• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullananlar Yardım

kızlar klomen yumurta oluşturuyor yha o oluşn yumurta iğne ile çatlamazsa kiste dönüşüyrmu bi bilgnz vramı ben ekimde klomen kullandım çatlatma iğnesi fln ama hamile kalamadım kasımda gtmedm doktora çarşamba günü gittiğimde doktorum bana fındk büyüklüğünde kistim olduğunu söledi tahlil fln yaptrdm kötü sonuç çıkmadı hapla eritiliirmiş şidi salı günü rahim filmi çektrcm ondn sonra ilç verjk bana ama daha once sanki okuduydm klomnle oluşn yumurta çatlamazsa kiste dönüşür die varmı aslı bunun yarddımcı olursanız sevinrim

canım bnm keske bılebılsem kelın ılacı olsa kendı basına surermıs ben hala adet olmadım
bugun 7.gunum ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.doktorumda turkıyede taaa ocakda geleck
sanırım bnde kıst yaptı off offff bebek olmuyor olmuyor bır de kıst cıktı basıma..

arkadaşlar çok fazla kullanmayın bende 4 yıllık evliyim 2 düşük yaptım ve klomen kullanmaktan(bence) çikolata kisti oluştu ameliyat oldum ama kist tekrarladı şu an kanallarım yapışık tahribat yaptı kasım ayında tüp bebek yaptırdım fakat olmadı.. işte hikayem böyle çok fazla kullanmayın inşallah bir gün bebeklerimizi bizde kucağımıza alırız..inşallah

canım bnm keske bılebılsem kelın ılacı olsa kendı basına surermıs ben hala adet olmadım
bugun 7.gunum ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.doktorumda turkıyede taaa ocakda geleck
sanırım bnde kıst yaptı off offff bebek olmuyor olmuyor bır de kıst cıktı basıma..

arkadaşlar çok fazla kullanmayın bende 4 yıllık evliyim 2 düşük yaptım ve klomen kullanmaktan(bence) çikolata kisti oluştu ameliyat oldum ama kist tekrarladı şu an kanallarım yapışık tahribat yaptı kasım ayında tüp bebek yaptırdım fakat olmadı.. işte hikayem böyle çok fazla kullanmayın inşallah bir gün bebeklerimizi bizde kucağımıza alırız..inşallah

cnm inş bebek vardır ama olsydı çok silikte oola çıkıyormuş çok umutlaqnma dua ette kist olmaSIN BEN 1 KUTU KLOMN KULLANDM SONNNRAKİ AY GTMÖEDM KONTROLE ODA KİST YAPTI BRTANE FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDE İLALA YOK EDİLİRMŞ DAHA ÖNCE YOKKTU BENDE BENCE BENDEDE KLOMN YAPTI

slm arkadaşlar bende 6 aydır klomen tedavisi görüyorum. bu altıncı ayım ve bugün adetimin 4 günü. dün doktora gittimm bana klomen yada başka bir ilaç vermedi artık. önce bütün testlerimiz yapıldı eşimin ve benim hepsi temiz çıktı. ve doktor perşembe günü gel rahim fimi çekicez dedi. bu ay ilaç tedavsii yok sadec rahim filmi var ve onun sonucuna göre tedaviye yön verecekk doktor. ama endişe ediyorumm tüplerimde inşallah bir sorun yoktur diye. 6 senelik evliyim korunmaıdğımız halde olmuyo. :Saruboceq:

cnm inş bebek vardır ama olsydı çok silikte oola çıkıyormuş çok umutlaqnma dua ette kist olma

canım zaten bnde pcoyum yanı kucuk kucuk kıstlerım var olsada degısen bır sey olmaz
zaten umutlanmıyorum artık adet olmayı beklıyorum zaten doktorum burda olsaydı cokdan
cıkmıstım doktora ama yok ısde hayırlısı dıyorum...

cnm inş bebek vardır ama olsydı çok silikte oola çıkıyormuş çok umutlaqnma dua ette kist olma

canım zaten bnde pcoyum yanı kucuk kucuk kıstlerım var olsada degısen bır sey olmaz
zaten umutlanmıyorum artık adet olmayı beklıyorum zaten doktorum burda olsaydı cokdan
cıkmıstım doktora ama yok ısde hayırlısı dıyorum...

