• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar ve hamile kalanlar lütfen yardım lütfeennnnnnn....

tugcecım mrb bu hsg devlet hastanesınde cakılıomu sen nerde cektırdın malıyetı ney yardımcı olursan sevınırım gercı ben hala beklıyorum 5 gunum var ama bakıcaz bıde hsg ıstıyorum ondan sordum

ben 2 yıl önce devlet hastanesinde çektirdim sağlık güvencem olduğu için bedavaydı ve çokta beklemedim nisanda doktorum verdi mayıs ayındaki adetim beklendi oldum ve çekildi yani ortalama 40gün falan beklemişimdir yalnız tek sıkıntısı anestezi yapmıyorlar ama özelde bu şansın var.

aytun hanı merhaba daha öncede yazmıştım size maleseft bu ayki klomen çatlatma iğnesi tedavim olumsuz sonuç verdi doktorum 21. günü yumurtam çatlamışmı diyede çağırmadı ağrılarım çok oluyo inş. kiste dönüşmemiştir ... benim size bi sorum olcak ben pko hastasıyım 18 aylık evliyim 18 aydırda olmuyo bebeğim bütün testler yapıldı ve bende yumurtlama tembelliği çıktı adetlerimde 8-9 ayda bir olur zaten sizce ben bu klomen - çatlatma iğnesiyle devammı edim yoksa boşuna uğraşmim direk aşılamayamı geçim şimdideen teşk. ederim bide eşimin norm. morfoloji % 2 çıktı ve toplam hark. sperm : 68x10^6/mL kimi doktor önemli değil bu dedi ama kimisi eşininde tedavi görmesi lazım dedi sizce eşimde bu değerler engel olurmu

merhaba tekrar aşılama tedavisnin de başı yumurta takibi gibi büyümesi çatlamasını takip ederek oluyor bu nedenle ikisi birbirine benezerdir. eşinizin belirgin bir sperm sorunu yok aşılamaya geçmek isterseniz mutlaka rahim filmi çektirin. sevgiler.

aytun hanı merhaba daha öncede yazmıştım size maleseft bu ayki klomen çatlatma iğnesi tedavim olumsuz sonuç verdi doktorum 21. günü yumurtam çatlamışmı diyede çağırmadı ağrılarım çok oluyo inş. kiste dönüşmemiştir ... benim size bi sorum olcak ben pko hastasıyım 18 aylık evliyim 18 aydırda olmuyo bebeğim bütün testler yapıldı ve bende yumurtlama tembelliği çıktı adetlerimde 8-9 ayda bir olur zaten sizce ben bu klomen - çatlatma iğnesiyle devammı edim yoksa boşuna uğraşmim direk aşılamayamı geçim şimdideen teşk. ederim bide eşimin norm. morfoloji % 2 çıktı ve toplam hark. sperm : 68x10^6/mL kimi doktor önemli değil bu dedi ama kimisi eşininde tedavi görmesi lazım dedi sizce eşimde bu değerler engel olurmu

canım bizim burda araştırma hastaneleri çekiyodu yanlız ben oranın doktoruyla konuştum bana hiç uğraşma burayla biz kendi hastalarımıza öncelik tanıyoruz ayriyetten sana gün vercez falan filan 4-5 ay beklersin dedi bende özel bölge hastanesine gittim 300 küsüre çektirdim anestesiz tabi araştırırsan 200 falanda bulursun benim eşimin güzel bi yer olsun temiz olsun dedi o yüzden biz orayı seçtik
cnm sen hangı bolgedesın ya benım sıgortam genel saglık sıgortası da devlette yaptırıyım dedım olmazsa mecbur ozel sımdı ozelde tedavı goruyorum agır gelıyo ya ondan sordum devlette yapılıyomu yapılmıyosa ozelde ne kadar cvbımı aldım cok tsk ederım. benımde 5 gun var daha 9 na beklıyorum cok sabırsızım :)))) hıc belırtıde de yok sadece gogus uclarım sızlıo ınsallah allah ıkımızede nasıp eder ıkımızde muradımıza ererız

cnm sen hangı bolgedesın ya benım sıgortam genel saglık sıgortası da devlette yaptırıyım dedım olmazsa mecbur ozel sımdı ozelde tedavı goruyorum agır gelıyo ya ondan sordum devlette yapılıyomu yapılmıyosa ozelde ne kadar cvbımı aldım cok tsk ederım. benımde 5 gun var daha 9 na beklıyorum cok sabırsızım :)))) hıc belırtıde de yok sadece gogus uclarım sızlıo ınsallah allah ıkımızede nasıp eder ıkımızde muradımıza ererız

canım ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum acelen yoksa tabikide devlet hastanesinde çektir ama ben ve eşim acele ettik o yüzden gidip özelde çektik adetliyken gittim adetim biiti ilk gün çektiler canım canım işn. meleğin seninledir bu ay benim için umut bitti ama inş. önümüzdeki ay bende güzel haberi alırım inş..

