Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen sonrasi Adetim 2 gun gecikti test yaptim silik çıktı hamilemiyim
Klomen sonrasi Adetim 2 gun gecikti test yaptim silik çıktı hamilemiyim
Ayyyy maşallah ben d e bu sefer ilk kullandım daha adetime var bi daha yaptın mı test???Klomen sonrasi Adetim 2 gun gecikti test yaptim silik çıktı hamilemiyim
Allah bağışlasın yarabbimKlomen kullanmadim hiç ama beyaz yok gibi bi yansıma vardı adetim 1 hafta geçtiğinde simdide yanımda Beşikte uyuyor 6 aylik oldu bile![]()
Allah bağışlasın yarabbim
Amin cümlemize Emin'im çok güzel bi duygudurAmin canım allah razı olsun Rabbim isteyen herkese yaşatsin bu güzel duyguyu evlatlarimizin acısını gostermesin
Bu çatlatma iğnesi herkese yapılabilir miYalnız klomenden sonra çatlatma iğnesi yaptıysan iş değişir çünkü çatlatma iğnesinde hcg var o silik yapabiliyor
Amin cümlemize Emin'im çok güzel bi duygudur
Evet yapılır. Bana klomen +çatlatma iğnesi vermişti drBu çatlatma iğnesi herkese yapılabilir mi
Bizim de sorun yok tüm tetkikler yapıldı
Amin bakalım artıkGüzel bir o kadar sabır isteyen zor birsey anne olmak rabbim sizede nasip etsin inşaallah benim ablamin 6 sene olmadı tüp bebek asilama en son kendi kendine hamile kaldı benden 5 gün sonra doğum yaptı oda ümidinizi hiç kaybetmeyin Allah ol der ve olur
Insallah ya canlarm cok heycanliyim az once yaptm test iste3 4 gün beklemeye gerek yok hamilesin değerinde 10-50 arası ,50 den çok olsa koyu çıkardı 10 dan düşük olunca da gördüm mü acaba diye şüpheye düşerdin. Hadi hayırlı olsun
Peki ilişki sırasında kasığa batma belirti sayılır mı bi de bu iğne nerden yapılıyo nerene yaniEvet yapılır. Bana klomen +çatlatma iğnesi vermişti dr