Klomen kullananlar

ba dem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
603
352
73
40
Arkadaşlar merhaba ,bu gün dr a gittim ve yumurtaların yavaş çalışıyor dedi,önümüzdeki ay klomen başlarız dedi,kullanan var mı,komlikasyonları,endikasyonları nedir öğrenmek istiyorum

merhabalar.öncelikle geçmiş olsun bende yeni üye oldum.bende de yumurta büyümemesi var.ilk kez klomen kullandıgımda 15 mm oldu tam gelısemedıgı ıcın bu ay sayısını artıracak ılacın 3 cıkcak gunde.acıkcası bende fazla bır degısıklıge neden olmadı yanı yan etkı hıc görmedım ama kişiden kişiye değişirmi bilemem. umarım seni de zor sıkıntıya sokmaz kolayca gecer tedavın.

Bende bu ay kullandim 5 günlük kullanimdi sabah akşam kullandim sonrasinda çatlatma iğnesi oldum onsallah iyi sonuç aliriz yan etki olarak hiçbisey olmadi bende ben internette cok arastirdim bel kasik agrisi asabiyet iştahsizlik yaziyodu valla bende hicbiri olmadi sadece kist yan etkisi var gecen ay da kullanmistim kist oldu ama adet olunca adetle gitti

merhaba be de adet düzensizliği için gittim ve 11 aylık evliyiz korunmadıgımız halde tutturamadık bır turlu doktor muhtemelen yumurtlaman yetersız adet de oyuzden böyle dedi pazartesi tahlil yapıcak ve klomen verıcem dedi inşallah işe yarayan bi ilaçtır:/ bunu kullanıp hamile kalan tanıdıgınız var mı arkadaslar ?

merhaba hanımlar bende klomen kullanıyorum yan etkisi olmuyorr bana daa.. cuma ya kotrole gidecem bakalım ne diyecek..hepimize uğur getirsin bu ilaç......

Klomen degilde onun bi degisigi serophne kullandim etkileri ayni zaten yan etki yapmiyo bende yumurtlama da yardımcı onu kullaninca yumurtalarim artiyo ve buyuyo o arada klomen de kullandım ayni seyleri yasadim inşallah rabbim cok kisa sürede sizide isteyen herkese de bana da nasip etsin. . Amin

ben kullandım bu ay 5 gun ıkıser tane benı cok gerdı sıcak basması vs ama kasık ağrısı bel ağrısı falan olmadı cuma gunu çatlama ıgnesı vuruldum beklemedeyim suan bakalım neolak hayırlısı

ben gecen ay gunde 2 kez klomen kullandım tam büyümedi yumurta .bu ay içme gelecek ay 3 cıkaralım dedı sonra asılama yapalım dedı doktor.bende bu ay bal tarçın cörek otu yiyorum sabah aksam hamilelige etkisi varmıdır.incir kürünüde yapıyorum .ne yapcamı sasırdım.kafa dagıtmak için dün kitaplar aldım okuyorum. devamlı dua edıyorum artık kafayı yicem :( :( :(

ben gecen ay gunde 2 kez klomen kullandım tam büyümedi yumurta .bu ay içme gelecek ay 3 cıkaralım dedı sonra asılama yapalım dedı doktor.bende bu ay bal tarçın cörek otu yiyorum sabah aksam hamilelige etkisi varmıdır.incir kürünüde yapıyorum .ne yapcamı sasırdım.kafa dagıtmak için dün kitaplar aldım okuyorum. devamlı dua edıyorum artık kafayı yicem :KK43: :KK43: :KK43:

Kürleri aynı anda yapmak tehlikeli diyorlar, araştırdın mı ikisi beraber yapılıyor muymuş? Allah korusun iyice sapıtmasın her şey. Pek narin organlar zaten çok çektiriyorlar bazen

Benim Ablam 2 kutu kullandı hamile kaldı.. Ben 6 kutu İçtim olmadı..bünye meselesi...İğne Kullanıyorum 150 ml.Günde 10 gün...

Kızlar kusura bakmayın bildirim gelmedi, anladığım kadarıyla kiminde işe yarıyor kiminde yaramıyor,,rabbim yardımcımız olsun artık. Kızlar bi 4 gün önce soğan kürüm bitti,benim yıllardır adet öncesi gögüs ağrısı olurdu,bu ay hiçbir belirti yok,ki ağrılarım 15-20 gün önce başlardı,çözemedim bu olumlu mu olumsuz bi etki mi :KK43: Ha bi de klomen kullandığım dönem incir kürü yapabilir miyim sizce ??

merhabalar.öncelikle geçmiş olsun bende yeni üye oldum.bende de yumurta büyümemesi var.ilk kez klomen kullandıgımda 15 mm oldu tam gelısemedıgı ıcın bu ay sayısını artıracak ılacın 3 cıkcak gunde.acıkcası bende fazla bır degısıklıge neden olmadı yanı yan etkı hıc görmedım ama kişiden kişiye değişirmi bilemem. umarım seni de zor sıkıntıya sokmaz kolayca gecer tedavın.
Amin inşallah canımm,valla o kadar umutsuzluğa düşüyorum ki zaman zaman ,kayınvalidem her aradığında bebek diyor artık verecek cvbım kaşmadı

ben kullandım bu ay 5 gun ıkıser tane benı cok gerdı sıcak basması vs ama kasık ağrısı bel ağrısı falan olmadı cuma gunu çatlama ıgnesı vuruldum beklemedeyim suan bakalım neolak hayırlısı
Rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun inş canımm,buraya yaz sonucu olur mu canım

merhaba be de adet düzensizliği için gittim ve 11 aylık evliyiz korunmadıgımız halde tutturamadık bır turlu doktor muhtemelen yumurtlaman yetersız adet de oyuzden böyle dedi pazartesi tahlil yapıcak ve klomen verıcem dedi inşallah işe yarayan bi ilaçtır:/ bunu kullanıp hamile kalan tanıdıgınız var mı arkadaslar ?
Canım benim ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş,yani tamamen şans

Nerdesin sen canım

Hayırlı haberler verirsin bize inş canım

Back
X