Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evanur buqün oldu ben hala hastalanmadım yarın veya salı test yapıcm yada salı doktora gidicm ozamna kadar sabrederim belkide bilmiyorum ama çok heyacanlıyım
inş cnm ya çok heyecanLıyım yarını dört gözle bekliormcanım bnm cok sevındım senın adına ınsallah olmazsın.
ne guzel olur bayram ugurlu gelır sana ınsllah hamılesındır
ınsallah....:Saruboceq:
inş cnm ya çok heyecanLıyım yarını dört gözle bekliorm
canım test yaptın mı ne oldu merak ıcındeyım hala gelmedın
topıge umarım kotu bır sey yoktur beklıyorum guzel haberını
cnm yaptm test çıkmadı ama annmlerde daha çok erkn diolar 2 gn geçti daha en azından 7-8 gn geçsn diolar yarnda gitme dediler haftaya gidersn diolr erkn daha çıkmaz dolar haklılarda test yaptığm andn beri ağlıyorum yan taraftn çocuk sesleri gelio bebişi sewiolar dizi izliodm tam aynı zamnda ordada bi bebeği annesi babası sewiodu hep acıma dahada acı kattı ben eltmn bebeğini severkenki seslerini duyuyorm o nasıl yavrucuğunu sevio ben ise öyle sadeca onları n seslerin dnlemekle yetiniyorum daha hiç bişi geçmş değl daha hastalanmadı ve hastalnmk içinde hiç bir belrtm yok ne olur bu işin sonu bilmm galba yarnkçi doktr randevumuda iptl edicm sence napi haftayı beklm
Mrb yeni okudum yazdıklarınızı bende 2008 haziranda çikolata kisti ameliyatı oldum ve hala gebe kalamadım2 değişik aylarda klomen kullandum birinde çatlatma iğnesi oldum . şu an adetimin 4. günü ve bayramdan dolayı dr a gidemedim bu ayda böle dr sus deniyelim dedik ama bu süreç çok zormuş ALLAH herkezin yardımcısı olurinş..
annenler bnce de dogruyu dıyorlar cunku hanı erken veya gec dollenme
dıye bır sey varya oyuzden belkı senın kı gec dollendı.ozel olmazsa sana
bır sey demek ıstıyorum ıstersen yanıtla ıstemezsn yanıtlama eltın kasıtlı mı
yapıyor o cocuk sevmesını hanı tamam ınsan cocugunu sever tabıkı.ama bana
bıraz sankı kasıtlı gıbı me gelıyor.yanlıs anlama sakın benı bu konuda sadece ıcımden
gecenlerı soyluyorum.hatalıysam duzelt lutfen.bu kunu yada cevap vermekde zorunda da
degılsın sadece ıcımden gecendı.ıdarar testınde zaten normlade adetınden 1 hafta gecemsını beklemek gerekıyor bunu her doktor soyluyor.ama bızler dayanamıyoruz
ısde ıstıyoruz bır an once hayırlı yavrular.senı okadr cok ıyı anlıyorum kı.ama sabır
ınsallah hamılesındır:Saruboceq:.ama olmazsan bıle sakın umutsuzlanma albet bır
gun olacak hayırlı cocuklar senı cok opuyorum uzzulmeopuyorumnanaktan:1hug:
haklısın cnm aceleci davranıyoruz eltme gelince cnm tabi ben sie hep onunla ilgili hep çocuk sewmesndn bahsettim haklısın öle düşnmkte hyr yalnış anlamdım ama eltim hiç öle bi insn değl bana bu konuda en destek çıknlrdn biri bana hep derki düşme okadr üstüne daha yaşın küçk ewlliğini yaşamaya bak nedn üzüyon kendini fln der onlar bana daha çocuğum olmuyormuş gibi bi gözle bakmıyorlr adet düzenszliğim olduğu için onlar onun tedavisinn peşinde ilk önce o tamm oolsun istiyor ayrı bizim ewlrimz bitişik onların normal konuşma sesleri bile gelio onun çocuklarını naıl sewdiğni ben bu şeklde duyuyorum bide çocklarına aşırı düşkndr o en büyüğüne bile yani hiç öle kötğ bi düşncesi yok cnm görsn tanısn çok ii biri norml genlde bilinn kıskanç görümcelerdn değil yani anlıcağın onun bana yaptıklrını bi duysn böle bi iyi elti varmı dersn yani bakalım cnm beklicz grcz artık haftaya buqünü bekliyeceğim inş bakalım hayırlı haberlerimi veririm size sende durum ne varmı bişi adet belirtisi veya başka belirti hatırladığım kadarıyla sennde adet tarihine az kaldı
cok sevındım oyle oldugu ıcın eltınle aran.bız kadınlar bırbırımızı anlamayacakda
kımler anlayacak bızı.bnm adetım 4 aralık ınsallah olmam yaaaa:Saruboceq:.
ama ara kanamalarım var olacak gıbıyım herzman kı gıbı adet belırtılerım
bnde bu hafta adet olmadan once dr gıdecektım ama dr turkıyedeymıs
sanırım bayram dolayasıyla.bu hafta burada ama randovular dolmus hemen
haftayada alamıyorum kafama gore bır gun cunku yaaa adetlı olursam dıye
artık adetmın bıttıkden sonra kısmetse.turkıye ye gelmeden once gıtmek
ıstıyorum dr.bakalım bu sfer kı asaması ne olacak.
bakalım açığım cnm ama brzdn çıkıcm annmden buqn geldm ewi toprlamm lasım eşyalarımı fln hyerleştrcm
tamam tamam cnaım sen bak ısıne kolay gelsın sana gorusuruz
ınsallah yıne uzme kendını sakın cok uzuldugun zamn kendıne
oyalanacak bır seyler bulmaya calıs bnce.ben claısmasydım kafayı
yerdım snaırım.ısdeyken dusunmuyorumyapc fazla ama eve geldıgımde
hep aklımda.neyse canım ben snı tutmıyım.zaten bnde bıraz takılırım
sonra bnde cıkacam cunku bugun ısler felakettı.hıc sevmıyorum su
pazartesı gunlerını ıslerın en yogun gunu.sana kolay gelsın opuyorumnanaktan
ayy cnm benm yha sen ne işnde çalıyorsn bu arada ben işlerimi ezel reklama grnce yapcm şimdi hem onu izliyorum hem netteym
ev sıgortası yangın sıgortası araba sıgortası saglık sıgortası vb..
turk fırmasında sıgortacı olarak calısıyom 1 bucuk yıl oldu ıse
gırdıgım ama ben sıgortacılık okudum 2 yıl sonra kısmet yurtdısındaymıs
meslegı yapmak.bnm de fazla dızılerle aram yoktur cok nadır dızıler ızlıyorum
ama oda butun gun ısde olunca aksam eve geldıgımde les gıbı oluyorum
yani çalıştığın için ben hep ewde olduğum için artık tv manyağıyım neyse cnm hadi grşrz bn kaçr