klomen kullanan...

zehra9090

hissediyorum bebeğim çok az kaldı....
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.870
146
363
8. günüm ve 11 mm yetersizmi?biliyorum rabbim verecek olduktan sonra o bahanede.kendi kendimi yiyom işte.varmı klomen kullanan

ben varım canım benimde 11. gün 15,6 mm bence korkma büyür o daha ben senden 3 gün sonra ve 4,5 mm fark var bana dr gayet iyi dedi. büyür o daha kontrolleri aksatmamaya bak

ben varım canım benimde 11. gün 15,6 mm bence korkma büyür o daha ben senden 3 gün sonra ve 4,5 mm fark var bana dr gayet iyi dedi. büyür o daha kontrolleri aksatmamaya bak
içime su serptin.ah bu dr lar.ya ben pko luyum zaten bi kerede güzel büyümüş deseler şaşarım.)tekerar gidecenmi kontrole

bugun 16. gun sabah kontrole gittim hepsi çatlamış dedi :S nasıl oldu anlamadım dün felaket bir kasık agrısı hissettim vede gaz sancısı tabi. dr bunlarada normal dedi. ama gaz hala devam ediyo. rahim içinde yumurta sıvısı var dedi tamamı çatlamış dedi. adet olursan tekrar gel dedi bekleme başladı yine.

ay inşallah hayırlısıyla tutar canım ya.bende cuma gidecem inşallah.pek ağrı yok bende şimdilik .

bende felaket gaz sancısı var oturup kalkamıyorum. kabızlık hissi cok fazla. ayrıca yumurta akıntısınıda ya ben gormedım yada olmadı bu ay. beklıyorum bakalım 22 sinde adet olucam son 11 gün

bende felaket gaz sancısı var oturup kalkamıyorum. kabızlık hissi cok fazla. ayrıca yumurta akıntısınıda ya ben gormedım yada olmadı bu ay. beklıyorum bakalım 22 sinde adet olucam son 11 gün

canım ya dr çatlamış dediyse çatlamıştır.çok ilginç benimde o akıntı sürekli olurdu adetim gecikirdi ama.geçen ay 28 günde oldum hiç akıntı falan olmadı.ve yumurtlama zamanını hesapladığımda o gün benimde gaz sancısı çok olmuştu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…