verdi bide duphaston ilaç yazdı 4 gün sonra kulanmaya başla dedi acaba sizinde böylemi oldu

Ben de Letu başladım 5 gün kullandım bana da 10 gün günaşırı ilişki önerdi sadece çatlatma ya da aşılama yok. Kızlar sizde bu ilaçlar öncesinde rahim filminiz çekildi mi

Amin sağolun peki gebelik planlarken duphaston ilaç yazıldımı size bana ilişki takvimi verdi doktor bide duphaston ilaç yazdi
Duphaston gebelik oluşursa bebek sıkı tutunsun diye olusmazsa da kolayca adetin sökülsün diye kullanılıyor sorun yok canım ilişki takvimi vermedi adetin 12.gunu gel dedi iş dolayisiyla gidemedim zaten ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlama ve çatlama günü sadece iki kere ilişki oldu cok şükür elhamdülillah tutundu bebeğim

Ben klomen de femerada kullandım. Ama hamile kalmadın. Toplamda 6 ay kullandım. İlk üç ay çatlatma iğnesi vermediler. Son üç ay verdi dr ama olmadı. Sonra rahim filmi çekildim. Ondan sonraki ay hamile kaldım. Ki tüplerim tıkanık değildi. Benim mucizem rahim filmi oldu.

Çok sevindim inşallah bizdede olur tutunur bu sefer ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…