klomen kullananlar yardım

almila_1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
239
55
43
37
kızlar 23 kasımda adet oldum doktor 2. gununde gel demıstı pazartesı gunu gıttım klomen verdı 5 gunluk cumartesı bıtecek pazartesı yıne gelırsın dedı . pekı ben pazartesı gıdınce ne olacak yanı bır sonrakı asama ne yardımcı olur musunuz

kızlar 23 kasımda adet oldum doktor 2. gununde gel demıstı pazartesı gunu gıttım klomen verdı 5 gunluk cumartesı bıtecek pazartesı yıne gelırsın dedı . pekı ben pazartesı gıdınce ne olacak yanı bır sonrakı asama ne yardımcı olur musunuz

Sen bir daha ki kontrole gittiğinde doktor vajinal ultrason ile yumurtalarına bakıcak büyümüşler mi kaç mm olmuş diye bakacak ona göre çatlatma iğnesi uygun görür bakalım hayırlısı olsun :)

merhaba canm bende klomen kullandım sonra çatlatma iğnemi vuruldum şuan bekliyorum adetimin 31. günündeyim:)

canım msj ını yenı gordum bana yazdıgında 31. gundeymıssın heralde bugun 34. gundesın adet oldun mu durumun nedır bende bugun doktora gıdecem

kızlar benim klomen dün bitti doktora ne zaman gitmem grekir

doktor sana gıtmen gereken gunu soylemedı mı canım bende cumartesı bıtmıstı pazartesı gel demıstı doktor yumurta takıbıne baslamıstı sonra bır sonrakı cumartesı gıttım ve catlatma ıgnesı vuruldum

canım ben ilacı yazdırdığımda hsg çektirmiştim doktor bu ay kullanma dmişti bende 2 ay sonra yani şimdi içtim komşum hemşire içince 1 hafta sonra gel dedi cuma gitmeyi düşünüyorum oyüzden doktorla konuşmadım senin bebek varmı
doktor sana gıtmen gereken gunu soylemedı mı canım bende cumartesı bıtmıstı pazartesı gel demıstı doktor yumurta takıbıne baslamıstı sonra bır sonrakı cumartesı gıttım ve catlatma ıgnesı vuruldum

canım ben ilacı yazdırdığımda hsg çektirmiştim doktor bu ay kullanma dmişti bende 2 ay sonra yani şimdi içtim komşum hemşire içince 1 hafta sonra gel dedi cuma gitmeyi düşünüyorum oyüzden doktorla konuşmadım senin bebek varmı

hımm anladım yok canım ya bende onun ıcın ugrasıyorum cumartesı kan testıne gıdecem doktor cagırmıstı bakalım ınsallah guzel bı haber alırım

Back
X