- 20 Ağustos 2020
- 379
- 270
- 23
- 35
- Konu Sahibi EylulMevsimi
Benim çatlamışmı diye bakmıştı doktor çatlamış demişti yumurtam için, yinede sonradan kist gibi bir durum olabiliyor mu
Onu bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çatlamışmı diye bakmıştı doktor çatlamış demişti yumurtam için, yinede sonradan kist gibi bir durum olabiliyor mu
Onu bilmiyorum
Bugünü bekle derim canım. Ben iğnenin 17. gününde oldumGunaydın.. adet olan var mı? Ben 11inde çatlatma iğnesi vurulmuştum hala olmadım , normal mi acaba olucakmısım gibiyim çünkü o yüzden test de yapmadım
oldum zaten az önceBugünü bekle derim canım. Ben iğnenin 17. gününde oldum
Aşılama ben de düşünüyorum ama ağrılı bi işlem mi bilmiyorum korkuyorumoldum zaten az önceaşılamaya geçeceğiz sanırım bu ay
Kaç ay kullandınız klomen?oldum zaten az önceaşılamaya geçeceğiz sanırım bu ay
1 ayKaç ay kullandınız klomen?
Ben de bu ay kullandım ama olmadı doktorum 3ay denicez olmazsa aşılama demişti o yüzden sordum
ben bu ayda klomenle devam ediyorum. aşılama dedi doktorum ama bu ay bütçemi ayarlayamadım.Ben de bu ay kullandım ama olmadı doktorum 3ay denicez olmazsa aşılama demişti o yüzden sordum
İğnenin etkisiyle ovulasyon testi de pozitif çıkar mı peki? Benim 2. Gün hala pozitif ovulasyon. Çatlayıp çatlamadığını anlayamıyorumOff kızlar ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Bugün iğnenin 8. günü. İğnenin etkisiyle beta hormonu 8-9 gün pozitif çıkabiliyor. Şimdi kendimi umuda soktum![]()
İlk bir hafta iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyor. Ama sonra etkisi geçiyor. Ben kimyasal gebelik geçirmişim öyle dedi doktorum. 4 gün sürdü pozitiflik malesefİğnenin etkisiyle ovulasyon testi de pozitif çıkar mı peki? Benim 2. Gün hala pozitif ovulasyon. Çatlayıp çatlamadığını anlayamıyorum
Geçmiş olsun canım. Teşekkür ederim...İlk bir hafta iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyor. Ama sonra etkisi geçiyor. Ben kimyasal gebelik geçirmişim öyle dedi doktorum. 4 gün sürdü pozitiflik malesef
8,9,10,11 günleri pozitif çıktı. Doktorum iğnenin etkisi bu kadar sürmez gel test yapalım dedi 12. gün evdeki idrar testim negatifti kan testine gitmedimGeçmiş olsun canım. Teşekkür ederim...