Klomen kullananlar

Agilo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
39
5
37
Merhaba arkadaşlar;
Adet düzensizliklerim vardı evleneli 2 yıl olacak ve hem düzensizlik hemde çocuk için dr gittim doktorum polikistikover olduğumu bir çok kistlerimin olduğunu söyledi.Hemen tedaviye başladık ilk adet çözücü verdi ve adetinin 3 günü gel dedi ve bir takım kan tesleri yaptı.Daha sonra yasmin ve şeker ilaçı kullandırdı yasmini 2 ay kullandım onun hemen ardından klomen tedavisine başladık ve ınofolic ,klomen adetin 3 gününde başladım 5 gün 1 kutu içtim,ınofolic ise sabah aç karnına klomen bittikten 5 gün sonra dr gittiğimde sol yumurtam gayet iyi büyümüştü ve çatlatma iğnesi oldum ve doktorum günler verdi birliktelik için fakat sonuç negetif oldu.Doktorum bu sefer 2 kutu klomen sabah, öğle, akşam verdi yine aynı şekilde iç dedi (tabi bu sırada şeker ilaçı ve ınofolic devamlı içiyorum) dün kontrole gittim ve daha yumurtam oluşmamıştı tabi moralim biraz bozuldu geçen ay hemen olup bu ay olmayınca şaşırdım ama dr oluşacak daha var deyip pazartesi tekrar gelmemi söledi ınofolic günde 2 çıkardı ve şeker ilaçınıda.Benim gibi olup tedavi süreçleri geçiren arkadaşlarım siz znasıl yöntemler izlediniz yardım edin ve çocuk oldumu aranıza yeni katıldım ve çok merak ediyorum

Bende klomen kullanıyorum. Bu benim 2. Ci kullanısım klomeni ilk kullandığımda yumurta hiç olusmamısdı. bu sefer günde 3 defa ya ve yanında estrofem. Verdi. ayın 8inde alttan muane ile kontrol edecek inşaallah olgunlasırda artık bi bebeğim olur. xor geliyor arkadaslarımın gebe olduğunu duyunca.

Bende klomen kullanıyorum. Bu benim 2. Ci kullanısım klomeni ilk kullandığımda yumurta hiç olusmamısdı. bu sefer günde 3 defa ya ve yanında estrofem. Verdi. ayın 8inde alttan muane ile kontrol edecek inşaallah olgunlasırda artık bi bebeğim olur. xor geliyor arkadaslarımın gebe olduğunu duyunca.
Cnm ben dediğim pzts de gittim Dr ama yumurtalık oluşmadı Dr bidakini bekliycez dedi fakat sen düzenli ilişkine dewam et yumurtalık geçte büyür ve çatlaya bilir dedi bakalım 3 gün var hastalanmama ve bikaç gündür kasıklarımda ağrı var normalde ağrım falan olmaz bilemedim.ben bir kutuda yunurtladım 2 kutuda olmadı belki sende tersi olur stres yapma nezamn dır çoçuk istiyorsunuz ve sıkıntı ne

Cnm ben dediğim pzts de gittim Dr ama yumurtalık oluşmadı Dr bidakini bekliycez dedi fakat sen düzenli ilişkine dewam et yumurtalık geçte büyür ve çatlaya bilir dedi bakalım 3 gün var hastalanmama ve bikaç gündür kasıklarımda ağrı var normalde ağrım falan olmaz bilemedim.ben bir kutuda yunurtladım 2 kutuda olmadı belki sende tersi olur stres yapma nezamn dır çoçuk istiyorsunuz ve sıkıntı ne
2 senedir isdiyoruz. Sorun sölemedi yumurtalığın olgunlasmıyor dedi. doktor bilmiyorum ama artık cok isdiyorım doktora gitcem 3 gün sonra stres doluyum valla

slm arkadaşlar benim hiç bir sıkıntım yok ancak eşimin morfolojisi ve sayısı sınırda ancak klomenle hamile kaldım ilk ayda düşükle sonuçlandı. bende bu ay klomen ve inofolice beraber başlıcam. tabi bunun yanında hemen gebelik oluşabilmesi için bebe asprinide alıcam ancak inofolici adet olduğum ilk gün başlamayı klomeni 2. günü gecesi başlamayı düşünüyorum siz nasıl kullandınız inofolicle klomeni

ikisinide sabah akşam 1er tane aynı saatlerde mesala 7.30 da içicem aynı saatte içmek çok faydalıymış birde arkdaşlar sabah ilişkisi çok önemli

slm arkadaşlar benim hiç bir sıkıntım yok ancak eşimin morfolojisi ve sayısı sınırda ancak klomenle hamile kaldım ilk ayda düşükle sonuçlandı. bende bu ay klomen ve inofolice beraber başlıcam. tabi bunun yanında hemen gebelik oluşabilmesi için bebe asprinide alıcam ancak inofolici adet olduğum ilk gün başlamayı klomeni 2. günü gecesi başlamayı düşünüyorum siz nasıl kullandınız inofolicle klomeni
Inofolic sabah akşam içiyorum klomeni 2.kez kullandığımda günde 3 kere içtim ama bebek aspirini ilk defa duydum cnm böle bişey varmı sana kim dedi

