Rabbim hayirlisini versin insallah, ben ilacsiz adet olamayanlardanim Rabb'im nasip edecekse hic ummadigin anda veriyor benim bir sene sonra oldu klomenle ama o bir sene icinde cevremdeki insanlarin sayesinde o kadar psikolojim bozuldu ki adet olmayacagimi bile bile her ay test yapardim kv birlikte oturuyordum o da heveslenip hadi kizim yapalimmi test belki denk gelmistir olmustur diye tuvaletin kapisinda beklerdi, demem o ki ne kadar cok kafana takarsan o kadar cok olmaz, ben doktoruma ilk gittigimde bana dogum kontrol hapi verdi bir ay icinde kafani topla dedi iliski esnasında bile onu dusunuyorsun sen boyle yaparsan olacagi varsada olmaz dedi ve klomen kullandigim ay kendimi toparlayip hic dusunmedim hic bir belirti aramadim kendimde adetim gecikti umursamadim esim hadi test yapalm dedi ben kan testi yaptircam dedim inanin ondan onceki aylarda kendi kendime yapiyormusum o belirtileri ne gogus agrisi ne bas dönmesi mide bulantısı adet agrisi gibi hic bsy yoktu sadece sol kasigimda igne batmasi gibi oldu surekli ama onu bile takmak istemedim kafama yumurta catladiginda gelen o akintiyi bile gormedim yoktu ya da ben fark etmedim takmamaya ozen gosterin lutfen benm gibi pskilojisi bozulmasin kimsenin istiyorum