• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalan var mı?

İğne önermedi mi doktor en azından klomen sonrası bi yumurta takibi önermesi gerekirdi

Bende sadece klomen kullanarak hamile kaldim. Catlatma ignesi fln onermemisti doktor.
IKinci ayda hamileydim. Ilk ay iki buyuk yumurta olusmustu, her gun cinselik yasamamiza ragmen olmamisti.
Ikinci ay ise bir tane yumurta gelismisti, doktorun tavsiyesi uzerine gun asiri iliskiye girdik, bu sefer tuttu.

Bende sadece klomen kullanarak hamile kaldim. Catlatma ignesi fln onermemisti doktor.
IKinci ayda hamileydim. Ilk ay iki buyuk yumurta olusmustu, her gun cinselik yasamamiza ragmen olmamisti.
Ikinci ay ise bir tane yumurta gelismisti, doktorun tavsiyesi uzerine gun asiri iliskiye girdik, bu sefer tuttu.
İkinci ay klomen kullandınız mı

Merhaba arkadaşlar birkaç gün gecikmem vardı apar topar hastaneye gittim ilk ilaç sonrası kontrole gittiğimde 5 yumurta var demişti bana bugün bir gittim 13 adet kist sağda en büyük 3,5cm solda 5 cm o kadar korktum ki şimdi iki ay doğum kontrol ilacı kullanacağım çok çok üzüntülüyüm buraya yazmamdaki sebepde uzun süre çocuk isteyip yumurtlama problemi olmayan varsa aranızda klomen kullanmayı bir kere daha düşünün hatta eğer bir probleminiz yoksa ilaç kullanmadan iki yıla kadar bekleyin ve olmazsa direk aşılama için uğraşın umarım bu kistler geçer diye dua ediyorum şimdi.

Back
X