Canım bebe asprini hamile kalmayı kolaylaştırıyor hatta bilimsel olarak açıklandığınıda okudum yine bu sitede bende kullandığım ay hamile kalmıştım ayrıca benim ne kadar aşılam tüp bebek yaptıran arkadaşım varsa kullanan bebe asprini duyduğum hamile kaldı sakıncadı yok doktorlarınıza sorup kullanın kesinlikle derimm şidderlede tavsiye ederimmm

Canım bebe asprini hamile kalmayı kolaylaştırıyor hatta bilimsel olarak açıklandığınıda okudum yine bu sitede bende kullandığım ay hamile kalmıştım ayrıca benim ne kadar aşılam tüp bebek yaptıran arkadaşım varsa kullanan bebe asprini duyduğum hamile kaldı sakıncadı yok doktorlarınıza sorup kullanın kesinlikle derimm şidderlede tavsiye ederimmm
Bu ay deniycem cnm bakalım gerçi halen hastalanmadım ikinci günü ama bişey de yok testte gerçi belkide olmam bu ay düzensizlik var ama 5 aydır düzgündü Dr aradım kana bakalım bi olmadı tedaviye devam dedi kısmet işte

İnşlhh hamilesindrrrrrrramaa eğer diilsen nour kullan bence hemen kalıcalsın inanki çok işe yarıyor bende 15 inde başlıcam klomenlr inıfolice inşallah olur

İnşlhh hamilesindrrrrrrramaa eğer diilsen nour kullan bence hemen kalıcalsın inanki çok işe yarıyor bende 15 inde başlıcam klomenlr inıfolice inşallah olur
Amin cnm inşallah hepimiz biran önce hamiş oluruz.Yarın gidicem Dr bakalım ne diyor yine klomen verirse zaten asprini de alcam haberleşiriz

Bende klomen kullanıyorum bu ay 2. Ayım geçen ay kullandığımda yumurtam oluştu dr çatladığınıda söyledi ama ne adet nede gebelik olmadı malesef bu ayda gebelluşmazsa rahim filmi çekilicekmişim

Bende klomen kullanıyorum bu ay 2. Ayım geçen ay kullandığımda yumurtam oluştu dr çatladığınıda söyledi ama ne adet nede gebelik olmadı malesef bu ayda gebelluşmazsa rahim filmi çekilicekmişim
Ewt biraz klomen tedavisinden sonra sonuç yoksa tüplere bakılıyor tıkalılık varmı eğer yoksa ya aşılama yada dewam biraz daha klomen e bende bugun gitcem hastalanmadım ama bişey de yok bakalım ne diycek cnm

Ewt biraz klomen tedavisinden sonra sonuç yoksa tüplere bakılıyor tıkalılık varmı eğer yoksa ya aşılama yada dewam biraz daha klomen e bende bugun gitcem hastalanmadım ama bişey de yok bakalım ne diycek cnm
Benim drumda aynı şeyi desi rahim filmi sonrası gene denicekmişiz olmaSa aşılama yapıcaz dedi o da olmazsa zaman kaybetmeden tüp bebek yaptır olmaz demiyorum senin çocuğun olur ama kaç sene sürebilir belirsiz dedi

İnşallah güzel haberler verirsin bize Rabbim gönlüne göre versin kaçıncı ayın klomende ?benimde geçen ay yumurtalarım çatladı adet olamadım gebelikte oluşmadı dr adet söktürücü vermişti

Ben meraktan rahim filmide çektirmiştimmm ☺️☺️☺️ Hiçbişiii çıkmadıııı gerçiii onudaa ağrısız olanından yaptırdım avrupa yakasında hiç hissetmedim diyebilirim hep korkututtular amaaa adet olur gibiii sadecee

İnşallah güzel haberler verirsin bize Rabbim gönlüne göre versin kaçıncı ayın klomende ?benimde geçen ay yumurtalarım çatladı adet olamadım gebelikte oluşmadı dr adet söktürücü vermişti
Klomeni iki ay kullandım ilkinde tek yumurtam gayet güzel oldu ikincisinde 2 kutu kullandım büyümedi ama dr dewam dedi kendide gelişir çatlar dedi ve 4 gündür hastalanmadım şimdi hastanedeyim kan verdim bakıp Dr muane edecek eğer yoksa bişey haber veririm kızlar

Klomeni iki ay kullandım ilkinde tek yumurtam gayet güzel oldu ikincisinde 2 kutu kullandım büyümedi ama dr dewam dedi kendide gelişir çatlar dedi ve 4 gündür hastalanmadım şimdi hastanedeyim kan verdim bakıp Dr muane edecek eğer yoksa bişey haber veririm kızlar
Canım sonuç ne çıktı merak ettim

X