• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanan pcolular? nasıl bir hastaydınız kac ayda bır adet oluyordunuz?

sabahmeltemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.495
27
48
Aydın
bu ılacı tamam pcoslulara verıyorlar ama herkesın durumu farklı kımı ayda bır kımı 3 ayda bır kımı altı ayda bır oluyor adet. sıdın durumunuz neydı ve tedaı bırıncı ayda sonuc verdımı. ben yenı bıttı klomen doktora gıdıcem 3 gun sonra bakalım ılıskı onercek mı

bu ılacı tamam pcoslulara verıyorlar ama herkesın durumu farklı kımı ayda bır kımı 3 ayda bır kımı altı ayda bır oluyor adet. sıdın durumunuz neydı ve tedaı bırıncı ayda sonuc verdımı. ben yenı bıttı klomen doktora gıdıcem 3 gun sonra bakalım ılıskı onercek mı

Merhaba ben 40 veya 50 günde bir adet oluyorum.dün klomene başladım.siz ne aşamadasınız gittinizmi doktora?

slm kızlar ben de klomen kullnıyorum dün bitti ancak ben de pko yk yumoş tembelliğinden dolayı kullandım .. bugün doktora gidicem biteli 2.günüm bakalım gelişme olmuşmu karnımın alt kısmı sanırım yumurtalıklarım 2 gündür ağrı hissediyorum ve şişkinlikte hissediyrum ama şişkinlik karnımda değil neden olabilir acaba

ben gıttım klomenden sonra. yumurtalarım hepsı aynı boyutlardayımıs one cıkan yokmus. 6 mm:( en azından yumurtam var sukurler olsun ama buyumemıs yarın adetten sonrakı 13. gun bakalım kontorle gıdıcem buyumus mu ? eger buyumedıyse acaba sonrakı asama ne bılen var mı=?

benim teyzem üç ayda bir bazen iki ayda bir adet olurdu adet olsun diye ilaç kullanırdı hiç tedavi olmadan üç ay boyunca adet görmedi adt olsun diye adet sökücüde kullandı yine olmadı meğer üç aylık hamileymiş çok geç adet görürdü pco.vardı ondada tedavisz hamile kaldı şimdi 4 ay oldu tek bildiğim şey çok kilo verdiğiydi kendiliğinden verdi ama şunu anladımki adet görmese bile demek hamile kalınıyomuş demek yine yumurtlama oluyo

ben gıttım klomenden sonra. yumurtalarım hepsı aynı boyutlardayımıs one cıkan yokmus. 6 mm:( en azından yumurtam var sukurler olsun ama buyumemıs yarın adetten sonrakı 13. gun bakalım kontorle gıdıcem buyumus mu ? eger buyumedıyse acaba sonrakı asama ne bılen var mı=?

eger klomenle yumurtaların buyumuyorsa iğneler var yumurta geliştırıcı onlardan verır doktorun klomenden sonra o aşama var

kızlar 13. gunumde 6mm den 14mm e cıkmıs:))) nasıl ıyı mı? pzartesı de gııdcem eger 18mm olursa catlatma ıgnesı yapıcam kendısının catlamasını beklemıyecem dedı. nasıl ıyı mı nolur bır seyler soyleyın

selam kızlar bende pkoluyum bu ay klomene yeni başladım içmeye başlayalı bu gün 3. gün ve acayip midem bulanıyor. bundan önce glifor kullanıyordum o zaman adetlerim düzene girmişti iki ay boyunca her ay adet gördüm şimdi doktorum glifora devam klomen de kullan dedi ve ben başladım. Anlayamadığım şey benim adetlerim düzelmişken neden klomen başladık? sizce midemin bulanması ilecın işe yaradığının göstergesi mi? offf kafamda çok soru var.

slmm bende pkoluyum 2 yil once ogrendim ve nihayet gecen hafta tedavim basladi.bende cogu pkolular gibi duzensiz adet goruyodum.45 gundede gordugum oluyodu 14 gundede.bende tum pkolular gibi klomen kullandim.klomenin yaninda menagon ampul (menagondan sonra 3 doz uyguladigim gobekten yapilan bi igne daha var ama adini unuttum) ilaclarin sonucunda eger bi yanlis anlasilma olmadiysa doktorumun saskinlik icinde sagda 3 solda 4 yumurta olusmus sozunu duydum:))) sonuc olarakda dun aksamda tek doz ovitrelle isimli igneyi vurdum.artik yarin sabahi bekliyoruz iliski icin.bu arada doktorum iliskiden sonra 15 gun boyunca gunde 3 defa kullanacagim progestan isimli bi ilac verdi ama yan etkileri cok fazlaymis bi bilgisi olan varmi???

slmm bende pkoluyum 2 yil once ogrendim ve nihayet gecen hafta tedavim basladi.bende cogu pkolular gibi duzensiz adet goruyodum.45 gundede gordugum oluyodu 14 gundede.bende tum pkolular gibi klomen kullandim.klomenin yaninda menagon ampul (menagondan sonra 3 doz uyguladigim gobekten yapilan bi igne daha var ama adini unuttum) ilaclarin sonucunda eger bi yanlis anlasilma olmadiysa doktorumun saskinlik icinde sagda 3 solda 4 yumurta olusmus sozunu duydum:))) sonuc olarakda dun aksamda tek doz ovitrelle isimli igneyi vurdum.artik yarin sabahi bekliyoruz iliski icin.bu arada doktorum iliskiden sonra 15 gun boyunca gunde 3 defa kullanacagim progestan isimli bi ilac verdi ama yan etkileri cok fazlaymis bi bilgisi olan varmi???

bana da doktor progestan verdı. daha oncede vermıstı 1 defa kullanmıstım. sımdı kac defa alacgımı soylemedı heralde 1 tanedır. catlatma ıgnesınden sonra ılıskıden sonra basla dedı aksamına.

tam konulmasa da teshis ucundan pko hastası oldugumu söyledi dr.bu ay klomene basladım bitti. 11.gunumde yani bgn dr a gittim 14.5 milimlik olmus yumrtam.ctesi yine gidicem istediği seviyeey ulasınca igne olucam.umarım tutar bu ay.dr uma guvenyrum ve beni cok rahatlatyr.

bana da doktor progestan verdı. daha oncede vermıstı 1 defa kullanmıstım. sımdı kac defa alacgımı soylemedı heralde 1 tanedır. catlatma ıgnesınden sonra ılıskıden sonra basla dedı aksamına.
doktorum bana gunde 3 defa 15 gun boyunca kullanmami soyledi arastirdigim kadariyla bas donmesi bulanti uyku hali gibi etkileri varmis bunlar beni korkutuyo acikcasi.bide doktorum genelde pkolularda catlatma ignesinden sonra gebelikte ortaya cikan ohss sendromu denen bi yan etki hakkinda biseyler soledi ama bilgin varmi acikcasi biraz urktum desem yeridir:(((

selam kızlar bende pkoluyum bu ay klomene yeni başladım içmeye başlayalı bu gün 3. gün ve acayip midem bulanıyor. bundan önce glifor kullanıyordum o zaman adetlerim düzene girmişti iki ay boyunca her ay adet gördüm şimdi doktorum glifora devam klomen de kullan dedi ve ben başladım. Anlayamadığım şey benim adetlerim düzelmişken neden klomen başladık? sizce midemin bulanması ilecın işe yaradığının göstergesi mi? offf kafamda çok soru var.
canim bende 2 aydir glifor benzeri bi ilac olan glukofen kullaniyorum ama bende cok afedersin bi halta yaramadi:))hala adetim duzensiz.ama doktorum israrla kullanmaya devam etmemi istiyo.

Back
X