klomen kullanan

Kızlar bişey sormak istiyorum bende klomene bugün başladım yani 4 saat önce ilk hapı içtim kasıklarım patlayacak gibi çok ağrıyor bu durum psikolojik mi yoksa bu ağrılar oluyor mu?Bide benim adetim 55 günde 1 geliyor bide kilom var acaba sonuç alırmıyım yinede

Ewet cnm ilacin etkisidir bnde kullandim bnm sag kasigimda siddtli agrilarim olurdu konrtrle giytigimde sag tarfta iki yumurta olusmustu senn o agrinda bu yuzden dir konrtole gitmiycn mi

Ewet cnm ilacin etkisidir bnde kullandim bnm sag kasigimda siddtli agrilarim olurdu konrtrle giytigimde sag tarfta iki yumurta olusmustu senn o agrinda bu yuzden dir konrtole gitmiycn mi
Canım bana klomeni kadındoğum uzmanı kuzenim söyledi mutlaka gilifor ile başla sonra klomen kullan dedi henüz doktora gitmrdim bu ay bu şekilde deneyeceğim klomen biteli 5 gün oldu şuan yumurtalıklarım zonkluyor inşallah bu ay sonuç alırım eğer alırsam mutlaka yazacağım.

Mrb kizlar 2.klomen kullanımı adeti 3 gün gecikti. Ama kasiklarim adet olcak gibi ağrıyor. Klomen gecikme yaptmi sizdede.

Mrb kizlar 2.klomen kullanımı adeti 3 gün gecikti. Ama kasiklarim adet olcak gibi ağrıyor. Klomen gecikme yaptmi sizdede.
cnm bnde yapmadi bildigim kadariyla gwcikmede yapmaz bn tam gunu gunune adet oldum

Arkadaşlar 4-5 cm civarında çikolata kistim var ve aynı zamanda yumurta çatlama sorunumda var.Bu ay dr klomen verecekti.Adetliyken çağırmıştı fakat bugün gittim yumurtalar gelişmeye başlamış bu şekilde klomene başlayamayız etkili sonuç vermez yasmin doğum kontrol hapı kullan bu ay önümüzdeki ay adetin 5. günü gel klomen öle başlayalım olmazsa ameliyat gerekebilir dedi.Varmı benzer durum yaşayan bebek istiyorum ama doğum kontrol ilacı kullanacam ne bu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…