Klomen kullananlar

Kucuk prensesim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
825
413
103
29
Ben bir bucuk yildir evliyim ve gebe klamadm doktira gittim hormin testi muayene felan bisi ckmadi klomen kullandim sabah aksam bes gun bynca ertes gun dktra gttm yumurtalarmdan viri 4 diger 12 olmus uc gun bekle uc gun snra tekrar gel dedi ve ilac felanda vermedi Bndan snra dktor ne gbi seyler yapablr uc gun icind eymrtalarm buyurmu bilgisi olanlar yazablrmi dktor acklama yapmadigi icin bende bisi ogrenemedm

canim klomende ilaci doktorun onerdigi gibi kullanmissin bundan sonraki asama yumurtayi takip ultrasonla yumurta belli boyuta ulasinca belki catlatma ignesi verir ve uygun zamanda iliski onerir

Canim bende 5 gun gunde 2 adet klomen kullandim.klomen bittikten 3 gun sonra gittim 18 mm 2 gun sonra tekrar gittigimde 22 mm olmustu. Sen klomen bittikten hemen sonra gidince yumurtalarin daha tam gelismemiatir.gun gun büyüyor. Gittiginde buyudugunu duyarsin ins

canim klomende ilaci doktorun onerdigi gibi kullanmissin bundan sonraki asama yumurtayi takip ultrasonla yumurta belli boyuta ulasinca belki catlatma ignesi verir ve uygun zamanda iliski onerir

Saol cnm bende pek blmyodm.dkyorda bisi solemeynce arastryorm hep bole ilkibde olrmu vocukacaba blmyrm ki ins allah herkese nasip eder bu duyguyu tattmayida

Bnm.ymrtalar pek buyumemis heralde bakalm yarn vidaha gidicen ne solicek bu sefer :)

nanaben daha sonra noldu?ben de 4 nisanda klomene başlıyacam,hayırlısı olsun
Canım öncelikle hayırlısı olsun. benim en son yumurtam 22 mm idi. 1 tanecik yumurtam vardı. klomene başladığım günden sonraki 12. gün yani. 12.gün 22 mm di. ogün dr um e2 ve lh testi istedi. e2 758 çıktı.yani aşırı yüksek değildi. bu dönemde e2 aşırı yükseldiğinde çatlama iğnesi vermiyormuş dr. ideal bir oran pregnly veriyorum dedi. 4 gün birliktelik istedi. pzt iğne oldum .prş çatlama gerçekleşmişki prşden sonraki 14. gün adet oldum. gebelik gerçekleşmedi yani.ben salı gecesi çatlayacağını düşündüğüm ve bilgi olarak kesin bakılan sürede çatlamamış benimki.bu ayda deneyecektim fakat dr um izinli olduğu için o görmeden klomen kullanmaya cesaret edemiyorum. bugunde mensimin 3.günü. gittiiiii 1 ay daha

Ilk Hamileliğim klomen kullanarak çatlama iğnesi yaptırarak olmuştu . 6 aylık doğum yaptım kaybettim. 7 ay geçti tekrardan klomen tedavisine baslicam ama şimdi kist çıktı önce onu yok edecez doğum kontrol hapiyla

klomen kullanıpta sancılı adeti olan ve adette başladığı için sancısı coşan var mı? tüm gün nerdeyse kendime gelemedim.

Bende adet olmayı bekliyorum,3. Günü gideceğim ve klomene başlayacağız demişti doktor...

Benim sorum çok farklı olacak,acaba her gitmenizde muayene ücreti ödüyor musunuz?

merhaba arkadaşlar bende klomen kullandım bu ay.ya ben çatlatma iğnesi ne zaman yapolıyor onu merak ediyorum

Kızlar merhaba bu siteye yeni üye oldum,
Klomene bu ay başladım geçen ay adetimin 10 gün gecikmesi ile birlikte pco olduğumu öğrendim,(1 ay öncesine kadar mıayeneye gittiğimde yumurtalıkların çok sağlıklı demişlerid ilk kez duydum) doktor anlaşıldı sen geç adet olacaksın klomen başlayalım dedi başladık 13 günümde gittiğimde en büyük yumurtam 15 mm idi doktor iğne vermek istemedi kiste çevirir diye 15. günümde duphasona başlayacağım, ama iğne olmadan çatlar mı bilmiyorum ha birde e2 değerim 11 günü 668 çıktı doktor çok kaliteli ve güzel yumurtaların dedi, ovulasyon testi eczanelerden mi alıyorsunuz?

canım internetten alabilirsin eczanelerde pek olmuyor ama bi bak istersen gene de

Anladım canım tamama teşekkür ederim,
peki bir şey soracağım sen hamile kaldın sanıyorum doktor bana çatlatma iğnesi vermedi ya duphaston verdi, 13. gün gittiğimde 15 mm di en büyük yumurtam ama e2 sonucum 668 çıkmıştı herhalde o yüzden vermedi çok merak ediyorum döllendi mi diye ,
sen hamile kaldın sanıyorum nasıl oldu?

Arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi artık bende yaşadıklarımı yazmak istedim.30 yaşındayım 13 aylık evliyim.evliliğimizin başından beri korunmadık.hormon tahlillerim progesteron tahlilin hepsi iyi.hatta rahim filmi çekildim tüplerde sorun yok açık dedi doktor.Ama yinede klomen diye bir hap verdi.Bu hapla adetim suan 4 gun gecıktı.Bugün doktora gittim hap 4 cm kist yapmış moralim çok bozuldu.kendi doktorum izinliymiş özel hastane ama bu doktor da kist olmus önemli değil haftaiçi doktoruna görünürsün kan tahlili de yatırırsın adetin gelmezse dedi. Bu ne şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…