merhaba çatlatma iğnesinin ardından 34-36 saat sonra yumurtanın çatlaması gerekir doktorunuz hatırlatmıştır belkı gözden kaçmıştır iğneden sonraki gece ilişki ve sonrasındaki günlerde 1-2 gün önerilir. sevgiler.

ben geçen ay klomen kullandım fakat başarısız oldu maalesef. dr ma gittim bana 2. kere klomen verdi bide magnezyum ilacı. ve benden hsg istedi. malıyetli diye çektiremedim. fakat benim sorum şu klomeni kullandım şuan adetime 6 gün var adete dair hiç belirti yok ağrı yok çok az göğüslerim dolgunlaştı bide midem bulanıyor istfra yok sadece içim bulanıyo bunların nedenı ney acaba agrının olmaması falan. cunku benım cok agrım olurdu adet zamanıma 10 gun kala baslardı sımdı hıc yok iyi çalışmalar

canım ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum acelen yoksa tabikide devlet hastanesinde çektir ama ben ve eşim acele ettik o yüzden gidip özelde çektik adetliyken gittim adetim biiti ilk gün çektiler canım canım işn. meleğin seninledir bu ay benim için umut bitti ama inş. önümüzdeki ay bende güzel haberi alırım inş..

inşallah canım inşallah :) allah senınde melegını bır an once kavustursun bu ayın 7 sını beklıyorum ınsallah ya beklemek ve sabretmek cok zor allah sabır versın hepımıze

Son düzenleme:
merhaba bahsettiğiniz durum için herhangi bir öngörüde bulunmak mümkün değil. ağrınızın olmaması bir aksilik değil iyi birşey sizin için. gebelik oluşup oluşmadığını ancak adet geckmesi ve gebelik testiyle anlaşılabilir. sevgiler.

ben geçen ay klomen kullandım fakat başarısız oldu maalesef. dr ma gittim bana 2. kere klomen verdi bide magnezyum ilacı. ve benden hsg istedi. malıyetli diye çektiremedim. fakat benim sorum şu klomeni kullandım şuan adetime 6 gün var adete dair hiç belirti yok ağrı yok çok az göğüslerim dolgunlaştı bide midem bulanıyor istfra yok sadece içim bulanıyo bunların nedenı ney acaba agrının olmaması falan. cunku benım cok agrım olurdu adet zamanıma 10 gun kala baslardı sımdı hıc yok iyi çalışmalar

merhaba Aytun Hanım...Ben 6. denememde gebelik şansını yakaladım.kan değerlerim ve katlanışları normal çıktı.hatta 2 katından fazlaydı.şuan sata göre 6. haftada oluyorum.fakat son 3 gündür ilk zamanlardaki gibi kasık ağrılarım yok.gögüslerimdeki hassasiyette eskisi gibi değil.5 gün sonra kalp atışı için kontrolümüz var.ancak şuan çok tedirginim.bugün idrar testi yaptım ilk birkaç saniyede 2. çizgi çıktı.kalbi atmıyorsa ya da gelişimi durmuşsa o gebelik idrarda çıkarmı?cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Merahaba tebrik ederim dilerim kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Kalp atışını ancak ultrason muayenesinde görebiliriz test yaptırmanızın bir anlamı yok. Iyi haberlerinizi bekliyorum sevgiler.

