Mrb kizlar ben bu ay klomen kullandim adetin 5 inci gunu gunde 1 tane ictim tek yumurta vardi ama olmadi adet oldum adetin 3 gunu gel dedi doktor peki simdi neolacak onu merak ediyorum adetin ucuncu gunumu baslatacak acaba yoksa hormon testi falanmi yapicak deneyimli olanlar yazabilirmi
Mrb kizlar ben bu ay klomen kullandim adetin 5 inci gunu gunde 1 tane ictim tek yumurta vardi ama olmadi adet oldum adetin 3 gunu gel dedi doktor peki simdi neolacak onu merak ediyorum adetin ucuncu gunumu baslatacak acaba yoksa hormon testi falanmi yapicak deneyimli olanlar yazabilirmi
adetin 3.gunu tekrar hormon testi yapilacak klomen degerlerinizi etkiledi mi yada kendigiliginden degerlerinizde bi farklilik oldumu kist olusmusmu ona bakilacak duruma gore tekrar klomen verir ben 3 ay kullandim malesef bi sonuc alamadm
Merhaba büyük kızımda 3 ay klomen kullandım. Adetimin 3. Günü veya 5. Günü kullanmaya başlamamı söylemişti doktorum. 3. Ayda yumurtam 23mm olmuştu çatlatma iğnesi yapıldı aynı ay kızıma hamile kaldım. İnşallah gönlünüze göre olsun.
Merhaba büyük kızımda 3 ay klomen kullandım. Adetimin 3. Günü veya 5. Günü kullanmaya başlamamı söylemişti doktorum. 3. Ayda yumurtam 23mm olmuştu çatlatma iğnesi yapıldı aynı ay kızıma hamile kaldım. İnşallah gönlünüze göre olsun.
teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için ama prolaktınım yukselmiş doktınex kullanıyorum artık klomen tedavısını prolaktın dusunce baslatıcam hayırlısı olsun hakkımızda bu ısler cok zormus coook
kızlar benim eşimde varikosel problemi var dokktor bana 3. günü adetin gel dedi sanırım klomen başlayacak klomen in bebiş olmasına faydası olur mu sizce ? benim herhangi bir yumurtlama sorunum yok sadece adet döngüm 35 gün