klomen kullananlar yardım!!!

Canımm bende beniş var galiba klomen ve iģne işe yaradı bugün test yaptım ćıktı gibi
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:) benim de ilk klomen tedavim çatlatma iğnesini geçen salı vurdum, 24.ve 36.saatlerde ilişki oldu..sonrasında olmadı, umarım zamanı kaçırmamışımdır. Bir de hala akıntım oluyor , normal mi acaba?

Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:) benim de ilk klomen tedavim çatlatma iğnesini geçen salı vurdum, 24.ve 36.saatlerde ilişki oldu..sonrasında olmadı, umarım zamanı kaçırmamışımdır. Bir de hala akıntım oluyor , normal mi acaba?
Aslında bu olayda xaman kavramı olmamalı. Allah ne zaman nasip ettiyse o zamN oluyor. İnşallah size de nasip eymiştir Rabbim☺

Tşk ederim canımm ben 36 saatten sonra 2 gün ilişki oldu bidaha olmadı haplada kalmış olabilirim hapı adetin 3. Gününde başladım 10 gün ićtim adetim bittikten sonra ilişki oldu iģneden önceki gün falanda iģneyi 16 sında vuruldum şimdi şüphem iģneden sonramı oldu öncemi ćünkü doktor haplada kalabileceğimi söyledi miayenede iģneden önce 9 yumurta vardı ve hepsi olgun ve catlamış adetim geçince hemen test yaptım ćiktı inşallah sendende güzel haber alırız rabbimin izniyle

Benimde ilk kullanışım canım hadi inşlallah sendede güzel haber gelir hapdan sonra iğneden sonra beler hissetyin çatlamaları hissetinmi benim aşırı kasık aģrım oldu yerimde duramadım ben normaldede yumurtlama günlerimde bu sancıyı yaşarım ama ilacın etkisiyla daha çok oldu

Cevapları sana yazdım karışmadı umarım

Kać defa aytım ayy

Eklentiler

• 20170528_124715-1.webp
    20170528_124715-1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 48
Cevapları sana yazdım karışmadı umarım
Teşekkür ederim:), benim de kasıklarımda ilk kez bu kadar çok ağrı oldu, ve çatlatma iğnesinden sonra 4 gün devam etti ..hala da ara ara batma tarzı ağrı oluyor..yumurtalar 22 ve 23 mm idi , umarım kiste dönüşmemiştir. Adetim gecikmedi henüz, iğneden sonraki 6. Gün olmuş oluyor..merak ediyorum iğneden sonra illa 36 saat mi geçmesi gerekiyor çatlama için, daha erken çatlayamaz mı?

Back
X