• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

anonim0647

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
98
10
8
26
Kızlar doktor adetimin 5.günü kullanmam için klomen verdi. 5 gün kullandım ve adetinin 15.günü gel dedi. Ben burdan yorumları pkudum da kimisini daha erken çağırmış. Acaba bu kadar geç çağırmadı notmal mi vr gittiğim de acaba iğnr vurar mı ne için beni çağırdı yumurtamın büyüyüp büyümediğine mi beni bi aydınlatırmısınız

Gittiğin zaman yumurtalarının boyutuna bakacak. Eğer uygun büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi yazacak onu alıp evde kendin iğneyi vuracaksın ve ilişki takvimi yapacak. İğneden 36 saat sonra ilişki önerecek. 15. Gün test yapacaksın çift cizgiyse hamilesindir canım süreç bu şekilde

Gittiğin zaman yumurtalarının boyutuna bakacak. Eğer uygun büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi yazacak onu alıp evde kendin iğneyi vuracaksın ve ilişki takvimi yapacak. İğneden 36 saat sonra ilişki önerecek. 15. Gün test yapacaksın çift cizgiyse hamilesindir canım süreç bu şekilde
Canım benim çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın inşallahh hamile kalırım 🌸

Kızlar doktor adetimin 5.günü kullanmam için klomen verdi. 5 gün kullandım ve adetinin 15.günü gel dedi. Ben burdan yorumları pkudum da kimisini daha erken çağırmış. Acaba bu kadar geç çağırmadı notmal mi vr gittiğim de acaba iğnr vurar mı ne için beni çağırdı yumurtamın büyüyüp büyümediğine mi beni bi aydınlatırmısınız
benim de aynı sizinki gibi 2. klomemin 14 nisan adet 29 u kontrol 16 17mm iki yumurta görülmüştü başka takibe falan çağırmadı baskı gibi kasık ağrılarım vardı 1 2 mayıs gibi hafifledi test yaptım çıkmadı ama olduysa da erkendir galiba yine yapıcam inşallah bu sefer tutmuştur ilki düşük olmuştu
sizin de sağlıkla büyür tutar inşallah

Ben de kullandım ilk kontrol 10.günün oldum iyi durumda dedi 3 gün sonra yani cumartesi gittim çatlatma dedi ve vurdum pazar günü

Benimde pkos var ben küçük küçük de gördüm doktor bahsetmedi ama ilk iğnenmi ben ilk kez hastaneye gittim bi oğlum var
Hayır 2. İgnem bu ay, ekstra duphastonda verdi rahim duvarini kalinlastirmak için bakalım iğneden sonra 4. Gundeyim

Şey kendini tutamayıp test yapma düşüncen varmı acaba dedikleri gibi pozitif çıkıyorum diye ben kendimi zor tutuyorum almamak için 😂😂😂
Evet geçen ay tecrübe ettim 🤣 11. Güne kadar pozitifti o yüzden bu ay 12. 13. Gün yapacağım

Ya ben bu ay çok gecikmeli adet oldum bat haziran 1 gösteriyor bu ipne için erken değilmiydi kafamda deli sorular
Yok aslında normal. İğneden sonra 15. Günde normalde adet günü olması gerekiyor. Ben geçen ay tam zamanında olmuştum

Back
X