- Konu Sahibi gamzelii34
slm kızlar artık bende bu kervana katıldım 34 yaşındayım ve 3 senelik evliyim. 1,5 sene önce bebek istedik ama 6 ay kadar korunduğumuz için doktorum 1 sene deneyin dedi. tabi olmayınca geçen ay doktora gittim kontrol için adetim düzenli 12 ünde 12mm olmuş yumoşlar ancak eşim yanımda olmadığı için gelmesini bekledim. evet geldi bu ay bugün hemmen gittim tekrar doktora bugün adetin 13. günü benim yumurtalardan en büyüğü olmuş 12mm dedi küçük geç büyüyor adeti getiren bir ilaç verdi kafam kazan gibiii. adetin 5. günüde klomen verdi hadi hayırlısı bakalım nolacak. birde ben şu incir kürüne başladım bugün bitkisel takviye yapayım dedim :) inşallah çok geçmeden hamiş kalırımsözde rejime başlamıştım olcak göbüşüm kocaman bebiş için olsun varsın göbüşüm
allah hepimize versin tatlı tatlı bebişler
![]()
canım benım bu ay 2 yumoşum oldu :)) bende arada bazen kuru incir kuruüzüm yedim. mercimek cok faydalıymıs gebelık ıcın.. adacayı ıctım yumurtlama gunune kadar arada bazen.... benım 11. gunumde 24mm yumoşum vardı. 13. gun kendısı catladı. 15.gün gittiğimde 20mm baska yumuoş vardı onuda ıgne verdı doktor sanırım catladım
Son düzenleme: