Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen Kullananlar Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız Bilgi Paylaşımında Bulunabilirmi ?
Kızlar Merhaba, Doktordan yeni geldim. Doktorum bana klomen verdi . Bende ilk kez kullanıcam bu hapı. 1 yıldır evliyiz gebe kalamıyorum. Sizde faydasını ne zamanda görürüm?
Canm meraba konunu ve hamile oldunu gordm. Allah kucagna almayi nasip etsn. Bende 1yildir ewliym 1defa dusuk oldu o da ewliligmn ilk ayinda daha olmuo bu ay dr bnada klomen verdi. Bende cook merak ediom klomenden sonrami hamile kaldn nasi kullandn ne belirtilern oldu bana anlatrmsn :)