Klomen kullananlar ?

bebisisteyenler1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
9
0
16
33
Merhaba kızlar, doktorumun tavsiyesi ile klomen kullanmaya başlayacağım. Bugün adetimin 3.günü. Kullanan arkadaşlar 3.gün mü kullandığınız 5.günü mü? Ve klomen ile hamile kalanlar da tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Doktorun kaçıncı gün kullanmanı önerdi ben 2 defa kullandım ikisinde de adetin 5. Günü başladım sabah akşam kullandım.
Ama maalesef benimkisi olumsuz sonuçlandı

Merhaba kızlar, doktorumun tavsiyesi ile klomen kullanmaya başlayacağım. Bugün adetimin 3.günü. Kullanan arkadaşlar 3.gün mü kullandığınız 5.günü mü? Ve klomen ile hamile kalanlar da tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Ben de 3.gün başladım günde 3 kez kullandım. Geçen denemede 1 tane embriyom donduruldu, bu denemede de aynı protokolü uyguluyoruz dün başladım

Doktorunuz hangi gün önerdiyse o gün başlayın bana da 5. Gün başla demişti kullandım ama maalesef gebelik oluşmadı inşallah siz de olumlu olur

Merhabalar ben geçen ay klomen kullandim doktor tavsiyesi ile 5. Gün başladım sabah akşam ilk ay birşey olmadı hatta bende kist oluştu. Adet gecikmesi yaptı 5 kan verdim negatifti sonra adet oldum. Bu ay kullanmadım ama bu benim kendi tercihimdi doktor bilgisi dahilinde değildi. Zaten hormon ilaçları kendisini 2-3 ay içinde kendisini gösterir. Bu ay tekrar adetim gecikti açıkçası tahmin ediyordum. Sonuç pozitif 2 . Ay gebe kaldım kısacası

Ben doktor önermeden kendim aldim adet gectikten sonra 5 gun kullandim 2 ser tane yuttum birde şansima adet gecikti ve evdeki testim pozitif kan yaptirdim oda 125.7 cikti

İlk ay 5.günü başlamıştım ikinci ay 4.günü başlattı iki gün önce de çatlatma iğnesi oldum bi tane yumurtam 18mm oldu ikinci ayda

Ben de adetin 5. Günü başladım 13 Ocak battı bugün test yaptım. Pozitif görünüyor yarın kan tahlili vereceğim inşallah. Klomeni ilk kullanışım.
IMG_20220112_114635.webp

Bende klomen yan etki yapti. Goz damarlarimda kanama ve gormede bozulma oluştu. Doktor cok ender goruldugunu soylese de bir gozum %30 digeri %70 gormeye basladi. Ilaci 4. gunde kestik. Bir suru goz testi yapildi ilaci biraktiktan sonra gormem tekrar %100'e cikti. Kalici bir hasar olusmadi cok sukur. Eksik doz kullanmama rağmen iki tane 17mm yumurta olustu. Klomen'i dikkatli kullanin arkadaslar doktor kontrolunde olmak onemli.

Ben de adetin 5. Günü başladım 13 Ocak battı bugün test yaptım. Pozitif görünüyor yarın kan tahlili vereceğim inşallah. Klomeni ilk kullanışım.Eki Görüntüle 2987059
Nasıl kullandınız, günde 1 mi 2 mi? Çatlatma iğnesi oldunuz mu?Geçen ay bana doktorum yazdı ama kullanmamıştım.Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲❤️

Nasıl kullandınız, günde 1 mi 2 mi? Çatlatma iğnesi oldunuz mu?Geçen ay bana doktorum yazdı ama kullanmamıştım.Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲❤️
Adetin 5. Günü günde 2 defa 5 günlük kullandım. Çatlatma iğnesi yapmadım.(yapılıyormuş galiba). Teşekkür ederim canim inşallah herkese nasip olsun 😘

Adetin 5. Günü günde 2 defa 5 günlük kullandım. Çatlatma iğnesi yapmadım.(yapılıyormuş galiba). Teşekkür ederim canim inşallah herkese nasip olsun 😘
Aminn 🙏 peki normalde her ay yumurtanız kendisi gelişip çatlıyor muydu?

Back
X