- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 23
- 32
- Konu Sahibi Ezel yavuz
Klomen bugün son günüm ilk gün tek kasık ağrım oldu bir daha olmadı belimde agrimiyor sadece berrak akıntı az var acaba bende işe yaramadi mi kullananlar ne yaşadı lütfen yardımci olur musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr'unuz yumurta çatlamış mı büyümüş mü kontrol etmicek mi En iyi sonuç ultrason da görünürKlomen bugün son günüm ilk gün tek kasık ağrım oldu bir daha olmadı belimde agrimiyor sadece berrak akıntı az var acaba bende işe yaramadi mi kullananlar ne yaşadı lütfen yardımci olur musunuz?
Peki klomene başlayınca ne zaman ne kadar sürdü kasık ağrısıYa ben de bu ay klomen kullandim. İlk hafta kasik ve göğüs ağrım oldu dedim tamam kesin yumurtalarim buyuyo sevindim. Hatta catlama akintisini da gördüm ve değerlendirdik eşimle. Şuan adetime 4 gün var ama hiç bi belirtim yok . Çok üzgünüm bu yüzden
Ya ben de bu ay klomen kullandim. İlk hafta kasik ve göğüs ağrım oldu dedim tamam kesin yumurtalarim buyuyo sevindim. Hatta catlama akintisini da gördüm ve değerlendirdik eşimle. Şuan adetime 4 gün var ama hiç bi belirtim yok . Çok üzgünüm bu yüzden
1 hafta sürdü sonra geçti.Peki klomene başlayınca ne zaman ne kadar sürdü kasık ağrısı
İlaca başlar başlamaz mi başladı ilaç bitince mi kb lütfen çok sordum ama1 hafta sürdü sonra geçti.
Estağfurullah zaten bilgi alabilmek için konusuyoruz burda. Şimdi ilaci adetimin 3. Günü kullanmaya başladım zaten. 3 gun kullandim ve ilaç bittikten sonra bir hafta boyunca kasik ve göğüs ağrım baya oldu. Tam 14. Gun yumurtlama akintisini gördüm demekki yumurta catladi ve onun agrisiydi. Ama şuan hiç bir agrim sızım yok. Ben döllenme olmadı diye tahmin ediyorum. Adetime 3 gün var zaten. Bakalım ne olacak...sen ne durumdasınİlaca başlar başlamaz mi başladı ilaç bitince mi kb lütfen çok sordum ama
Daha dün bitti ilacım hiçbir belirti yok akınti su gibi berrak az var ama ıslaklık şeklinde başka da birşey yok bir de yumurta akıntısı nasıl oluyorEstağfurullah zaten bilgi alabilmek için konusuyoruz burda. Şimdi ilaci adetimin 3. Günü kullanmaya başladım zaten. 3 gun kullandim ve ilaç bittikten sonra bir hafta boyunca kasik ve göğüs ağrım baya oldu. Tam 14. Gun yumurtlama akintisini gördüm demekki yumurta catladi ve onun agrisiydi. Ama şuan hiç bir agrim sızım yok. Ben döllenme olmadı diye tahmin ediyorum. Adetime 3 gün var zaten. Bakalım ne olacak...sen ne durumdasın
Klomeni doktorunuz ne icin verdi acaba benim amh 1,42 doktor bana da verir miKlomen bugün son günüm ilk gün tek kasık ağrım oldu bir daha olmadı belimde agrimiyor sadece berrak akıntı az var acaba bende işe yaramadi mi kullananlar ne yaşadı lütfen yardımci olur musunuz?
Yumurtlama akıntısı baya bildiğiniz iki parmaginiz arasina aldiginizda uzayan bir akıntı. Çok net ayirt edilebilen bir akıntı. Googleden görsellerine bakabilirsin. O akintiyi gördüğün günü mutlaka degerlendirmelisin. Çünkü yumurta catlayinca gelirDaha dün bitti ilacım hiçbir belirti yok akınti su gibi berrak az var ama ıslaklık şeklinde başka da birşey yok bir de yumurta akıntısı nasıl oluyor
Çok yararlı bir bilgi oldu çok teşekkürler ama bir kez oldu klomene başlayınca kaçıncı gündü bilmiyorumYumurtlama akıntısı baya bildiğiniz iki parmaginiz arasina aldiginizda uzayan bir akıntı. Çok net ayirt edilebilen bir akıntı. Googleden görsellerine bakabilirsin. O akintiyi gördüğün günü mutlaka degerlendirmelisin. Çünkü yumurta catlayinca gelir
Çocuk sahibi olmak için amh 0.52 sizin baya iyi ama yumurta gelişmesi için bana umut yok dedi ama ben ısrarla istedimKlomeni doktorunuz ne icin verdi acaba benim amh 1,42 doktor bana da verir mi
Yumurtlama genellikle 14-15-16. Günler oluyor. Tabi her kadının döngüsü farklidir ama özellikle o günleri iyi değerlendirinÇok yararlı bir bilgi oldu çok teşekkürler ama bir kez oldu klomene başlayınca kaçıncı gündü bilmiyorum
Malesef benim adet düzensizliğm var sadece ilaçlarla oluyorum adetimde normalde 5 gün sürer 3 gün tek sürdüYumurtlama genellikle 14-15-16. Günler oluyor. Tabi her kadının döngüsü farklidir ama özellikle o günleri iyi değerlendirin
Merhabalar siz hamile kaldiniz sanirimYumurtlama genellikle 14-15-16. Günler oluyor. Tabi her kadının döngüsü farklidir ama özellikle o günleri iyi değerlendirin
Merhaba. Bende bugün klomen ilaca başladm. İlk kez bu ilacı kullanıyorum. Yumurta rezervim çok düşük. 0.273 Amh. 3 tüp bebek denememiz oldu üçüde opu işleminde sonlandı şimdi Baska Bi doktora geçiş yaptm oda klomen verdi. Bu ilaç hakkında hiç bilgim yok bunu kullanırken kendiliğinden hamile kalabilir miyim ki bilginiz varmıMerhabalar siz hamile kaldiniz sanirimmerak ettigim gebeliginiz nezsman ogrendiniz regliniz gecincemi yoksa erken gebelik testiylemi?