klomen kullananlar ne haldesınız

Canm vakit kaybetmeden bugun yap sali günü inş büyüdüğünü gorecen.iki buçuk su bardagi hazir suyu kaynat sonra içine yikadigin 7 inciri at agzi kqpqli 15 dk kaynat . sonra süz suyunu AC karnina iç. Ayni anda icmesende olur sabah öğlen bolupte icebilirsin. Dene bence ben çok arastrdm bi çok kişi bu sekil yapip olumlu sonuç almis . benmde incir kurum de 5ggunum .küre baslaman için en uygun zamandasin

Allah razı olsun canım evde biraz kuru incirim var yapim hemen yarın yine alırım kaynattikdan tan sonra inciler i atayım mi yiyeyim mi

[QUOTederimine burak, post: 39553236, member: 653166"]Allah razı olsun canım evde biraz kuru incirim var yapim hemen yarın yine alırım kaynattikdan tan sonra inciler i atayım mi yiyeyim mi[/QUOTE]
Rica ederm canm .at incirleri zaten bütün vitaminini veriyo. Bugün aksam iç yarin sabaha hepsini bi kerden AC karina iç daha iyi olur mide bosya. Bi hafta yumurtaların gelissin DİE sadece incir icecen sonra catlamasi içinde incir havuç kuru var onu yapacan canm. Doktoru da bi iki gün ertele inş büyümüş derler. Bu sefer catlamasi için havucuda beraberinde yaparsin. Her şey gönlünce olsun;)

[QUOTederimine burak, post: 39553236, member: 653166"]Allah razı olsun canım evde biraz kuru incirim var yapim hemen yarın yine alırım kaynattikdan tan sonra inciler i atayım mi yiyeyim mi
Rica ederm canm .at incirleri zaten bütün vitaminini veriyo. Bugün aksam iç yarin sabaha hepsini bi kerden AC karina iç daha iyi olur mide bosya. Bi hafta yumurtaların gelissin DİE sadece incir icecen sonra catlamasi içinde incir havuç kuru var onu yapacan canm. Doktoru da bi iki gün ertele inş büyümüş derler. Bu sefer catlamasi için havucuda beraberinde yaparsin. Her şey gönlünce olsun:KK66:[/QUOTE]

Anladim canım çok sağol inşallah birbirimize güzel haberler veririz :KK50:

kızlar merhaba bugun doktora gittim klomen verdi yumurtalar çatlamıyormuş 1.5 sene önce kimyasal gebelik oldu ve bebek düştü klomen kullanıp hamile kalan varmı?

içime inanılmaz su serptin çok teşekkürler.doktor büyür çatlar demedı bende acıkçası hem korktum hem üzüldm.ocak ayıda olumsuz geçti . buay soğan kürüne başaldm bitti. incir küründede4 günüm umarım ben ve diğer arkadaşlarım rabbimin izniyle olumlu sonuçlar alırız.

Canım benim klomen çok çok etkili. Sen inciri de ek olarak yap. Kesinlikle olacağına inan, ben de öyle yaptım. Dualarım sizinle her daim inan buna

Canım benim klomen çok çok etkili. Sen inciri de ek olarak yap. Kesinlikle olacağına inan, ben de öyle yaptım. Dualarım sizinle her daim inan buna
Canim sen kac ay klomen kullandn . hani bu ayda olmazsa martta klomen kullanirsam yaninda incir de icsem olurmu acaba.

Merhaba hanımlar bende klomene başladım Perşembe ilk kontrolüm var..daha önce düşüğüm olmuştu yeniden isteyince doktorum pko var dedi klomenle deneyelim dedi.inşallah güzel sonuçlanır.güzel Allah'ım her isteyenin kucağını doldursun hayırlısıyla..bu yolda şifa versin bize :nazar::anneadayı::KK46:

Rica ederm canm .at incirleri zaten bütün vitaminini veriyo. Bugün aksam iç yarin sabaha hepsini bi kerden AC karina iç daha iyi olur mide bosya. Bi hafta yumurtaların gelissin DİE sadece incir icecen sonra catlamasi içinde incir havuç kuru var onu yapacan canm. Doktoru da bi iki gün ertele inş büyümüş derler. Bu sefer catlamasi için havucuda beraberinde yaparsin. Her şey gönlünce olsun:KK66:

Anladim canım çok sağol inşallah birbirimize güzel haberler veririz :KK50:[/QUOTE]
Canim sen bugunmu kontrole gidecektin cok dua ettim sana ins olumlu gelisme vardr. Cunku banada umut olacak.

