Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım merakla günümü bekliyorum yanii ctesiyi ama hiç bi belirtim yok böyle belirti olmadan hamiş olabilir miyim
deryacım gercekden bak canım bukadr cok yıpratma kendını bılıyorum cok uzuluyon ama sabır.hepmız boyleyız emın ol buna bnde de aynı ssorun var ama allahdan umıt kesılemez bak boyle sorunu olmayanlarda da olmuyor çok teşekkür ederim canım dogru beterin beteri vardır hayırlısı diyelim msn varmı ayrıntılı konuşmak için
RABBİMisteyen herkese versin inş.:1hug:
deryacım gercekden bak canım bukadr cok yıpratma kendını bılıyorum cok uzuluyon ama sabır.hepmız boyleyız emın ol buna bnde de aynı ssorun var ama allahdan umıt kesılemez bak boyle sorunu olmayanlarda da olmuyor çok teşekkür ederim canım dogru beterin beteri vardır hayırlısı diyelim msn varmı ayrıntılı konuşmak için
RABBİMisteyen herkese versin inş.:1hug:
var ama fazla kullanmıyorum genellıkle buradayım ınsallah canım umarım hepımız kavusuruz meleklerımıze
vallahı bunlarada okadr cok ıhtıyacım var kı sen hangı doktora gıdıyon
ınsallah olur canım ılk kullanmanda bunyeden bunye ye degısıyormus kımısınde tıpık hamıleleık belırtılerı kımılerınde de hıc bır sey sadece gunu gecınce anlıyormus umarım kavusursun bebegıne
vallahı bunlarada okadr cok ıhtıyacım var kı sen hangı doktora gıdıyon
meraba arkadaşlar nasılsınız
canım oradamısın?hatlarda sorun var sanırım yıne yazdıklarım cok gec gıdıyor ve gec yanıtlanıyor ve bana yanıtlarda gec geleıyor offff offfffmafoldumben
ben ilk tedavimi yani adet düzensziliğimi gölcükte veysel besniliye gitdi daha sonra bana çok zor oluyordu adetm düzene girince bebek tedavisine başlıcaz dedi öle diynce bende bana doktor tavsiye etmesni istedm sadık akbıyıklı dedi ona gittim işte o verdi klomeni folk asit ve çatlatma iğnesni oda olmadı ama gidersm yine ona gitjm eltmde hep ona gidio hemde en ii doktor oymuş galba burda
meraba arkadaşlar nasılsınız
Evanur ordamısın canımm
selam kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım merakla günümü bekliyorum yanii ctesiyi ama hiç bi belirtim yok böyle belirti olmadan hamiş olabilir miyim
evet diyoloğu çok ii bide hiç alttn muayne etmio en çok ona sewndmm sewndm ben neyse arkadaşlrben kaçr şimdilk biraz uyi diorum eşim gece 1de gelio onunla otur fln geç oluyor uykusz kalıyorum bende öncedn brz kestiriorm neyse canlarımm iii geceler bu aarada ilişkidn 2 saat önc3e eşlerinize türk kahvesi içirin spermleri hızlndrıo
buradayım.canım bnm fazla kullanamadıgımı soylemısdım sana bnm de daha yenı klomen kulalanaısım bu 3. kullanaısım anlayacagın fazla bır tecrubem yok burada hem bılgıler hemde tecrubelr edınecegımıze ınanıyorum sadece ıkımızle olacak ıs degıl kı canım bnm