hakkıında hayrlısı olsn cnm arkadaşlr bnm için dua edn yarını hayrlısıyla atlatm yarn rahm filmi çeklcm dua ednde acı eçkmedn btisn buda bnmiçin son olsn bebişime kavuşim

cnm ben bu sabh çektrdm hsg ama sana tavsiyem öle bişi gelirse başına mutlaka ama mutlakar anestezi li yaptır bnmde anesteziliydi halada sancı çekiyorum kasıklarda çok sancı oluyr bide sağ bacağımı uzatamıyorum çok sancıyor sonuca gelince galba tüpler tıkalıymış loporoskopi yapıljk galba olmassa tüp bebek yyarın tam belli oljk doktrla yarın konuşcxz şidimdi kaçr ben çok sancım var moreld e sıfır dua edn lütfn

cnm ben bu sabh çektrdm hsg ama sana tavsiyem öle bişi gelirse başına mutlaka ama mutlakar anestezi li yaptır bnmde anesteziliydi halada sancı çekiyorum kasıklarda çok sancı oluyr bide sağ bacağımı uzatamıyorum çok sancıyor sonuca gelince galba tüpler tıkalıymış loporoskopi yapıljk galba olmassa tüp bebek yyarın tam belli oljk doktrla yarın konuşcxz şidimdi kaçr ben çok sancım var moreld e sıfır dua edn lütfn

cnaım ınsallah kavusursun bebegıne dualarım senınle allahım sen buyuksun

evanur çok hemde çok morelm bozuk
tüp bebekten bşka şansım yok benm bilmiyorum ne oljk
2007 yılında kızkn ben bi amilçyat olduydum adet düzenszzliğindn gttm doktora
doktor bana laporoskopi yapjktı laporoskobi yaptı daha donra sıvı ve yapışıklk grünce
aynı sezaryn yapanların kesiln yernden kesilip o sıvıdan potolojiye gönderildydi
o sıvı yüzündede rahime inememişlerdi potolojide bişi çıkmamıştı
enfeksiyon kapılmış dediydi hap kullanmıştm onun için
ama şidi o enfeksiyon tüpleri tıkımş
doktr bu durumda laporoskopiye fln gerk yok aaçsaydı onlar açardı dedi
onun yarıı sırada çikolata kistine benzzeyn kistler çıktı 3 tane faln
doktr dediki fsh die bi tahlil verdi ona göre hareket etjk
şimdi yha laporoskopi ile açıp tüpleri açıck daha sonra açık amiliyat yapıjk kistleri alıck
hapla normal yoldan hamile kalmayaçalışcm
yada direk tüp bebek dedi
hatta bide çikolata kistinin bi tedavisi yokmuş sadece amiliyatlan alıcklar
daha sonra tekrarlarmış galiba bilmiyorum kafm çok kaarışık
madem hastalığın bi tedavisi yok mademki alındıktn sonra bile hamile kalmam kesn değl
bende diyormki hiç amiliyat olmadn direk tüp bebk deniyim diyrum
off bilmiyorum kafam çok karışk artık ağlamaktn gözlerm şişti
bnm yüzümdn eşimde baba olamıyor ona çok üzülüyorum
oda böyle dedikçe çok kızıyr üzülüyr ama buqün bana öle bi söz dediki
yüreğimdn vuruldum resmn o işten gelene kadr kendimi toparlayıp ona iyi gözkmm lazım
dediki bana
sen beni sevmiyonmu seviyon ben seni sevmiyormuyum seviyorum
ee daha ne gerisi yalan olmmaalı bizim için
istersen yaprsn tüp bebek istemssn yapmassın bnm için hiç bi şeklde sorun yok
yetrki sen ol yanımda yıpRATMA kendini o bana yeter dedi
bnmde kendimi bu yüdn toprlamm lasım ilk defa eşimn gözlerinn sulandığını gördüm
sorun bebk değil sırf bnm için çok üzülüp ağladığım için onunda gözleri sulandı
çok çok üzüldm ona üzmemem lazım artık o nu
o sözleri yetti bana dua edn kızlr işler yoluna grsn

ahhhh canım bnm ne dıyeyım allah yardımcın olsun hanı kelımelerın bıttıgı an varıdr yaaa buda onlardan bırı.bnce esın sonuna kadr haklı.bnce dırek tup bebege gec

arkadaslar ben 2 yıllık evlıyım 23 yasındayım ve bu zamana kadarda korunmadım.dr ye gıdıyorum ve tahlılerım temız cıktı.rahım fılmını bende cektırdım hemde anestesı uygulatmadan.3 gun cektım sancısını.ondada sorun cıkmadı.fılmden once klomen kullandım calıstı ama olmadı.ve su anda hem klomen hemde menogon kullanıyorum 3 ay oldu catlatıcı ıgnede kullanıyorum ama olmuyor.yarın doktora gıdecem tek yumurtam calısmıs.gunlerını verecek yıne hayırlısı dıyorum.ben evlatlıgım anne baba sevgısını baskasında tattım eger olmassa bende dusunuyorum.:teselli:

