- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Canim niye 10 gün kullanacaksin bende bu ay ilk defa kullandım 5 gün kullandım çatlatma ignemi oldum bekliyorum. İlk defa sende duydum 10 gün kullanılacağınıMerhaba bayanlar 2senedir cocuk icin ugrasiyoruz.. bugun doktorum bana klomen yazmış. Yarın kullanmaya başlayacam.
10gün kullandıktan sonra tekrar çagırdı. Çatlama ignesi mi vuracak acaba?
Aranızda kullanıpta hamile kalan oldu mu?
Sabah akşam aç karnına içmem gerekiyormuş. Sahurda ve iftarda içsem olur mu acaba?
Canım yanlış yazmışım 10tablet varya onla karıştirdimCanim niye 10 gün kullanacaksin bende bu ay ilk defa kullandım 5 gün kullandım çatlatma ignemi oldum bekliyorum. İlk defa sende duydum 10 gün kullanılacağını
Kuzum catlama igneni ne zaman oldun? Bana doktor catlama ignesi falan demedi. Banada vururmu acabaCanim niye 10 gün kullanacaksin bende bu ay ilk defa kullandım 5 gün kullandım çatlatma ignemi oldum bekliyorum. İlk defa sende duydum 10 gün kullanılacağını
Perşembe günü vudurdum canim adetin 13. Günü kontrole çağırdığinda verdi bana adetin 12. Günü gel demişti sende kontrole gittiginde verir. Bide ilk defami kullanacaksin klomeniKuzum catlama igneni ne zaman oldun? Bana doktor catlama ignesi falan demedi. Banada vururmu acaba
Canim insallah bu ay tutmuştur insallahh...1 yıldır bizde çocuk düşünüyoruz.klomen tedavisine başladık bu 3. ayım ama hala pozitifle karşılaşamadım.5 gün kullanıyorum her ay.pazartesi çatlatma iğnesi de vuruldu hayırlısıyla ve hayırlısıysa inş bu ay bekliyorum yine.Bat tarihim 16 haziran..1 haftadırda enfeksiyondan dolayı gynoflor kullanmıştım ve fazlaca ara kanamam oluyor sanırım bu ay biraz boşuna kullanmış oldum ilaç ve iğneyi
Ilk başlayanlara günde 1 defa alin diyolar ilactan canim senin doktor geç çağırmış seniEvet kuzum ilk defa kullaniyorum..
Adetin 14üncü günü çagirdi beni. Bakalim catlama ignesi mi verecek bilmiyorum
bende 29 mayısta oldum iğneyi sat 16 mayıstı.2 yumurta oluşmuş inş hepimiz bu ay iyi sonuçlar alırız.Merhaba kızlar bende 30 mayısta oldum çatlatma iğnesi ni dün akıntım oldu çatlama belirtisi mi bilmiyorum ve tam 36 saat dolunca girmişiz ilişkiye tamamen tesadüf inşallah Rabbim nasip eder bu ay hepimize
Peki nasıl durumlar akıntı falan varmıbende 29 mayısta oldum iğneyi sat 16 mayıstı.2 yumurta oluşmuş inş hepimiz bu ay iyi sonuçlar alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?