Anladim canım çok sağol inşallah birbirimize güzel haberler veririz :KK50:
Canim sen bugunmu kontrole gidecektin cok dua ettim sana ins olumlu gelisme vardr. Cunku banada umut olacak.[/QUOTE]
Y
yok tatlım yarın gidcem bugün annem geldi incir kurunu de yapıyorum yarıda içerim öyle giderim inşallah sana hayırlı haberler veririm duaların içinde Allah razi olsun :KK5:

Canim sen bugunmu kontrole gidecektin cok dua ettim sana ins olumlu gelisme vardr. Cunku banada umut olacak.
Y
yok tatlım yarın gidcem bugün annem geldi incir kurunu de yapıyorum yarıda içerim öyle giderim inşallah sana hayırlı haberler veririm duaların içinde Allah razi olsun :KK5:[/QUOTE]

Slm canim bugün doktora gittim yine hüsran büyümedi ler önümüzdeki ay iğne tedavisine baslayacakmis herhalde moralim çok bozuk

Slm canim bugün doktora gittim yine hüsran büyümedi ler önümüzdeki ay iğne tedavisine baslayacakmis herhalde moralim çok bozuk[/QUOTE
Ca
canm bende esimin israrina dayananayip test yaptim yine hüsran soğan incir derken belki olmustr die çok uzuldm. Ama inan bizimde olacak zamani gelince. Belki de fazla stres yapiyorz . oluruna birakmak lazm.

benim 3.ayım klomende. bu ay bal tarcın çörek otu kürü yaptım. iki yumurtam gelişmiş ama doktor boyutlarını söylemedi. çatlatma iğnesi verdi. inşallah bakalım beklemedeyiz yani :)

canm bende esimin israrina dayananayip test yaptim yine hüsran soğan incir derken belki olmustr die çok uzuldm. Ama inan bizimde olacak zamani gelince. Belki de fazla stres yapiyorz . oluruna birakmak lazm.

Allahım sabrimiz tükenmeden umudumuzu yitirip günaha girmeden bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah :KK42:

benim 3.ayım klomende. bu ay bal tarcın çörek otu kürü yaptım. iki yumurtam gelişmiş ama doktor boyutlarını söylemedi. çatlatma iğnesi verdi. inşallah bakalım beklemedeyiz yani :)

Merhaba Canım benim de klomenle ikinci ayim bi dahaki ay iğneyle başlayacak sen o bal Tarçın çörek otu kurunu nasıl yapıyorsun bana yazabilir misin

Merhaba arkadaslar ,bende bu ay klomen kullandim ve 10.hunum bugun ilk kontrolum vardi masallah cok guzel iki tane yumurtam olusmus ve buyumusler 16 ve 18 mm olmuslar on gun gunasiri iliski onerdi Allahin.izniyle nasip olur insallah bu mujdemide paylasmak nasip olur .mevlam herkese hepimize hayirlisiyla versin..

Buarada ben sabah aksam 1000lik glifor,1sase inifolic ve adetin 5.gunu sabah 1aksam 1 tane klomen kullandim.hayirli sonuclar almak.nasip olur insallah. Agustosta kendim hamile kalmistim ama 6.haftada dusugum olmustu .

Kızlar Merhaba bende bu ay klomen kullandım ve ardından çatlatma iğnesi bugün 13. gün iğnenin adet sancısı gibi sancım var. Adetime 5 gün var daha anlayamadım. Hamile kalan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Testte yapmaya cesaretim yok :((

Merhaba arkadaslar ,bende bu ay klomen kullandim ve 10.hunum bugun ilk kontrolum vardi masallah cok guzel iki tane yumurtam olusmus ve buyumusler 16 ve 18 mm olmuslar on gun gunasiri iliski onerdi Allahin.izniyle nasip olur insallah bu mujdemide paylasmak nasip olur .mevlam herkese hepimize hayirlisiyla versin..
Canım senin yumurtalarınla ilgili doktor olumlu konuştumu büyüklükleri iyimiymiş yani

Merhaba Canım benim de klomenle ikinci ayim bi dahaki ay iğneyle başlayacak sen o bal Tarçın çörek otu kurunu nasıl yapıyorsun bana yazabilir misin
canım kestane bali içine çörek otu ve tarçın koydum. göz kararı koydum ölçü yok. çörek otunu dişlerine ezeceksin. benim iki aydır tek yumurta varken bu ay iki oldu. bu ay olmazsa önümüzdeki ay benim de iğne tedavisi başlayacak. Rabbim yardımcımiz olsun

Back
X