Klomen kullananlar

Emirim19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
165
81
28
32
Kizlar surecinizi paylasirmisiniz merak ediyorum ovulasyon testide kullaniyorum kendim suan negatif testler bi kac gun sonra yumurtlama gunum. Klomen dun bitti ama bazilari klomenin yan etkilerini cok yasadigini soyluyor bende hicbirsey olmadi acaba etkisi olmadi mi? Sizin sureciniz nasildi ne zaman hamile kaldiniz kac yumurtaniz gelisti lutfen yardimci olun lutfen

Ben 7 gündür kullanıyorum test falan da yapmadım. Ama ilişki yasağı koyuyor doktor çünkü bazen yumurta tam gelişmemiş olup dış gebeliğe sebep oluyor. Doktorunun soylediklerinden şaşma. Beni cumartesi çağırdı bı bakicak ona göre paylaşırım deneyimlerimi

Ben 7 gündür kullanıyorum test falan da yapmadım. Ama ilişki yasağı koyuyor doktor çünkü bazen yumurta tam gelişmemiş olup dış gebeliğe sebep oluyor. Doktorunun soylediklerinden şaşma. Beni cumartesi çağırdı bı bakicak ona göre paylaşırım deneyimlerimi
Tesekkur ederim canim evet bazi doktorlar ilactan sonra ilk 3 gun iliski yasak diyor bazi doktorlarda hicbirsey soylemiyor yumurta catlamadan dollenme olmazki ama

Kizlar surecinizi paylasirmisiniz merak ediyorum ovulasyon testide kullaniyorum kendim suan negatif testler bi kac gun sonra yumurtlama gunum. Klomen dun bitti ama bazilari klomenin yan etkilerini cok yasadigini soyluyor bende hicbirsey olmadi acaba etkisi olmadi mi? Sizin sureciniz nasildi ne zaman hamile kaldiniz kac yumurtaniz gelisti lutfen yardimci olun lutfen
Yokmu baska kimse kizlar

Ben de bu ay ilk kez kullanıcam. Tecrübeli olanlar nasıl kullandıklarını ve neler yaşadıklarını anlatırsa sevinirim 🙏🏼

2 ay önce kullandım. Yumurtam gelişti. Catlattik iğneyle. Bazı durumlardan dolayı ara verdim. Bu ay başlayacağım inşallah. Bazen bu ilaçlar yumurtayı büyütüyor. Benim adet öncesinde muayenede 3.5 cm kıstım oluştu. Sonrasında adetle söküldü. Endişelenecek birşey yok.

T
Yaaa banada klomen verdi doktor canlarim ama bana hiv iliski yasama demedi 10 gunluk ilac pazar bitio pazartesi doktra gidicm catlatma ignesi vurcam dedi

T
Yaaa banada klomen verdi doktor canlarim ama bana hiv iliski yasama demedi 10 gunluk ilac pazar bitio pazartesi doktra gidicm catlatma ignesi vurcam dedi
Öyle dediyse dediğini yap. İnşallah yumurtaların güzel büyümüş olur🤗

Merhaba canım ben de eylülde klomen kullandım sonra çat iğnesi dediğin gibi ben de hiç yan etkisini görmedim gerçi günde iki kullanmam gerekti ben bir kullanmıştım ama veren Allah veriyor işte üç yumurtam vardı biri çok güzel dedi doktor ve o yumurtayla gebe kaldım ben. Rabbim sana da isteyen her kadına da nasip etsin🤲🏼🤲🏼

Merhaba canım ben de eylülde klomen kullandım sonra çat iğnesi dediğin gibi ben de hiç yan etkisini görmedim gerçi günde iki kullanmam gerekti ben bir kullanmıştım ama veren Allah veriyor işte üç yumurtam vardı biri çok güzel dedi doktor ve o yumurtayla gebe kaldım ben. Rabbim sana da isteyen her kadına da nasip etsin🤲🏼🤲🏼
Merhaba yumurtanız kaç mm di acaba benim de üç yumurtam var şuan 🤗

Amin canim amiinn insaAllahh

Klomen kullandıktan sonra gittim 16.5 mmdi sonra merional verdi 150lik 2 tane. Sizce kaç mm olmustur ondan sonra🤗

Kizlar öncelikle merhaba ben bu ay klomen kullandım ama ağrım olmadı 4gun var adetime hafif bide bulantım var belim ve sağ kasigim çok ağrıyor öylemi bacağıma bile vuruyor nedeni hakkında bir bilginiz var mi

Kızlar merhaba ben klomen tedavisi gördüm. Ovitrelle iğne yapıldı rahim inceldiği için estrofem verdi günde 2 tane kullanıyorum. bugün 8. Günü adetime 6 gün var ama dünden beri goguslerimde hassasiyet var aşırı derecede gaz oluştu belimde ağrı yok ama kasılma şeklinde gelip gidiyor bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bilmiyorum 14. Gün test yapicam rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebisler verir 😄😍

Bu benim 3. Ayım klomende. Normalde hiçbir sorun yaşamadım ama bu son kullanmam da( günde 2 tane içiyordum) yumurtalarım tepki gösterdi ve aşırı büyüdüler bildiğin 4-5-6 tane büyük büyük yumurtalarım vardı her iki tarafta da doktor çoğul gebelik olur dedi tutarsa. Ama pek istenilen bir durum değilmiş akciğer- böbrek fonksiyonlarımı bozabilirmiş, kist oluşabilirmiş falan test yaptı çok şükür bir skıntım olmadı ama ağrım oldu. Bir iki gün sonra kontrole gittiğimde hepsi küçülmüş çatlamış sadece sağ tarafta bir tane yumurtam kiste dönüşmüş o da geçer önemli değil dedi. Bakalım adetim bir gün gecikti bekliyorum. İnşllah hamileyimdir. Test yapmaya korkuyorum..

Bu benim 3. Ayım klomende. Normalde hiçbir sorun yaşamadım ama bu son kullanmam da( günde 2 tane içiyordum) yumurtalarım tepki gösterdi ve aşırı büyüdüler bildiğin 4-5-6 tane büyük büyük yumurtalarım vardı her iki tarafta da doktor çoğul gebelik olur dedi tutarsa. Ama pek istenilen bir durum değilmiş akciğer- böbrek fonksiyonlarımı bozabilirmiş, kist oluşabilirmiş falan test yaptı çok şükür bir skıntım olmadı ama ağrım oldu. Bir iki gün sonra kontrole gittiğimde hepsi küçülmüş çatlamış sadece sağ tarafta bir tane yumurtam kiste dönüşmüş o da geçer önemli değil dedi. Bakalım adetim bir gün gecikti bekliyorum. İnşllah hamileyimdir. Test yapmaya korkuyorum..
Test yaptın mı

Cumartesi doktor klomen verdi bugün kontrole gittim günde 2 tane olarak kullandım klomene göre bugunkü kontorolde cok fazla arttış ve büyüme var dedi bu hafta gün aşırı ilişki dedi catlatma iğnesi vurmuyorum dedi gerek yok 14 gün sonra adet görme gercekleşmezse gebelik bakalım dedi hayırlısıyla inşllah güzel haber alırız 🙏

Back
X