merhaba aytun hanım...ben 6. Denememde gebelik şansını yakaladım.kan değerlerim ve katlanışları normal çıktı.hatta 2 katından fazlaydı.şuan sata göre 6. Haftada oluyorum.fakat son 3 gündür ilk zamanlardaki gibi kasık ağrılarım yok.gögüslerimdeki hassasiyette eskisi gibi değil.5 gün sonra kalp atışı için kontrolümüz var.ancak şuan çok tedirginim.bugün idrar testi yaptım ilk birkaç saniyede 2. çizgi çıktı.kalbi atmıyorsa ya da gelişimi durmuşsa o gebelik idrarda çıkarmı?cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Merahaba tebrik ederim dilerim kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Kalp atışını ancak ultrason muayenesinde görebiliriz test yaptırmanızın bir anlamı yok. Iyi haberlerinizi bekliyorum sevgiler.
teşekkür ederim Aytun Hanım. ama maalesef asıl kontrol günüme birgün kala kanamam başladı ve merkezinize geldiğimde kesenin boş olduğunu öğrendik.2. kere boş kese oluşan gebelik yaşamış oldum.birde kimyasal olan vardı.kromozom testlerimizde birşey çıkmamıştı.ben de pco var eşimdede morfolojik bozukluklar mevcut.kısaca kalitesiz yumurta ve kalitesiz spermler sonucu bölünme problemi ve boş gebelik.ancak anlayamadığım birçok yeni teknikle yumurta kalitesi ve ıms denen tekniklede sperm büyük ölçüde ayarlanmış oluyor.blast aşamasına kadar ilerleyen embriyolar mevcut.başka ne gibi nedenler olabilir yada araştırmamız gereken başka ne var.hala merkezinizde dondurulmuş 3 embriyo mevcut.aynı sonucu yaşamak istemiyorum.öncesinde neler yaptırabiliriz.ayrıca sizinde fikrinizi almak istiyorum.pgt benim durumumda bir çözüm olabilirmi?tekrar teşekkür ediyorum.sevgiler...

Merhaba haberinize üzüldüm, inşallah bundan sonrasında yüzünüz gülsün. Yapılacakların bizim tarafımızda da belli bir yerden sonra sınırlanıyor. Takip yapan doktorunuz mutlaka konuşmuştur sizinle ben de dahil burada tüm arkadaşlarım mutlaka olumsuzluklarda nasıl bir rol alalım neleri değiştirelim konuşuruz. Dondurulmuş embriyolarınız 5.gün ise onlara pgd yapmak mümkün olmaz. Ayrıca sayı olarak 3 embriyo da pgd için az sayıdır. Gereçketen çöüzüm olur mu o da tartışmalı bir konu. Dinlenme priyodunuzu bitirdikten sonra gene yola devam ederiz. Gebelikler yakalanıyor devamının da sağlanması için herkes üstüne düşeni gücü yettiğince yapacaktır. Sevgiler.

teşekkür ederim aytun hanım. Ama maalesef asıl kontrol günüme birgün kala kanamam başladı ve merkezinize geldiğimde kesenin boş olduğunu öğrendik.2. Kere boş kese oluşan gebelik yaşamış oldum.birde kimyasal olan vardı.kromozom testlerimizde birşey çıkmamıştı.ben de pco var eşimdede morfolojik bozukluklar mevcut.kısaca kalitesiz yumurta ve kalitesiz spermler sonucu bölünme problemi ve boş gebelik.ancak anlayamadığım birçok yeni teknikle yumurta kalitesi ve ıms denen tekniklede sperm büyük ölçüde ayarlanmış oluyor.blast aşamasına kadar ilerleyen embriyolar mevcut.başka ne gibi nedenler olabilir yada araştırmamız gereken başka ne var.hala merkezinizde dondurulmuş 3 embriyo mevcut.aynı sonucu yaşamak istemiyorum.öncesinde neler yaptırabiliriz.ayrıca sizinde fikrinizi almak istiyorum.pgt benim durumumda bir çözüm olabilirmi?tekrar teşekkür ediyorum.sevgiler...

adet gecikmem var ve ddoktorum bana tarlutal ,klomen ve duphaston verdi. en son bat 29 eylüldü. tarlutal kullanayımmı yoksa bekleyeyim mi kararsızım ? 5 gün klomen 4 gün ara ve 5 gün duphaston kullanıcakmışım bu şekillde kullanan var mı ya da sizler nasıl kullandınız tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.

Merhaba doktorunuz tarafından recete edilmiş bir ilacı buradan doğrulatmanız doğru değil. Kullanma şekli ile ilgili sorularınız varsa doktorunuzla görüşmeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Sevgiler.

adet gecikmem var ve ddoktorum bana tarlutal ,klomen ve duphaston verdi. En son bat 29 eylüldü. Tarlutal kullanayımmı yoksa bekleyeyim mi kararsızım ? 5 gün klomen 4 gün ara ve 5 gün duphaston kullanıcakmışım bu şekillde kullanan var mı ya da sizler nasıl kullandınız tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.

yanlış anlaşıldım sanırım amacım doktorumun reçete ettiği ilacı doğrulatmak değil. sadece bu konuda sizden de bilgi almak istedim. şaşkınım biraz. nasıl kullanacağımı da tam anlamış değilim ve doktoruma şu an için tekrar sorma imkanım yok :17:

Back
X