Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende bu ay klomen kullanmaya başladım ama doktorum adetin 2 . gününden itibaren sabah akşam 5 gün kullanmamı söyledi. 4 ay kullanacaksın ve hamile kalamazsan ondan sonra iğne vurulcaksınız şeklinde bilgi verdim şimdi hapı içiyorum 4 ay içinde hamile kalamazsam tekrar doktora gidicem.
selam arkadaşlar.ben 2,5 yıl dogum kontrol hapı kullandım.bırakalı 9 ay oldu.adetlerim çok düzensiz.2 aydan once gelmiyo.4 aydır farlutal ile hastalanıyorum.yumurtalarım yeterli buyukluğe gelmiyo.o yuzden ilk ay tek doz klomen ile tedaviye basladık.adetin 5. gunu baslamak üzere sabah aksam 1'er olmak kaydıyla 5 gun içiyodum.13.gun dr.a gittim ama o ay yumurtalarım buyumedi.sonraki ay çift doz kullandım.yani sabah akşam 2'er tane.o ay da buyumediler.bu ay ise baska bi ilaca basladım femara diye.araştırdım göğüs kanserinde kullanılıyomuş ama yumurtalıkların üstündeki olumlu sonuçlarından dolayı yumurta büyütmede kullanılmaya başlanmış.bu ay femara ile yumurtam büyüyüp çatladı çok şükür.bakalım ne olcak bu ay.bekliyip görücem.allahım hepimize bebiş nasip eder işşaaalllaahhhhh
işallah tutar canım da tüp bebege gerek kalmadan olur bebişin.ben de bu ay olmasaydı iğneye başlıcaktim ama dr doğru ilacı bulduk dedi.bakalım 10 gün sonra belli olur.hayırlısı..
hayatın tek sorunu haline getirirsen bu bebek olayını tatlım olmuyo işte.kendini sıkmıcan psikoloji çok önemliymiş bu işte.yumurtalara beyin yön veriyo çünkü.sen kendini bebege endekslersen olmuyo.rahat olup akışına bırak herşeyi.imkansız hiç bişey yok şu fani hayatta.rahat günler diliyorum tatlım:)
merhaba arkadaşlar ben 2001 den beri polikistikover nedeni ile diane 35 kullandım 11 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz doktora gittim yumurta oluşmuyormuş şimdi adet olmayı bekliyorum tahlil yaptırıp sonrada klomen kullanacakmışım ya bu tedavi uzun sürerse ya çocuğum olmazsa diye korkuyorum allah yardımcımız olsun
merhaba arkadaşlar ben bir kez hamile kaldım ve ne yazık ki düşük yaptım. düşükten sonra tüm tahlillerim yapıldı hepsi temiz çıktı ama adet tarihim 42-43 günü buluyor . doktor kürtaj olmadığım için beklemene gerek yok dedi ama düşük yapalı 5 ay oldu halen hamile değilimsenağlama tekrar doktora gittim bana klomen verdi. bu klomeni içtikten sonra tekrar doktora gideceğim ve neler yapacak bilmiyorum araştırdım bazı doktorlar yumurtlama takibi yapıyor bazıları yapmıyor sizin doktorunuz neler yapmıştı anlatır mısınız