benım evlenmeden oncede boyleydı evlenınce duzelır demıstı doktor ama ne yazıkkı duzelmedı.bız cocuk ıstemıyorduk korunuyorduk ama ben bu duzensızlıkten dolayı tedırgınım ve artık cocuk dusunmeye basladım cunku bır sorun varsa bıran once tedavı olmam gerek
bnce hmn gt doktora bnmde ilk adet olduğumdmdn beri hep düznszlk vardı gitmştm doktrlara ama kız olduğum için fazla bişi yapanmadılr ewlndktn 8 ay sonra adet düzenszliği için gttm doktora b ir anh önce tedavm olsn bebişimde olsn die çünkü çok istiyorm hormn tahlili yapıldı yumurtlamm düşüktü bunun için 5 ay hap kullandm cyclo-progynova dide bi hap bunla brlkte hep düzenli oldum ekmde doktor herşy çok normel dedi bebek tedavisi için klomen folk asit klomn bitncede çatlatma iğnesi verdi önümzdeki ayA hamile gelirsn dedi yani kasım için ama bn ne yazıkki hastalndm çok kötü bi gn geçirdm bn bu ay gtmdm bida dHA sonra gtjm aralığn 1 yada 2si giderm diorum ama bnce sen br an önce gt tam 9 aydır hergn hap içti daha bişi yok kucağımda hee bu arada düzenszlk için hap kullndm dedim yha 5 ay ekmde hap kullanmdn tm günmde oldum yani o hap bni düzene soktu yani bu ay için bakalım önmzdeki ay ne zamn oljm inş olmamda yani sende bir an önce gt derrm
ınsallah canım:Saruboceq:ne demek.bazen okadr cok bunlaıyorum artık takvımlerle yasamkdan ısde su gun su olacak calısmalr var falan dıye.ve sonra bunalımda oldugum zamnlar burada okadr ıyı dostluklar varkı bazen yazmalarla bıle agladıgım gunler oldu....sevındıgım zamnlar oldu burası bır baska umarım sende kavusursun bebegıne
cnm naslsn bi görüşmdk bende sen gibiyi artık aklım tarh tutmktn allk bullak oldu eşime hadi işimize bakalım demktn yern dibine girr oldum utncmdn alklahım ne kadr zormuş daha fazla beklemeye tahammülm kalmadı artık yha çevremde hep bebk var hamş var en yakınmda hmn yn dairemde eltn bebeği var onu nasıl sevdklerini gördükçe içim gidio hele bide eşimde sewdiğç zamn işte ozamn beynmdn vurulmuş gibi oluyorum sanki bnm yüzmdn oda hiç baba olamıckmş gibi gelio allahm yaredım et bize