- Konu Sahibi Hediyeediz
-
Belirtilerin oldu mu hiç? Benim bat 1 gün kaldı ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var. Geçen hafta belirtileri yaşadım karnım midem kötüydü uykuluydum hep ama geçti. Seni merak ettimBuraya güzel haberlerle geldim çok şükür rabbime oldu sanırım kızlar
Sağol canım benim darısı size inşallah :)Gozun aydin canim
Benim hiç ama hiç belirtim yoktu sadece midem yemek yesem de yanıyordu yemesemde onun dışında klomen kullandığım İçin kasık ve bel agrım vardı başka da ne baş dönmesi ne mide bulantısı bi çok uyuyorum bide ne yaparsam hemen yoruluyorum merdiven çıkarken özellikle çok yoruluyorum her gün evin merdivenleri beni öldürüyor mesela :)Belirtilerin oldu mu hiç? Benim bat 1 gün kaldı ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var. Geçen hafta belirtileri yaşadım karnım midem kötüydü uykuluydum hep ama geçti. Seni merak ettim
İnşallah Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimize yaşatır bu güzel duyguyu :)Gozun aydın kuzum rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah
Benimde 7 yasinda bir pasam var oda asilama ile oldu 2 ciyi istiyoruz bakalim ne olcakİnşallah Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimize yaşatır bu güzel duyguyu :)
Sonucunda çok manidar :) gözün aydın olsun canımBeta-hcg 2018 çıktı kızlar çok şükür rabbime çoookkkk
Çok çok tebrikler canım :)Beta-hcg 2018 çıktı kızlar çok şükür rabbime çoookkkk
Çok güzel değerin canım çok sevindim:)Beta-hcg 2018 çıktı kızlar çok şükür rabbime çoookkkk
Ay hadi insallah canim vardir ama erken degilmi ki iynenin etkisi olmasin ya bisey sorcam bu testlerde 2 cizgi sonradan cika biliyormuKızlar sizce hangisi daha koyu duruyor
Canım alttakimde var çizgi testin varsa yarın sabah ilk idrarla tekrarla canımBenimde boyle usteki bir hafta olmadi yaptigim altakide 3 gun once adetim 4 subat bu testlerde sonradan 2 cizgi cikabiliyormu cunki ben onemsemedim cikmaz diye yaptim 1 2 dakka wcden cikana kadar baktim sadece birde acil hastaneye gitmem gerekti gorumcem 26 haftalik hamis dogum sancilari baslamisti oyuzd3n ne zaman cikti bilmiyorum aksama esime sordum oda ikinci cizgi hafif var dedi
Adetimi beklesemmi diyorum gecerse yaptirimKan da varsa kesin çıkar istersen kan testi yaptır bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?