Klomen kullananlar

Peki hamilemisiniz bellimi yani ben kasık ağrısından duramıyorum
Memlekete geldim burda da test alma imkanım yok hastaneye de erkendir diye gitmedim adetime az kaldı o zamanı beklicem. Kasık ağrısından bende duramıyorum yürüyüş yapınca çok oluyor eğildiğimde falan ağrısı çok oluyor

Memlekete geldim burda da test alma imkanım yok hastaneye de erkendir diye gitmedim adetime az kaldı o zamanı beklicem. Kasık ağrısından bende duramıyorum yürüyüş yapınca çok oluyor eğildiğimde falan ağrısı çok oluyor
Mrb sizin reglinize ne kadar kaldı ? Benim 7 günüm var kasık ağrılarım ve sanki adet olacakmis gibi ağrılar gelip gidiyor onuda tam emin olamıyorum ağrının nasıl bir ağrı olduğunu anlayamıyorum kendimden geçiriyor anlık bı ağrı kendime gelince oh diyorum. Göğüslerim de sızlıyor. Ben hiç regl öncesi göğüs sızlamasi da yaşamadım noluyor anlamadım ovulasyon testi ile pik göreli 11 gün oldu

Mrb sizin reglinize ne kadar kaldı ? Benim 7 günüm var kasık ağrılarım ve sanki adet olacakmis gibi ağrılar gelip gidiyor onuda tam emin olamıyorum ağrının nasıl bir ağrı olduğunu anlayamıyorum kendimden geçiriyor anlık bı ağrı kendime gelince oh diyorum. Göğüslerim de sızlıyor. Ben hiç regl öncesi göğüs sızlamasi da yaşamadım noluyor anlamadım ovulasyon testi ile pik göreli 11 gün oldu
Mrb benim de yaklaşık 5-6 gün var kasık ağrım çok fazla var gögüslerimde dolgunluk var uçlarında var hafif sızı var

Mrb benim de yaklaşık 5-6 gün var kasık ağrım çok fazla var gögüslerimde dolgunluk var uçlarında var hafif sızı var
İnşallah gebeliktendir ikimizinde ☘️benim göğüslerim ilk kez böyle sızlıyor. Ucu değilde kendi sizliyor ve dolgunluk hassasiyet ilk kez bu kadar erken başladı

Evet bende ayniyim yani bu seferde rahmim ağrıyor batıyor yumurta beyazi akıntım başladı bugün ve adetime 9 gün var daha

Test yapabilirsin bence ilk idrar ile

18 22 mm normal olması gereken dıye bılıyorum benım 25 mm dı çok korkmuştum ama doktor saglıklı çatlamak üzere dedı ertesı gunu çatladıgını gördüm
Banada 20 dedi işte o gündür bugündür agridan duramıyorum valla

Merhabalar ben geçen hafta Pazartesi doktora gittim adetin 5nci gününde başla klomene dedi bende başladım sonra 1 hafta sonra kontrol demişti giden pazarteside gittim 4 yumurtam olduğunu söyledi ve mm küçük ama olma ihtimali var dedi 2 sag 2 sol olmak üzere 2 tanesi 20mm 2 taneside 18mm dedi ve gün aşırı ilişki önerdi adetin geçince gel dedi ve dün gece ilişki oldu kasikalrim sancilaniyor acaba catladimi yumurtalarim şimdiden cvplariniz için tşk ederim
Klomen kullandı işen hiç birseyi belirtiye vurma . Kimi insanlarda etki etmıyor tabi ama genel olarak çok fazla kasık agrısı gogus hassasıyetı oluyor . Ben 1 defa kullandım doktor kontrolünde kendımı Hamıle şansım bildiğin . Sonra çok sancılı bır adet donemı gecırdım hüsran oldu sonu . Tanı bu sende de ılla böyle olacak degıl .

Klomen kullandı işen hiç birseyi belirtiye vurma . Kimi insanlarda etki etmıyor tabi ama genel olarak çok fazla kasık agrısı gogus hassasıyetı oluyor . Ben 1 defa kullandım doktor kontrolünde kendımı Hamıle şansım bildiğin . Sonra çok sancılı bır adet donemı gecırdım hüsran oldu sonu . Tanı bu sende de ılla böyle olacak degıl .
Aşırı sancilandim sali gününden cumartesi gününe kadar Pazar günü biraz hafifti bugün hiç olmadi şükür

Back
X