Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım klomen verdimi doktorun nasıl kullanacagını söylemedi mi?Kızlar klomen hemen fayda eder mi yumurtlama olur mu test yapsak kaç günde fayda eder siz kaç gün kullandınız ve o süreç nasl işliyor sonra ne oluyor yanii
Canım günde 2 kez mi kullan dedi 1 mi . Bide herkesten herkese değişiyor yumurtlama günü kimisi erken kimisi geç . Mesela ben ayın 1 inde bitirdim klomeni hala adet olmadım . Gebelik de yok nedenini bilmiyorumVerdi 5 gün kullan gel dedi canım
Kuzu benim topiğim var birazdan link bırakırım buraya klomenle ilgili herşeyi öğrenebilirsinKızlar klomen hemen fayda eder mi yumurtlama olur mu test yapsak kaç günde fayda eder siz kaç gün kullandınız ve o süreç nasl işliyor sonra ne oluyor yanii
İğne oldun mu kuzuKızlar klomen kullanıp adet olmayan var mı
Olmadım canım 1 ocakta bitti klomen . Çarşamba günü gittim ne kist ne gebelik var . Böyle bisey mümkün olabilir miİğne oldun mu kuzu
Kuzu bu da topiğimin linki istediğiniz zaman gelip yazabilirsinizKızlar klomen hemen fayda eder mi yumurtlama olur mu test yapsak kaç günde fayda eder siz kaç gün kullandınız ve o süreç nasl işliyor sonra ne oluyor yanii
Kızlar klomen kullanıp adet olmayan var mı
Aldik topige arkadaşı bebiş.Kar perisi canım bakar mısın ?
Benim de 1 ocakta bitti klomenim 11 ocakta iğne oldum ama hiç normal değil kuzu başka bi Dr a gitmelisin eğer gebelik yoksa kist vardırOlmadım canım 1 ocakta bitti klomen . Çarşamba günü gittim ne kist ne gebelik var . Böyle bisey mümkün olabilir mi
2 kere gittim canım yok dediler kist . Bide 12 gün önce lekelenme yaşadım 1 2 kere 1 gün. Adet olacağım sandım devamı gelmedi .Benim de 1 ocakta bitti klomenim 11 ocakta iğne oldum ama hiç normal değil kuzu başka bi Dr a gitmelisin eğer gebelik yoksa kist vardır
Yarın bi idrar testi yap bakalım kuzu belki de sonradan yumurtladın ve tuttu belli mi olur2 kere gittim canım yok dediler kist . Bide 12 gün önce lekelenme yaşadım 1 2 kere 1 gün. Adet olacağım sandım devamı gelmedi .
Tamam canım yapayım bakalım . Senin sonuç nasıloldu canımYarın bi idrar testi yap bakalım kuzu belki de sonradan yumurtladın ve tuttu belli mi olur![]()
Ben bu ay klomen kullanmadım kuzu sağlık sorunlarım yüzünden vitamin iğneleri fln kullandım, mucize gibi yumurtalıklarında hareketlenme var dedi Dr pazartesi tekrar bakacak eğer yum. varsa büyütüp çatlatacağız dedi bekliyoz halaTamam canım yapayım bakalım . Senin sonuç nasıloldu canım