- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Normal şartlarda günde 1-2 mm büyüyorlar diye biliyorumKızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye
İlaç bitince hemen mi gittiniz doktora ve ilk defa mı kullandınız daha öncesinde başka bi iğne veya ilaçla büyütme oldu muKızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye
Evet letu ve femerada kullandım büyüdü yumurtalarımİlaç bitince hemen mi gittiniz doktora ve ilk defa mı kullandınız daha öncesinde başka bi iğne veya ilaçla büyütme oldu mu
Evet bende öyle biliyorumNormal şartlarda günde 1-2 mm büyüyorlar diye biliyorum
Şimdi klomende miEvet letu ve femerada kullandım büyüdü yumurtalarım
İlaç bittikten 4 gün sonra gittim komtrole
Evet ötekilerin etkisi daha hızlı ve kist yaptı biri bendeŞimdi klomende mi
Canım bunu nasıl bilebiliriz dileyelim büyüsünlerEvet bende öyle biliyorum
Sadece büyürler mi diye merak ediyorum
İnşallh canım bu ilacı boş yere kullanmamış olurumCanım bunu nasıl bilebiliriz dileyelim büyüsünlerEndişelenip stres yapmazsan lehine olur
İnşallah bende adetimi bekliyorum klomen için bakalım hayırlısıİnşallh canım bu ilacı boş yere kullanmamış olurum
Belki hamile olursun gerek kalmazİnşallah bende adetimi bekliyorum klomen için bakalım hayırlısı
Yok olamam ya 16. Gün gittiğimde gelişen yumurtam yoktu. Bu ay kafam rahat hamile miyim değil miyim kendimi dinlemek yokBelki hamile olursun gerek kalmaz
Hayırlısı olsunYok olamam ya 16. Gün gittiğimde gelişen yumurtam yoktu. Bu ay kafam rahat hamile miyim değil miyim kendimi dinlemek yok
Yarın git canımBende bu ay çatlama için ilaç istemeyi düşünüyorum tabi doktor da uygun görürse. Ama doktora ne zaman gitmem gerekiyor bilmiyorum bugün reglimin 2.gunu. yardımcı olursanız sevinirim
Peki alttan mi muayene eder doktor. Yani şu ultrason çubuğu falan var ya onlarla mi bakacakYarın git canım
Bilmiyorum bu doktordan doktora değişir herhalde benimki hiç alttan bakmıyorPeki alttan mi muayene eder doktor. Yani şu ultrason çubuğu falan var ya onlarla mi bakacak
Umarım benimki de bakmaz teşekkür ederimBilmiyorum bu doktordan doktora değişir herhalde benimki hiç alttan bakmıyor
Canım bana öyle baktı ama çok bağırdım enfeksiyon varmış bende 2 tane fitil verdi ikigün üst üste koydum sonrada ama benim acı çekmem enfeksiyondanmış o yüzden bağırmışım ve karnım şişiyordu benimUmarım benimki de bakmaz teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?