- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
- Konu Sahibi Canimm oglum
-
Bazen ovulasyon testleri yumurta catladiginda akan sıvı ile pik gösteriyor, bende öyle oldu hep,Hepinize hayirli günler kizlar
Bu ay klomene basladim (adetimin 5-9 günleri) sali günü yani adetimin 11. Günü doktora kontorole gittim , doktorum iki tane yumurtam oldugunu biri 19mm digeri 18mm oldugunu ve salidan cumaya kadar iliski önerdi, igneye gerek duymadi ama ben ovulasyon testi yapiyorum ve halen negatif, doktorum cumaya kadar yumurtanin catliyacagini söyledi. Klomen kullanipta ovulasyon testi negatif olan varmiydi ? Ovulasyon testi devam yapimmi diye sordugumda hayir yapmana gerek yok benim gördügüm daha garanti testten dedi. Bende meraktan yapiyorum ama negatif
Bilemedimki canim iki seneye yakindir deniyorum nerdeyse her ay ovulasyon testi yapiyom acaba ondanmi kacirdim diye düsünmüyo degilimBazen ovulasyon testleri yumurta catladiginda akan sıvı ile pik gösteriyor, bende öyle oldu hep,
Sen degerlendir bu günleri inşallah nasip olurBilemedimki canim iki seneye yakindir deniyorum nerdeyse her ay ovulasyon testi yapiyom acaba ondanmi kacirdim diye düsünmüyo degilim
Klomeni nasıl kullandınız hep aynı saatlerde mi içtinizHepinize hayirli günler kizlar
Bu ay klomene basladim (adetimin 5-9 günleri) sali günü yani adetimin 11. Günü doktora kontorole gittim , doktorum iki tane yumurtam oldugunu biri 19mm digeri 18mm oldugunu ve salidan cumaya kadar iliski önerdi, igneye gerek duymadi ama ben ovulasyon testi yapiyorum ve halen negatif, doktorum cumaya kadar yumurtanin catliyacagini söyledi. Klomen kullanipta ovulasyon testi negatif olan varmiydi ? Ovulasyon testi devam yapimmi diye sordugumda hayir yapmana gerek yok benim gördügüm daha garanti testten dedi. Bende meraktan yapiyorum ama negatif
Insallah canim allahim hayirlisiysa hepimize nasip etsinAynı anda başlamışız canım klomeneben de pazartesi kontrole gittim bana da iki yumurtan gelişmiş dedi istersen iğne vermiyim kendi çatlasın dedi. Ben iğne istedim direk 36. Saati değerlendirmek için. Pazartesi vuruldum bakalım hakkımızda hayırlısı.
Evet canim genelde ayni saatlerde kullanmaya calistimKlomeni nasıl kullandınız hep aynı saatlerde mi içtiniz
Bnde klomen kullandım bu ay peremece günü gittim adetinin 12.gunu 21 mm ve 27 mm olmus yumurtalar iğne vermedi bugün tekrar gittim ikisi de çatlamış dedi sizi kontrole çağırmadı mi bakmak için çatlamış mi çatlamamış mi diyeHepinize hayirli günler kizlar
Yok canim cagirmadi tek klomenden sonra kontorole cagirdi iliski günlerini söyledi ,simdide beklemedeyim, sizinkide baya büyümüd insallah tutarBnde klomen kullandım bu ay peremece günü gittim adetinin 12.gunu 21 mm ve 27 mm olmus yumurtalar iğne vermedi bugün tekrar gittim ikisi de çatlamış dedi sizi kontrole çağırmadı mi bakmak için çatlamış mi çatlamamış mi diye
Evet büyümüş kendiliğinden çatladı bakalm adetine 12 gün var daha çok var dusunmuycem bu ay bugün son bu konuyla iligli yorumlar okuycamYok canim cagirmadi tek klomenden sonra kontorole cagirdi iliski günlerini söyledi ,simdide beklemedeyim, sizinkide baya büyümüd insallah tutar
Evet büyümüş kendiliğinden çatladı bakalm adetine 12 gün var daha çok var dusunmuycem bu ay bugün son bu konuyla iligli yorumlar okuycam
Çatlatma iğnesi oldum 3. Kür hiç inancım yoktu benimde hatta 40 45 saat sonra ilişkiye girdik normalde gebelik için yatarım sabaha kadar filan ümit yok ya hemen kalktım duş filan aklımdan çıkarmışım artık olmayacak nasılsa ve hamile kaldımEvet büyümüş kendiliğinden çatladı bakalm adetine 12 gün var daha çok var dusunmuycem bu ay bugün son bu konuyla iligli yorumlar okuycam
Klomene adetin 5.günümü başladınız acabaHepinize hayirli günler kizlar
Evet canim 5. Günü basladimKlomene adetin 5.günümü başladınız acaba
Bende ilk ay kullandım olmadi bu ay kontrolumde adetin 5.gününe denk geliyor demekki Bn de ikinci kez kullanabilirim teşekkür ederim inşallah tez zamanda hayırlı sonuçlar alirsinizEvet canim 5. Günü basladim
Insallah canim hepimiz aliriz o hayirli sonuclari insallahBende ilk ay kullandım olmadi bu ay kontrolumde adetin 5.gününe denk geliyor demekki Bn de ikinci kez kullanabilirim teşekkür ederim inşallah tez zamanda hayırlı sonuçlar alirsiniz
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba bende klomen kullandim 12.gun yumurtam 18 mm di ilisli gunu verdi ama testte pozitifi goremiyorum surekli soluk bir cizgi her ay gorurdum aslinda bu ay yok deli olucam nedn boyle oldu ki yaHepinize hayirli günler kizlar
Canim bende ilk öyle oldu bi kac gün sonra gördüm ovulasyonda positifi, doktorum yapmana gerek yok dedi ama ben meraktan yapmistim, dün veya bügün adet olmam lazim daha olmadim üc gün önce yaptigim testte negatifti malesef bidahada yapmadimMerhabalar sonucunuz ne oldu acaba bende klomen kullandim 12.gun yumurtam 18 mm di ilisli gunu verdi ama testte pozitifi goremiyorum surekli soluk bir cizgi her ay gorurdum aslinda bu ay yok deli olucam nedn boyle oldu ki ya
Banada doktorum gerek yok dedi bende yapiyorum ama keske yapmayaydim faha da kafam karisti ben göremedim pozitifi artok doktoruma biraktim her şeyi insallah guzel sonuclar alirizCanim bende ilk öyle oldu bi kac gün sonra gördüm ovulasyonda positifi, doktorum yapmana gerek yok dedi ama ben meraktan yapmistim, dün veya bügün adet olmam lazim daha olmadim üc gün önce yaptigim testte negatifti malesef bidahada yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?