klomen kullananlar yardım!!!

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Merhaba anneler bebeğimin tutunamadığını öğrendikten bir gün sonra adet oldum dün üçüncü günümdü doktora gidip hormon testi yaptırdım temiz çıktı yarın klomene başlıyorum kullananlar faydasını görenler varmı yardımcı olun bide ilaç bittikten iki gün sonra muayeneye gel dedi ama o günde pazara denk geliyo mecburen pazartesi günü gidicem bir gün gecikmenin bi etkisi olur mu acaba???

Ayyy sabahtan beri kafamı kurcalayan soruyu sormuşsun diline saģlık tam yazmak için girdim valllaha hatta başaka bir topikte yazdım benimde hafta sonuna geliyor

Ayyy sabahtan beri kafamı kurcalayan soruyu sormuşsun diline saģlık tam yazmak için girdim valllaha hatta başaka bir topikte yazdım benimde hafta sonuna geliyor
Hiçbi sıkıntı olmaz canm 1 gün sonuçta dr da bi sıkıntı görmemişti

Benim cumartesi pazar 2 gün oluyor napim nasip birde bişey daha sorabilirmiyim hapı içip gidince sadece yumurtayamı bakıyor başka bişeyde istiyormu yada neler yapıyor
evet canm yumurtanın büyüklüğüne bakıyor yeterinve büyüklüğe ulaşmışsa çatlatma iğnesi veriyor yada kendi çatlamasını bekliyor ilişki günü öneriyor ve kontrol için tekrar çağrıyor

Konu sahibi nasılsın? Tedavin ne düzeyde

2 yıldır olmuyor canım hić bir poroblemde ćikmıyor 1 tane kızım var 3 yıl korunup bıraktığım ay hamile kaldım 2. Olmuyor benimde 2 yıl oldu. Doktora gittim bunu verdi işte bakalım nasipse peki olmayınca her ay bu hapımı veriyor doktor

İşte onunla ilgili bişey söyliyemicem çünkü bi kez kullandım cNm ya

Allahın işi işte benimde arkadaşım nişanlandıktan sonra rahatsızlandı ameliyat oldu doktor asla çocuk sahibi olamazssın dedi rahim yumurtalık ameliyat sonucu pert ve nişanlısından bu yüzden ayrıldı sonra kimsesiz bir çocukla evlendi bebeğinin olamicaģını soylemesine rağmen çocuk kabul etti neysem işte evlendiler allah o öksüz cocuğun yüzüne baktı bide kabülllendiģi için rabbim.verdi hamile kaldı hemde arka arkaya şimdi 2 kızı 2 oģlu var Allahın hikmeti işte mucize

Oh maşallah Rabbim dikerse alıııırrr dilerse verirrrr o yüzden relax olmak lazım ben kafayı yicektim artık bi bıraktım tam bıraktım oldu mu oldu çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…