- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Kızlar doktorum klomen verdi kullanıp hamile kalan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn 6 kere kullandim cnm klomen yumutlaliklarim gayet guzel buyudu ve catladi ama gebelik olusmadi hic birinde insallah sizde ise yararKızlar doktorum klomen verdi kullanıp hamile kalan varmı
Amin inşallah 1 gün kullan 3 gün sonra kontrole gel dedibn 6 kere kullandim cnm klomen yumutlaliklarim gayet guzel buyudu ve catladi ama gebelik olusmadi hic birinde insallah sizde ise yarar
sadece 1 gunmu kullancaksinizAmin inşallah 1 gün kullan 3 gün sonra kontrole gel dedi
Evet 1 gün dedi sabah akşam acaba deneme amaçlı mısadece 1 gunmu kullancaksiniz
5 gun kullaniliyodu yanlis anlamis olmayasinizEvet 1 gün dedi sabah akşam acaba deneme amaçlı mı
Bende yanlış anladım sanıp tekrar sordum 1 gün dedi5 gun kullaniliyodu yanlis anlamis olmayasiniz
anladim cnm doktorun ne dediyse tabiBende yanlış anladım sanıp tekrar sordum 1 gün dedi
hmm anladim cnm belki o kadar yeterli olacaktir hakkinda hayirlisi olsunÇoçuğum oldu 2 tane düştü 8 aydır olmadı ondan 1 gün kullan 3 gün gel dedi
Allah razı olsunhmm anladim cnm belki o kadar yeterli olacaktir hakkinda hayirlisi olsun
İNŞALLAH hayırlısı olsun rabbim kucagımıxı boş bırakmasın inşallahtüp bebek tedavisi görüyorum banada doktorum sadece klomen verdi,
Ben canım ikinci kullanmam da hamile kaldımKızlar doktorum klomen verdi kullanıp hamile kalan varmı
Ben canım ikinci kullanmam da hamile kaldım
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAllahım analı babalı büyütsün inşallah
Bende 4 gundur başladım yarin son gun kulancam cuma kontrol var bakalim son durum neKızlar doktorum klomen verdi kullanıp hamile kalan varmı
Hadi hayırlısı olsun inşallahBirinci kullanmam da kist oldu. Bir ay sonra geçti. Yani bir ay klomen kulllandım sondaki ay kullanmadım. Bu ay tekrar klomen kullanacağım eğer gebelik yok ise
Hadi hayırlısı olsunBende 4 gundur başladım yarin son gun kulancam cuma kontrol var bakalim son durum ne![]()