- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
- Konu Sahibi Kucuk prensesim
-
canim klomende ilaci doktorun onerdigi gibi kullanmissin bundan sonraki asama yumurtayi takip ultrasonla yumurta belli boyuta ulasinca belki catlatma ignesi verir ve uygun zamanda iliski onerir
Canim bende 5 gun gunde 2 adet klomen kullandim.klomen bittikten 3 gun sonra gittim 18 mm 2 gun sonra tekrar gittigimde 22 mm olmustu. Sen klomen bittikten hemen sonra gidince yumurtalarin daha tam gelismemiatir.gun gun büyüyor. Gittiginde buyudugunu duyarsin ins
Canım öncelikle hayırlısı olsun. benim en son yumurtam 22 mm idi. 1 tanecik yumurtam vardı. klomene başladığım günden sonraki 12. gün yani. 12.gün 22 mm di. ogün dr um e2 ve lh testi istedi. e2 758 çıktı.yani aşırı yüksek değildi. bu dönemde e2 aşırı yükseldiğinde çatlama iğnesi vermiyormuş dr. ideal bir oran pregnly veriyorum dedi. 4 gün birliktelik istedi. pzt iğne oldum .prş çatlama gerçekleşmişki prşden sonraki 14. gün adet oldum. gebelik gerçekleşmedi yani.ben salı gecesi çatlayacağını düşündüğüm ve bilgi olarak kesin bakılan sürede çatlamamış benimki.bu ayda deneyecektim fakat dr um izinli olduğu için o görmeden klomen kullanmaya cesaret edemiyorum. bugunde mensimin 3.günü. gittiiiii 1 ay dahananaben daha sonra noldu?ben de 4 nisanda klomene başlıyacam,hayırlısı olsun
olmaz tabi doktor kontrolünde olacak ki gerekirse çatlatma iğnesi yapacak kendi çatlamazsa kist oluşuyormuşCanlar ben incir kürü uyguladım. Ama hamile kalamadım. Klomen alsam doktora gitmeden olmaz mi
nanaben daha sonra noldu?ben de 4 nisanda klomene başlıyacam,hayırlısı olsun
canım internetten alabilirsin eczanelerde pek olmuyor ama bi bak istersen gene deKızlar merhaba bu siteye yeni üye oldum,
Klomene bu ay başladım geçen ay adetimin 10 gün gecikmesi ile birlikte pco olduğumu öğrendim,(1 ay öncesine kadar mıayeneye gittiğimde yumurtalıkların çok sağlıklı demişlerid ilk kez duydum) doktor anlaşıldı sen geç adet olacaksın klomen başlayalım dedi başladık 13 günümde gittiğimde en büyük yumurtam 15 mm idi doktor iğne vermek istemedi kiste çevirir diye 15. günümde duphasona başlayacağım, ama iğne olmadan çatlar mı bilmiyorum ha birde e2 değerim 11 günü 668 çıktı doktor çok kaliteli ve güzel yumurtaların dedi, ovulasyon testi eczanelerden mi alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?