Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu ay klomen kullandım ilk kez dün 22 mm ve 16 mm yumurtam vardı bugün çatlatma iğnesi vuruldum. Siz iğne vuruldunuz muKlomen kullananlar ilaç işe yaradı mi benim ağrılarım filan var daha reglime 8 gün var acaba yumurta catlamayip kirs mi oldu kullanan varsa bana yardımcı olurmusunuz
Aaa çatladıktan sonra kiste dönüşme ihtimali de mi varmışBenim yumurtam büyüdü klomenle
Ovitrelle ile çatladı ama sonra kist oluştu maalesef
Yok iğne vurulmadim benimki de 18mm di önünde ki 3 günü iyi gecir dedi doktor çatladı mi catlamadi kirs mi oldu bilmiyorum ağrılarım var amaBende bu ay klomen kullandım ilk kez dün 22 mm ve 16 mm yumurtam vardı bugün çatlatma iğnesi vuruldum. Siz iğne vuruldunuz mu
Allah allah neden kontrole çağırmadı ki acabaYok iğne vurulmadim benimki de 18mm di önünde ki 3 günü iyi gecir dedi doktor çatladı mi catlamadi kirs mi oldu bilmiyorum ağrılarım var ama
İnanki bilmiyorum hamile olursan gel dedi regil olursan da gel dedi başka bişi demedi umutlanmak da istemiyorum kafam çok karışık bilmiyorum hafif az akintim var ama ağrım da varAllah allah neden kontrole çağırmadı ki acaba
Ama sana catlatma iğnesi yapmışlar İnşallah olur tutar yani agrin filan varmiİnanki bilmiyorum hamile olursan gel dedi regil olursan da gel dedi başka bişi demedi umutlanmak da istemiyorum kafam çok karışık bilmiyorum hafif az akintim var ama ağrım da var
Yumurtanız çatlamaya yakınken yeterince değerlendirmişsiniz zaten inşallah tutmuştur. Şuanlık iyiyim daha bugün vuruldum iğneyi. Henüz değerlendirme aşamasındayım. Bakalım daha adet günüme 15 gün var nasıl geçecek bilmiyorumİnanki bilmiyorum hamile olursan gel dedi regil olursan da gel dedi başka bişi demedi umutlanmak da istemiyorum kafam çok karışık bilmiyorum hafif az akintim var ama ağrım da var
Amin İnşallah seninki de tutar iyi değerlendirYumurtanız çatlamaya yakınken yeterince değerlendirmişsiniz zaten inşallah tutmuştur. Şuanlık iyiyim daha bugün vuruldum iğneyi. Henüz değerlendirme aşamasındayım. Bakalım daha adet günüme 15 gün var nasıl geçecek bilmiyorum![]()
Teşekkür ederim inşallahAmin İnşallah seninki de tutar iyi değerlendir![]()
Evet benim regl duzensizdi bende doktora gittim evleneli 1 yıl oldu yumurtalıklarimin çalışmadığını soyledi klomen verdi ilk defa kullandım 5 günTeşekkür ederim inşallahSiz ilk kez mi klomen kullandınız?
Sonra 5 gün sonra tekrar çağırdı gittim yumurtalaman çok güzel dedi önündeki 3 günü iyi değerlendir dedi bende öyle yaptım reglime daha 8 gün var ama ağrılarım da var halsizlik de var bilmiyorum umut etmek istemiyorum kackez tedavi olmadan umut ettim ama olmadiEvet benim regl duzensizdi bende doktora gittim evleneli 1 yıl oldu yumurtalıklarimin çalışmadığını soyledi klomen verdi ilk defa kullandım 5 gün
Anladım. Benimde bir oğlum var kendiliğimden 5. Ay da hamile kalmıştım ona. Şimdi ikinciyi istiyoruz iki senedir olmuyorEvet benim regl duzensizdi bende doktora gittim evleneli 1 yıl oldu yumurtalıklarimin çalışmadığını soyledi klomen verdi ilk defa kullandım 5 gün
Aaa ne güzel Allah bağışlasın İnşallah olur tutar güzel haberi verirsinAnladım. Benimde bir oğlum var kendiliğimden 5. Ay da hamile kalmıştım ona. Şimdi ikinciyi istiyoruz iki senedir olmuyordoktorum klomen başlattı bu ay işte böyle deneyelim dedik.
Bu ay ilaç kullandığımız için daha yüksek ihtimal gözüyle bakıyoruz daha çok umutlanıyoruz içten içe. Tamamen ümitsiz olmayıp çokta bel bağlamak istemiyorum bende sizin gibiSonra 5 gün sonra tekrar çağırdı gittim yumurtalaman çok güzel dedi önündeki 3 günü iyi değerlendir dedi bende öyle yaptım reglime daha 8 gün var ama ağrılarım da var halsizlik de var bilmiyorum umut etmek istemiyorum kackez tedavi olmadan umut ettim ama olmadi
Hayırlısı olsun İnşallah olur ne diyeyim ama fazla ümitli değilim bilmiyorum bir kaç kez ümidim kırıldı insanın yavrusu olması da nasip kısmet işi Allah nasip ederse oluyo İnşallah bize de nasip eder size de nasip eder çok teşekkür ederim güzel sohbetiniz içinBu ay ilaç kullandığımız için daha yüksek ihtimal gözüyle bakıyoruz daha çok umutlanıyoruz içten içe. Tamamen ümitsiz olmayıp çokta bel bağlamak istemiyorum bende sizin gibi
Güzel haberlerini bekliyorumm bende olumlu veya olumsuz olursa haber veririmBu ay ilaç kullandığımız için daha yüksek ihtimal gözüyle bakıyoruz daha çok umutlanıyoruz içten içe. Tamamen ümitsiz olmayıp çokta bel bağlamak istemiyorum bende sizin gibi
11 Şubatta aşılama oldumAaa çatladıktan sonra kiste dönüşme ihtimali de mi varmış