Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar bende yeni katıldım bu ay ilk klomen artı çatlatma iğnesi oldum , iğneden sonra doktor çatlamışmı yumurta diye çagrmadı direk gun werdi ilişki dedi.. adet olursan geri gel dedi bi sakıncası olurmu kızlar kontrol etmeden bilgilendirirseniz çok sewinirim....
cnm banada doktor ekm ayında klomen ve çatlatma iğnesi verdi ilişki gününü söledi ama öle çatlamışmı die kontrole çağırmıolr zate inş hastalanmassın ama çokta umut bağlama genlde ilk seferde olmuyor bnm doktorum hastalanırsn gelde demedi bende 1 ay olsun ara verdm gitmmeye artık gitsm belki 3 aylk tedavi uygulıcktı ma bakaım aralığı bbekliyorum yine hastalanırsm oozamn gitjm ki inş hastalanmm
bende çok umutlu degilim bu ay diğer aya ümidim bazı kürlerin ii geldiği söylenioonlardanmı kullansakki , bence ara wermeden 3 ay uygulasaydın hastalanınca dewam et beklemekten iidr inşallah allah gönlündekini en kısa zamanda veriri
ıyıkasamlar herkese nasılsız baklaım bugun kızlar
ınsallah canım gorusuruz.yaaa bır sey soracam sızlere corek otu ve bal karısımı yemek ıyımı oyle dıyorlar bır bılgınız var mı.cabuk hamıle kalmak ıcın mıs?
cnm yoksn çalışmALArdamısn yoksm
canım klomen yumurtanın gelişmesini sağlıyo
bende klomen kullandım yumurtalarım geliştikten sonrada peşine çatlatma iğnesi vuruldum ilk ay klomeni tek doz 5 gün kullandım 1 yumurtam oluşmuştu ama hamilelik olmadı ikinci ay dozunu artırdı ve günde iki kullandım 4 yumurtam oluştu peşine tekrar çatlatma iğnesi vuruldum 2.ayımda hamile kaldım pazartesi günü keseyi görmeye gidicez yani klomenle hamile kaldım iyi bi ilaç
kızlar ya bende klomen kullandım bu ayyy ama yumurtam gelişmedi. 9 ekimdi adetim ve hala adet olmadımmm