KLOMEN kullananlar bi bakarmısınız?

fiseriz

...elhamdulillah...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
386
216
53
42
kızlar klomen tedavisine başladım.bugün ikinci günüm yani üçüncü ilacı aldım.kasıklarım da şiddetli bi basınç oluştu ağrı ile karışık.normal midir?klomenden sonra gebelik yaşayan ya da klomene yeni başlayanlar,bu tedavi nekadar başarılı sizce?

Bende kullandim ama gebelik olusmadi
Kasiklarda biseyler olmasi normal yumurta sayiniz artiyo cok normal
Fayda gorenler var ama malesef benim olmadi

Bende kullandim ama gebelik olusmadi
Kasiklarda biseyler olmasi normal yumurta sayiniz artiyo cok normal
Fayda gorenler var ama malesef benim olmadi
Özel değilse sorun neydi sizde?şuan bebeğiniz var mı?inşaALLAH fayda eder isteyen herkese...

Benim hic bisey kullanmadan tedavisiz kisa surede olan bir evladim var 2. İcin kullandim klomeni ama olmuyor sorun yok sebepsiz
Aynı durumdayız benim de 2. Olmuyor ilk kızıma 3 sene korunup bıraktığım ay hamile kaldım 2. 2 sene oldu olmuyor bu ay doktora gittim hićbir sorun yok klomen verdi bugün kullandım 10 gün kullan gel dedi fakat hafta sonuna denk geliyor bi sorun olurmu acaba allah herkese nasip etsin

Mrb. Bende klomen kullaniyorum bu 2. Tedavim ve son tedavim. Ilkinde 2 yumurtam catlamisti ama gebelik olusmadi malesef ki hayirlisi olsun tabii.. bu 2 tedavim ve bugun yumurta takibine gittim doktorum 3 yumurtamin catladigini ve gebeligimin cogul oldugunu soyledi ve hatta bana dedi ki %70 ikiz ucuz olucak dedi 3 yumurtam catlamis bakalim bugun yuvarlak ilaca basliicam hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…