triyandafil Allahı her vakit an... Kayıtlı Üye Katılım 17 Mart 2009 Mesajlar 162 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer Sivas 8 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi triyandafil #1 KISLAR MERHABA, BEN 5 EKİMDE KLOMENE BAŞLADIM YANLIZ DR BANA TA AYIN 16-17 Sİ GİBİ GEL BAKALIM DEDİ SİZCE GEÇ DEĞİL Mİ YA? KLOMENDEN SONRA KONTROLE NE ZAMAN GİDİLİYORDU :uhm:
KISLAR MERHABA, BEN 5 EKİMDE KLOMENE BAŞLADIM YANLIZ DR BANA TA AYIN 16-17 Sİ GİBİ GEL BAKALIM DEDİ SİZCE GEÇ DEĞİL Mİ YA? KLOMENDEN SONRA KONTROLE NE ZAMAN GİDİLİYORDU :uhm:
E EU3 Ziyaretçi 8 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi triyandafil #2 Ben ilacım bittikten sonraki 3.gün gidiyordum.. Yani bu demek oluyorki ADETıN 12.GÜnü
K KMKM Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2009 Mesajlar 301 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer İzmir 14 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi triyandafil #3 ben de ay klomen kullanmaya başladım adetimin 5. akşamı almaya başladım doktorum adetinin 16. günü gel foliküllerine bakalım dedi bende 16. günü gidicem.ilac etkisini ancak gösterir dedi.
ben de ay klomen kullanmaya başladım adetimin 5. akşamı almaya başladım doktorum adetinin 16. günü gel foliküllerine bakalım dedi bende 16. günü gidicem.ilac etkisini ancak gösterir dedi.
triyandafil Allahı her vakit an... Kayıtlı Üye Katılım 17 Mart 2009 Mesajlar 162 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer Sivas 14 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi triyandafil #4 kıslar bugün dr.a gittim klomenden sonra iki tane yumurtalığım oluşmuş, biri 18,5 diğeride 21,9 büyüklüğünde inşallah bakalım bu ay tutar :) iğne falanda vermedi biri çatlamak üzere gibi dedi gerek görmedi
kıslar bugün dr.a gittim klomenden sonra iki tane yumurtalığım oluşmuş, biri 18,5 diğeride 21,9 büyüklüğünde inşallah bakalım bu ay tutar :) iğne falanda vermedi biri çatlamak üzere gibi dedi gerek görmedi