Klomen kullananlar

Hayatguzel02

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
5
0
16
25
Kızlar bana yardımcı olun lütfen ben klomen kullandım gebelik için doktorun dediklerini uyguladım 16 Ekim'de yumurtam olgulanmisti doktorum bir gün arayla ilişki dedi yaptık adetime 1 gün kala test yaptım 4 Ekim adet tarihim ben 3 Kasım da yaptım negatif çıktı ama adet olamadım 1 günüm geçiyor sizce ileriki günlerde pozitif çıkma ihtimali var mı

Çıkabilir canım idrar testi ise. Ama kan testi negatifse negatif olur benim bildiğim. Kan testi yaptır emin olmak için
Kızlar bana yardımcı olun lütfen ben klomen kullandım gebelik için doktorun dediklerini uyguladım 16 Ekim'de yumurtam olgulanmisti doktorum bir gün arayla ilişki dedi yaptık adetime 1 gün kala test yaptım 4 Ekim adet tarihim ben 3 Kasım da yaptım negatif çıktı ama adet olamadım 1 günüm geçiyor sizce ileriki günlerde pozitif çıkma ihtimali var mı

Klomen kullanıp biteli 16 günüm 4 yumurta olduğu için aşılama yapmadım eşimin morfolojisi kaynaklı aşılama oalacakdim olmadım işte ama kaç gündür mide bulantısı kasik ağrısı sık idrara çıkma özellikle bugün midem bulantım gündüz çok oldu göğüs ucum agriyo dokunamiyorum sizde de böyle oldumu

Back