Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gecen ay gunde 2 kez klomen kullandım tam büyümedi yumurta .bu ay içme gelecek ay 3 cıkaralım dedı sonra asılama yapalım dedı doktor.bende bu ay bal tarçın cörek otu yiyorum sabah aksam hamilelige etkisi varmıdır.incir kürünüde yapıyorum .ne yapcamı sasırdım.kafa dagıtmak için dün kitaplar aldım okuyorum. devamlı dua edıyorum artık kafayı yicem![]()
![]()
![]()
Aynen öyle yaa,tamamen bünye meselesiBenim Ablam 2 kutu kullandı hamile kaldı.. Ben 6 kutu İçtim olmadı..bünye meselesi...İğne Kullanıyorum 150 ml.Günde 10 gün...
Amin inşallah canımm,valla o kadar umutsuzluğa düşüyorum ki zaman zaman ,kayınvalidem her aradığında bebek diyor artık verecek cvbım kaşmadımerhabalar.öncelikle geçmiş olsun bende yeni üye oldum.bende de yumurta büyümemesi var.ilk kez klomen kullandıgımda 15 mm oldu tam gelısemedıgı ıcın bu ay sayısını artıracak ılacın 3 cıkcak gunde.acıkcası bende fazla bır degısıklıge neden olmadı yanı yan etkı hıc görmedım ama kişiden kişiye değişirmi bilemem. umarım seni de zor sıkıntıya sokmaz kolayca gecer tedavın.
Rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun inş canımm,buraya yaz sonucu olur mu canımben kullandım bu ay 5 gun ıkıser tane benı cok gerdı sıcak basması vs ama kasık ağrısı bel ağrısı falan olmadı cuma gunu çatlama ıgnesı vuruldum beklemedeyim suan bakalım neolak hayırlısı
Canım benim ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş,yani tamamen şansmerhaba be de adet düzensizliği için gittim ve 11 aylık evliyiz korunmadıgımız halde tutturamadık bır turlu doktor muhtemelen yumurtlaman yetersız adet de oyuzden böyle dedi pazartesi tahlil yapıcak ve klomen verıcem dedi inşallah işe yarayan bi ilaçtır:/ bunu kullanıp hamile kalan tanıdıgınız var mı arkadaslar ?
Nerdesin sen canımmerhabalar.öncelikle geçmiş olsun bende yeni üye oldum.bende de yumurta büyümemesi var.ilk kez klomen kullandıgımda 15 mm oldu tam gelısemedıgı ıcın bu ay sayısını artıracak ılacın 3 cıkcak gunde.acıkcası bende fazla bır degısıklıge neden olmadı yanı yan etkı hıc görmedım ama kişiden kişiye değişirmi bilemem. umarım seni de zor sıkıntıya sokmaz kolayca gecer tedavın.
Hayırlı haberler verirsin bize inş canımben kullandım bu ay 5 gun ıkıser tane benı cok gerdı sıcak basması vs ama kasık ağrısı bel ağrısı falan olmadı cuma gunu çatlama ıgnesı vuruldum beklemedeyim suan bakalım neolak hayırlısı
Amiiinn inş canımmerhaba hanımlar bende klomen kullanıyorum yan etkisi olmuyorr bana daa.. cuma ya kotrole gidecem bakalım ne diyecek..hepimize uğur getirsin bu ilaç......