Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye

Normal şartlarda günde 1-2 mm büyüyorlar diye biliyorum

İlaç bitince hemen mi gittiniz doktora ve ilk defa mı kullandınız daha öncesinde başka bi iğne veya ilaçla büyütme oldu mu

Bende bu ay çatlama için ilaç istemeyi düşünüyorum tabi doktor da uygun görürse. Ama doktora ne zaman gitmem gerekiyor bilmiyorum bugün reglimin 2.gunu. yardımcı olursanız sevinirim

Bende bu ay çatlama için ilaç istemeyi düşünüyorum tabi doktor da uygun görürse. Ama doktora ne zaman gitmem gerekiyor bilmiyorum bugün reglimin 2.gunu. yardımcı olursanız sevinirim
Yarın git canım

Umarım benimki de bakmaz teşekkür ederim
Canım bana öyle baktı ama çok bağırdım enfeksiyon varmış bende 2 tane fitil verdi ikigün üst üste koydum sonrada ama benim acı çekmem enfeksiyondanmış o yüzden bağırmışım ve karnım şişiyordu benim

bugün kontrolüm vardı Âdetin dokuzuncu günü sağda solda yumurtalar var 13:14 mm’lik büyüklüğü nasıl doktor gayet iyi dedi cumartesi pazartesiye değerlendir Salı kontrol dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…