arkadaslar ben 2 yıllık evlıyım 23 yasındayım ve bu zamana kadarda korunmadım.dr ye gıdıyorum ve tahlılerım temız cıktı.rahım fılmını bende cektırdım hemde anestesı uygulatmadan.3 gun cektım sancısını.ondada sorun cıkmadı.fılmden once klomen kullandım calıstı ama olmadı.ve su anda hem klomen hemde menogon kullanıyorum 3 ay oldu catlatıcı ıgnede kullanıyorum ama olmuyor.yarın doktora gıdecem tek yumurtam calısmıs.gunlerını verecek yıne hayırlısı dıyorum.ben evlatlıgım anne baba sevgısını baskasında tattım eger olmassa bende dusunuyorum.:teselli:

hosgeldın aramıza.ınsallah canım kavusursun bebısıne.ama olmazsada dunyanın sonu degıl yaaa.hem bır olume care yok gerısı gelır ama oyle ama boyle.tamam hanı ugrasıyoruz cabalıyoruz bebegımız olsun dıye ama olmayıncada ınsan alın yazısının onune gecemıyor.zaten eger kı bnm de olmazsa bnde dusunurum.allahın yazısı derım.

canım sen yınede hamıs kalabılıyorsun.ama bende yumurtalık calısmama sorunu var mecbur kullanacagız ılacı.allah sabır versın sanada.ve hepımıze.bır soz var.DERDİMİ DİNLEDİM.DERDIMDEN İGRENDİM.BASKASINI DERDINI DINLEDIM.KENDİ DERDİME İMRENDİM.yanlıs anlama benı yanı herkesın bır derdı var.sabır herseyın ılacıdır.bugun dr gittim ve sol yumurtalık calısmıs 19 cm olmus yeterlımı sızce.dr tek yumurta daha saglıklı dıyor.ovitrelle vuruldum oglen 12 de.dr yarın baslayın dedı ve sonrasında gun asırı dıyor.kımısıde vuruldugun gun dıyor sızce hangısı daha ıyı.yardımcı olursanız sevınırım.allahım hepimize tattırsın anne olmayı:emir_bebek:

Son düzenleme:
canım sen yınede hamıs kalabılıyorsun.ama bende yumurtalık calısmama sorunu var mecbur kullanacagız ılacı.allah sabır versın sanada.ve hepımıze.bır soz var.DERDİMİ DİNLEDİM.DERDIMDEN İGRENDİM.BASKASINI DERDINI DINLEDIM.KENDİ DERDİME İMRENDİM.yanlıs anlama benı yanı herkesın bır derdı var.sabır herseyın ılacıdır.bugun dr gittim ve sol yumurtalık calısmıs 19 cm olmus yeterlımı sızce.dr tek yumurta daha saglıklı dıyor.ovitrelle vuruldum oglen 12 de.dr yarın baslayın dedı ve sonrasında gun asırı dıyor.kımısıde vuruldugun gun dıyor sızce hangısı daha ıyı.yardımcı olursanız sevınırım.allahım hepimize tattırsın anne olmayı:emir_bebek:

canm bnce başla birazda dru dinlememek lazım belki senin yumurtan hemen çatlıcak bunu dr bilemez sadece 24saat içinde diolar okadar bence bu akşamdan başlayın siz:kedi: nekadar çok olursa okadar şansın artar bnce hee bide eğer eşinde sperm azlığı yoksa sık bulunun ama öyle bi sorun varsa sık ilişkide bulunmak azosperm olanlarda ii olmaz die biliorum böyle bu sorun yoksa buay kalırsın inş.rabbim biran önce hepimizi yavrularımıza kavuşturur inş.:CüvCüv:hadi ii çalışmalar kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

canım yardımın ıcın cok sagol .dedıgını uygulayacagım.gecen ayda dr dedıgını yaptım ama olmadı bu seferde bunu denıcem .esımde bır sorun yok.ınsallah olur.allahım tum ısteyenlere versın .

slm arkadaşlar bnm için kim kaç tane ayın birine kadar yasin okur tüplerin açılması için ve bebek niyetyle okuymak isteyn arkadaşlar özelime kaç tane okuyacağını yazıp gönderirse sewinirim şimdiden çok tşk ederm arkadşlr

Back
X