• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama klomen kullananlar yardım eder misiniz lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi miyaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
50 nin altında olmalı diyorlar da ondan sordum. 15 düşük evet. ama sanki benimki de yüksek gibi. bu e2 tam olarak östrojen mi oluyor ?
bide aydan aya değişebiliyor bu hormonlar belki ondan sıkıntı görmemiştir doktorun en son adetin üçüncü günü yaptığım tahlilde benimde yüksekti şimdi düşük

Yediğin şeylere bağlı olarakta değişiyor et ürünleri özellikle tavuk bide yumurta yükseltebiliyormuş onu sanırım ben diyetteyken tavuk ve yumurta günlük tüketiyordum yükselmişti o ara netten bi bak istersen ama takılma yani dediğim gibi aydan aya fsrklılık gösterebiliyor sıkıntı olsaydı doktor risk almaz iyi demezdi heralde

Est. Ne demek bal tarçını sen kullan ve teste devam et mutlaka büyüyordur merak etme
Canım merhaba iyisindir inşallah. Bugün kontrole gittim yumurtam oluşmuş yarın çatlatma iğnesi olacam on gün sonrada progestan başlayacam inşallah tutar sen çok destek oldun seninle paylaşmak istedim tekrar teşekkür ederim

Canım merhaba iyisindir inşallah. Bugün kontrole gittim yumurtam oluşmuş yarın çatlatma iğnesi olacam on gün sonrada progestan başlayacam inşallah tutar sen çok destek oldun seninle paylaşmak istedim tekrar teşekkür ederim
İnşallah Can'ım.Bal tarçın uyguladın mı peki :) Hayırlısıyla olur merak etme.Ben sana demiştim büyümüştür ama görünmemiştir diye.

İnşallah Can'ım.Bal tarçın uyguladın mı peki :) Hayırlısıyla olur merak etme.Ben sana demiştim büyümüştür ama görünmemiştir diye.
Evet canım bi bugün yemedim dediğin karışımı tahlil verecem diye artık o karışımı yapmama gerek yok değil mi inşallah olur canım evet demiştin valla vajinal ultrasyonda boşa baktırmamışım hiç farketmedim bile bugün sol tarafımda ağrıyla uyandım zaten soldaki büyümüş hatta hafif bi şiş bile var bende kötü bişey m oldu dedim ama iyi bişeymiş çok şükür :)

Evet canım bi bugün yemedim dediğin karışımı tahlil verecem diye artık o karışımı yapmama gerek yok değil mi inşallah olur canım evet demiştin valla vajinal ultrasyonda boşa baktırmamışım hiç farketmedim bile bugün sol tarafımda ağrıyla uyandım zaten soldaki büyümüş hatta hafif bi şiş bile var bende kötü bişey m oldu dedim ama iyi bişeymiş çok şükür :)
Yok zaten dedim Azcık sızı olması büyüdüğünü gösterir pıt pıt sızlaması.Artık kullanmana gerek yok.

Yok zaten dedim Azcık sızı olması büyüdüğünü gösterir pıt pıt sızlaması.Artık kullanmana gerek yok.
Sağda da var o hafif ama soldaki belirgin bi ağrı tabi dayanılmayacak gibide değil ama farkettiriyor kendini olsun tutsunda ağrısın aslında o karışım hem tok tutuyordu hemde bayağı ödem attırdı bende iyi geldi yani

Back
X